Skoči na vsebino

Nakup skuterja do max 450-470k + se nekaj vprasanj

[rain]

Priporočene objave

Nrg košta 499.999. S kerim peugeotom ga npa ti primerjaš? :blink:

jst sm ga primerjou s speedfightom 2, k je vodno hlajen pa ma 2krat disk :P :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kako pa je z vivacity x-race ? bojda ma zlo majhen prtlaznik da celada ne gre not....

in kako lahko typhoon stane 410k, pa isti je ze od ene 95 letnika ce ne se manj :\

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rain...za tko velikost ti najbl priporočam runnerja, k ce das samo blokade vn leti bol kpa drugi skutrji, kmajo tut samo blokade uzunej, pa se vodljivost je full dobra, jest vem da ga lahko brez skrbi zalagam tko da tm kje jermen po tleh pajsam, ksm taco ze odbu, pa dons morm zamentat jermen pa spredne zavorne ploščice pa navadn servis, tko da ga mal nastela :P :D :D aja pa mejbi bom kupu gume Sava Racing Soft, upam! uff bo to zalagana :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dva problema sta:

1)runnerce so br00talno drage (tocne cene ne vem, vem pa, da so nad 500 and up up up !):angry:

2) nimam tolk keša. :huh:

a mogoc ekje prodajajo nove runnerce starejsih letnikov (01, 02) ki so ostale v zalogi ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

' date='6 Aug 2003 @ 12:10'] kako pa je z vivacity x-race ? bojda ma zlo majhen prtlaznik da celada ne gre not....

in kako lahko typhoon stane 410k, pa isti je ze od ene 95 letnika ce ne se manj :\

moj frend ma vivacity sportline- skuter?ek je zlo mejhn, pr njemu daš ?elado lahk not, sm za vozt pa ni kej preve? dobr.to je sam moje mnenje. ;)

glede typhoona- skuter se je zelo mau spremenu,ampk cena se mu pa viša -po mojem zato k so skuterji use bol dražji.je pa tud men to ?udn :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

cene se višajo, zatok je skutr ratov tok modern kokr pa v zadnh letn nkol! toj bistvo! ce bi pocakov do zime so pomoje runnerce takrt 480k. nwem an, splača se :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

alpa si kup nouga stalkrja 370k akok ze kosta pa za use 100k ga navij, pa bo letu k prasica :D pa se po tazadnmum se bos full u izi naucu! idin kurac pr novh stalkrjh je pa to da majo odzadj bobn pa odspredj disk, učash so pa bli diski odspred pa odzad!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stalker je bil prvi skuter ki je mel spredaj in zadaj diske :) Potem pa se je Speedfight dobo :)Nevem zakaj pa ma zdaj zadaj boben :blink: sparajo z materijalom :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

stalkerja.... fuj. mam pa raje 10 let star skuter.... ker mi je stalker grd.

aja, KAKO JE Z GILLERAMI LETNIK 02 ? kolk ponavad spustijo ceno, ce jim ostane ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rain, jest ti priporočam ubistvu vse gilere ki so letnik 01,02 (tiste kmajo na stevcu 120km/h) se mi zdi da majo močnejšo mašino kokr pa tele tanove kmajo sam (80km/h na števcu) pa toj pomoje tut pr ush skutrjh no!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

' date='6 Aug 2003 @ 14:39'] aja, KAKO JE Z GILLERAMI LETNIK 02 ? kolk ponavad spustijo ceno, ce jim ostane ?

