poggy Objavljeno Avgust 5, 2003 Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 spet mam problem kupu sm športn auspuh, pa me zanima kok bi se dal zrihtat da bi motor dubu mal višje obrate pr speljevanju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 5, 2003 Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 spet mam problem kupu sm športn auspuh, pa me zanima kok bi se dal zrihtat da bi motor dubu mal višje obrate pr speljevanju Kaj si kupo??Z valci pa federcami bos mogo zdaj to porihtat drugega ni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 5, 2003 Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 jzst mam tu tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Avgust 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 sam js fedrc nism menju kire pa zamenjam? tamale al tavlek fedr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 5, 2003 Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 Ginnelli adejo skoda dnara za taki avspuh :( Ja male federce na lamelah menjas pol pa se malo z valcki pomrdas pa bo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 pa kaj vidte na giannellijh kso sama jetra!!! Kje se od Lipnika auspuh bol! prsežem da mij žov da nism kupu Lipnika namest ZX, kbi dau pou mn preformance pa bi biu isti!!pa se giannelli je dag!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Avgust 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 gianeli je ful ok auspuh, sicer ne usak, nr-x je pa zakon!!!!!! na končni sm prdobu približn 15kmh, pa ful na pospeških, tak da... sam kuplungo še zrihtam, pol pa bo!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 Fantje, ker auspuf je pa pol dobr?? Kok je razlike med recimo zx-om in polini funkyem?? A pozna gdo koga k jih dela po naročilu?? Bi rad meu ala akrapovic... jih majo ful na morju!! Pa je ful hud glas! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 jzst mam tu tega zgleda zlo br00tal. kolk stane ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 Jst bom kr delov reklamo Benotovmu fotru in bom reku da njegovi auspuhi po narocilu kr ustrezajo mojim zahtevam, cena je vec kot ugodna, perfomansi so dobri, kar opazam na Benotovmu skuterju.. Zx se mi zdi predrag za tist kar nardi, 100x preplacas firmo funky je pa tak-en tip ga ma, isto rumene barve typhoon kot moj, 70polini pa ga pajsnem z navadnmu rorm, pa se glasa nima nubenga. Mf power je pa spet razred zase đianeli pa pr men nima niti tolk spostovanja da bi ga vsaj pravilno crkoval lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 Am, a bi loh js dubu kšn naslov, cifro, itd. od tega benotovga fotra?? HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 (popravljeno) lahko ti samo povem kje se pride do njega :) če se pelješ (s skuterjom seveda) po glavni cesti iz smeri bled proti jesenicam (sepravi tud po gl. cesti iz smeri lj) zaviješ levo, na majhen klanček (ta klanček je viden na skor vseh benotovih wheelie slikah). klanc se nahaja kakih 10km pred jesenicam. ko prides na podn tega klanca zavijes desno. od kle gres ksnih 300m naravnost, po eni bolj mehni cesti, na desni pa zagledas pohn enih skuterjov in ostalih motorjov parkiranih pred bajto.. to je on :) dvomim, da sm ti kej pomagov, ampak vseen... ;) aja, sejres. vasi se reče Moste :) Popravljeno Avgust 6, 2003. Popravil BinLaden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 Am, a bi loh js dubu kšn naslov, cifro, itd. od tega benotovga fotra?? HVALA http://freeweb.siol.net/beno.lipnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 7, 2003 Deli Objavljeno Avgust 7, 2003 rain 041633173 <--- Brane Lipnik (starejši) ata od Benota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 7, 2003 Deli Objavljeno Avgust 7, 2003 Jst bom kr delov reklamo Benotovmu fotru in bom reku da njegovi auspuhi po narocilu kr ustrezajo mojim zahtevam, cena je vec kot ugodna, perfomansi so dobri, kar opazam na Benotovmu skuterju.. Zx se mi zdi predrag za tist kar nardi, 100x preplacas firmo funky je pa tak-en tip ga ma, isto rumene barve typhoon kot moj, 70polini pa ga pajsnem z navadnmu rorm, pa se glasa nima nubenga. Mf power je pa spet razred zase đianeli pa pr men nima niti tolk spostovanja da bi ga vsaj pravilno crkoval lp -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Evo Gloga sva ze 2 kmava cist isti mnene :D...em jest mam sicer leovince zx pa mij fulllllllllllllll fullllllllllllllll žou pa se 100x bom reku da mij fulllllllllll fulllllllllll žou, da nism kupu Lipnika, kje pou cenej preformance je pa isti k ZX!!! v življenju se delajo napake, sam ta ni življensko pomembna :P mejbi za skutr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner man Objavljeno Avgust 7, 2003 Deli Objavljeno Avgust 7, 2003 Jest sm kupil ginnelija nrx-pa sem full zadovolen <_< :rolleyes: edin kr me je matral pr tem avspuhom je blo to da se mi je dušilc prepalu (nafrizeran scooter).Pol sm pa akrapoviču reku (se poznamo) (20m zravn ma tovarno) in mi je zadn nov dušilc naredu (z titana) notr je dal nova vlakna (1000 STOPIN) (TEKMOVALNA VLAKNA).Use to mi je naredil zastonj (poznanstva in veze) .bom slikal skuter pa bom dal gor sliko od auspuha(k je prov odfukan) :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 7, 2003 Deli Objavljeno Avgust 7, 2003 To pa se spomnim da je ze en razlgal da ma en od akrapovica dusilec gor :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Hmmm... načinov je veliko. Začni z valjči, ker tamali federci ne spravijo motor na višje obrate, temveč z njimi določiš pri katerih obratih bo motor speljal. Naslednja varjanta je auspuh in tako naprej. Če se spustiš v podrobnosti lahko motorju zvečaš tudi kompresijo, zamenjaš elektroniko in tako naprej... samo do je že malo bolj podrobno kot pa zamenjat ene valjčke ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 bom kar tule vprašal.. včeraj, k je bla tema so se prjatli tud za mano vozil in mi rekl, da mi iz avspuha letijo kukr ene iskre :blink: :unsure: jez se nkol nisem nič opazu. vrjetn to dela tud podnev, samo da se ne vid. men ni čist nč jasn kaj nej bi to blo, mrbit kdo od vs ve..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 Ja steklena volna se ti zge v avspuho oz.malo gori pol pa gorece saje letijo ven :) :) :) Samo tega nebom mel doben kaj je mel moj kolega na BT-ju 10cm ogn z avspuha ko je ture do konca nabil pa menjo pokalo pa je koda ma mege v avspuhu :) :) :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 a pa ma to lahko kej posledic? kr en enkrat bo mogla vsa volna zgoret..bo pa prdel ko zmešan..? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 odpres dusilc pa navadno stekleno volno nazaj zazokas... sploh ni panike, mam izkusnje :) PS.: ce nimas steklene volne rajs bod brez k da zatlacs str pulovr u dusilc tko k sm ga jz... tega pa res ne priporocam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 nam voune not zokov.. raj drug avpuh kupm, k je ta itaq bl poor :) se original je.. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 ja sj mas tud zdj stekleno vouno not!!!! jz sm napisu da pulovrja ne not tlact!!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 sej vem, da mam to notr. samo sm tud ze mejhn razmislov, da bi drug auspuh gor dau, ce se pa vouna skur, poj pa sploh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se