Glej ko sn jaz DNA-ja nabavo je bla cena novega 610jurjov tako je se vedno pa sn kupo letnik 01 in ker je bil eno leto star je mel ceno 570jurjov pa ker moj foter pozna pac pogacara ko ma servis pa ko jih tudi prodaja sn ga dobo za 540jurjov :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

samo jazst bi vseeno tako z 0 km na stevcu. lahko je letnik 01 al 02, samo da je cnej pa da je nevozen.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pol ti pa neznam pomagat, guna nula na stevcu ti nc ne pomen ce pametno kups rablen skutr, pa se ne skištaš, kokr pa da je nou, pa ga razbijes!a je to tvoj 1. motor al si ze mu kej prej?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Probo bom lepo z mirnimi zivci napisat kaj o speedfightu.

za zacetek: http://www.no-warez.tk/, mate tu par slikic skuterja mojega (zdaj se ma Playboyevega zajcka odspredaj po novem:))

kako pr vragu lahho trdis da speedfight ni stabiln? s cesa sklepas to? Pa kaj je po tvojem mnenju stabilnost? ce te v ovinku zanasa? jah, speedfighti majo eni na zalost ene k**** gume, ki pa jih zamenjas za Metzeler ali kaj podobnega (tudi heidenau).

lahko grema dirkat. ce me bos s tvojo kravo prehitel po ovinkih al pa po ravnini, ti placam 2 pivi. Ti povem zakaj runner drsa po stenderju? ker se lahko en kurac nagnes. ko bos na speedfightu drsal po stenderju vedi, da si se ze kar fajn nagno:) in noben runner se ne nagne tak, lahko kar verjames.

bluzis da runner najvec gre od vseh skuterjev brez blokad? :D ker ma NRG cisto isto masino in precej boljso aerodinamiko oz. je ozji, gre vec. Heh, ze spet si zasral.

ajaaa, ti si gledal po stevcu. :rolleyes: jah, res kolega se mi je norca delal kako mi gre skuter (takrat je sel 10 manj) gre samo 105 po mojem stevcu. (on ma runnera, jap) Je rekel, da njemu gre samo z zamenjanim izpuhom toliko. No in sma se pol sla malo pelat, pa sem mu zmeril malo vec kot 80.

Zdaj mam gor stevec za kolesa in mi gre 105-110, odvisno kako je.

za primerjavo:

aerox- 90km/h - pri meni 80

nrg tudi tako.

di-tech 85 - pri meni 70

pa ak naprej

runner in SR lazeta na zalost tudi do 20%. kar pri 100 km/h pomeni 80. ne mores na podlagi stevca sklepat kiri skuter gre najvec.

speedfight je pa cisto lepo stabiln, vsaj mene ne zanasa nikjer in se vozim precej hitro. po pravici povedano, pa bi rajsi mel Aeroxa. Ma vec delov za zamenjat in ima navadne vilce.

na speedfightu je ta nihajna roka bolj tak. moja je od padca malo boga in se malo cuti to, samo se navadis.

je pa speedfight lep skuter in ga ze zaradi tega ne zamenjam, ker mi je zlo vsec! sploh celi crn, s Playboy logom odspredi :))

rain, zaj se odloci. ce hoces predelovat in met malo problemov z deli in vsem, vzami Aeroxa pa tudi NRG mogoce (ceprav je zadaj grdo grd)

ce hoces met izgled in precej hiter skuter vzames Speedfighta ali Aeroxa.

Zracno hlajenega ti ne bi priporocal.

aja, ce hoces met najboljsi skuter in precej lep izgled, vzames ZIP SP. Ne dirkajo zamanj z njimi.

Pa se nekaj o runnerju. Ce mas slucajno kako nesreco, se stel zvije totalno al pa celo prelomi:) aerox in speedfight mata zlo mocne cevi notri in se stel ne zvije.

pa, poglej enkrat runnera (50,125,180), nrgja in potem druge skuterje odzadaj. Kaj opazis?

Jaz to, da na runneru in nrgju blatnik in zadnji del skutra stoji postrani!?!? Sploh pr Runnerju. Zadnji del je kar celi premaknjen in blatnik zvit.

zdaj pa, kaj ti to pove pa razmisli sam...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eto lino tocno tak si napiso post tako je na stvari :) Runner nikol ni najhitrjsi skuter brez blokad sem so pred letom dni tekmovat z runnerom ko je mel Ginnelli-a,sportni filter pa varitor menjan jaz pa z mojim DNA-om vse orginal samo blokade veni...in kaj je blo v pospeskih me je tak neso da bi se lahko jaz joko zraven pol ko pa se je moj zalaufo pa sem mimo njega sel :) :) :) Seveda nena verjamem da je mel variator menjan ker bi me mogo nest ko v risanki :) :) Potem sem si dal Zx-a gor n spet srecal tega cudaka spet je htel it dirkat....V pospeskih in v koncni sem ga spizdo :) Je bil samo tiho se vsedo na skutera pa se odpelo :) Zadnic ga spet vidim pa se zarvaen njega peljem njegova realna koncna 82km/h z Ginneliom,sportnim filtrom in baje variatorom drugim :blink: :blink: :blink:

Speedfight ze dobro lezi ceprav se cuti da ga malo nese ga ma maja kolegica ena,KKS ga ma,Denis ga ma....pa sem se z vsemi pelaj pa ni krize da jih vlece samo clovek si to predstavlja da ga vlece ker vsaki 2 to okol pravi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lej to da ti nemors založit tok da bi po jermenu pajsov je to da ti neupas pa da nisi zmožen tok založit!ti mas 70 not an? jest mam original 50 pa samo ZXa gor pa mej fotr meru z Audijm A6 pa muj kazal med 90-95 skor 95 men je pa kazal 105. frend mej meru s peugeotm 206 muj kazal 96km/h isti prjatu z CBR 600FF (02 letnik) ma digitaln stevc pa muj kazal 96km/h. Pa se nekj je! ti si gun stevc za koklo nekm utakn k za stevc za kolo rabs tok velko gumo kokr ma kolo to je 20' akok je da mas prou unh 12' pa ni dobr, tko da to use skp mal laze teb an.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. ni mi jasno po kakem jermenu ti rajsas!!!

2. sem reko da ne upam polozit?

3. pridi do mene, grema polagat skozi ovinke

4. kolesarski stevci SIGMA SPORT, es nastavijo lahko za kolo s premerom 2cm al pa se manj. Ce ne verjames, preveri.

5. Torej, sam priznas, da ti 105 kaze:)

6. speedfight je kolegu tudi sou tako.

7. tudi avto in motorni stevci lazejo. v bistvu morajo lagat, da se ne mores pritozit policaju, da ti je kazalo manj kot je omejitev naprimer.

in se enkrat: SIGMA SPORT stevec: zmeris premer kolesa. pomnozis s PI (3,14) o = 2piR namrec.

vstavis obseg kolesa v stevec in je to to. da ti povem, obseg kolesa na skuterju je stirimestno stevilo, 1500mm pr meni naprimer, stevec ma pa moznost vstavljanja samo 1 (ene) stevilke, torej 1mm obsega.

in ti bos govoro, da ma skuter premalo kolo za stevec. prvo se pozanimaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

oprosti ampak nimam kolesa, vem pa da 1x ko sem imel kolo sem imel stevec, senzor je pa mogu bit kr dost visok, se pa nespomnm, saj tko je pisal v navodilh.Taco sm odbu! zej pa pajsam po tistmum pokrovu kokr je pod pokrovom jermen sm pozabu ko se ze rece!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bOnZy ti ma se malo o strojnistvu nauci pa preberi kdaj kako knjigo kako delujeo motori oz.kako deluje avto :) :) :) Pa se to picikl stevec gre gor ker ce nebi so ga pol ludi nebi melo gor a ne??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej nism reku nc prot stevcu za kolo,sam reku sm da se mi ne zdi ga primern met na skutrju, sam ce gaj nastimov tko da ''prou'' kaze prou an BMK :D drgac pa nism strojnik an, hodm na gim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prod_7.jpg

tole bojda kosta 430 -440k. Je pa najlepsi, kar sem jih videl in so mi dostopni.

a pa dajo kaj popusta, ce placas z gotovino ?

Popravljeno . Popravil [rain]
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!