Nata Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ti javi, pa pridemo ... kdo pa pijačo pa muziko sponzorira ? :D vse ob svojem pravem času - prekmurska muska ----> itak najboljša muska :D :P ;) ------> pijačo pa: trta raste tud v Prekmurju - pa še kak dobra -----> sok sem letos ful dobrega že nardila -->jabolčni--->grozdni je še od lani, če pa piješ pivo sam povej kero znamko,ker v Prekmurju prevladuje Zlatorog okus ;) :D B) :D B)
Gugo Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 .............. ... beri motomars pa boš vse izvedel ... Pa kje ti take poberas?!?...jst pa ne...ne priznam....nikoli!!!! :P LP Gugo B)
Nata Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 :P pa še tole hotschko : ------- ;) če hočeš pa še kako drugo opojno substanco -------> itak nismo kaj dosti kosili zaradi vročine,tak da zelenje tud raste pri nas ;) :P
hotschko Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 če pa piješ pivo sam povej kero znamko,ker v Prekmurju prevladuje Zlatorog okus ;) :D B) :D B) pijem eno čist posebno blagovno znamko ... MRZLO pivo ... :D :D
hotschko Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 :P pa še tole hotschko : ------- ;) če hočeš pa še kako drugo opojno substanco -------> itak nismo kaj dosti kosili zaradi vročine,tak da zelenje tud raste pri nas ;) :P če je za jest vse ... če je za kadit pa ne ... ;)
Nata Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ;) OK - SAM ZATE hotschko-----------> ZZZZZZZZEEEEEEEELLLLLLLLLLOOOOOOOOOO MRZLO PIVO ;) zmenjeno - me veseli,da nisi preveč zahteven!!! ;) bomo vsekakor zrihtali!!! ;)
SiR Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Joj...kok ste ze usi...ampak res ze mal nesramno skrivnostni.....pa piz.... povejte kwa bo 6. septembra..... :angry: :angry: :angry: :angry: A se misl kdo z mopedom v nas WTC zaletet?!?...ga nau podru.... :angry: LP GUGO :angry: Perla in še kdo gre verjetno na Aprilia week tuonote in podobno vozit, drugi pa gremo ... khm.... tja, k bo Uzzy rekel :) Tko da ti olajšam - dve varianti imaš za 6. septembra :))
Gugo Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Perla in še kdo gre verjetno na Aprilia week tuonote in podobno vozit, drugi pa gremo ... khm.... tja, k bo Uzzy rekel :) Tko da ti olajšam - dve varianti imaš za 6. septembra :)) Ok...Sym....grem stabo.....bo zihr bol.... ;) LP Gugo B)
matic Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ti javi, pa pridemo ... kdo pa pijačo pa muziko sponzorira ? :D vse ob svojem pravem času - prekmurska muska ----> itak najboljša muska :D :P ;) ------> pijačo pa: trta raste tud v Prekmurju - pa še kak dobra -----> sok sem letos ful dobrega že nardila -->jabolčni--->grozdni je še od lani, če pa piješ pivo sam povej kero znamko,ker v Prekmurju prevladuje Zlatorog okus ;) :D B) :D B) Zelo lepo od tebe. Povej kdaj prdemo. LP matic P.S. Samo ne na dan FS, za kateregaše NE VEMO kdaj bo.
Nata Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 :D B) :D B) Zelo lepo od tebe. Povej kdaj prdemo. LP matic P.S. Samo ne na dan FS, za kateregaše NE VEMO kdaj bo.
Dada Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 glede datuma pa - kak boste VI hoteli - v glavnem,da vas čimveč pride ;) Smo že ugotovili, da z dogovarjanjem ni nič, ker se vedno najde del članov, ki na določen datum nima časa. Zato naj organizator kar določi datum, potem pa, kdor ima čas pride, kdor ga nima, pa pride na naslednje FS.
Manu Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 A se sam men zdi al mal preveč komplicirate(mo) ? :blink: Pa pridte k nam v ribogojnico na ribe. :lol: Ah ja.... a kdaj? :o Lahko v soboto. :rolleyes: A katero? :blink: Lahko že eno v septembru. <_< A letos al drugo leto? :huh: Lahko tudi čez tri leta. :angry: Sploh ni važno, sam da bo fajn. :ph34r:
Perla Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 hmmmm ... lepa rec tole ... po (medlem) odzivu, ki sem ga dobila tu naokoli do 17.8., sem rezervirala za nase (veliko!) forumsko srecanje adrenalinski park v Bohinju 6. septembra ... podrobnosti bi sledile ta ponedeljek po dogovoru z AP ... in to bi blo to ... zal nisem nisem imela moznosti tega prej napisat, ker sem zadnja dva tedna precej leteca (kar sem ze tudi prej napovedala, ce se spomnite ... ehh, clovk se na dopust ne more it) ... in zdaj spet grem (na Grobnik) - tolk, da se ve, zakaj me ni, povedala sem pa ze na zacetku, da delam na tem, ane?! ... upam, da se bodo zadeve do ponedeljka skristalizirale - ker, tole je en smorn ... se pa opravicujem, ce sem prehitevala - nekako ni bilo dovolj odlocnega odziva, zato ... @Uzzy, se lahko pogovarjamo o katerem drugem datumu? a skenslam Bohinj?
Perla Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Se vedno imamo rezervacijo v adrenalinskem parku v Bohinju 6.9. - kaj ko bi priceli s FS v Bohinju npr. ob 11.h, ob 14h pojemo in ostanemo do 16h in se nato odpravimo na Uzzyjevo otvoritev lokala v Smarco (prihod nekje do 18h) ???????????????? al mi pa vsaj povejte, glas ljudstva, ce zadevo skenslam ...
Lucky Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Se vedno imamo rezervacijo v adrenalinskem parku v Bohinju 6.9. - kaj ko bi priceli s FS v Bohinju npr. ob 11.h, ob 14h pojemo in ostanemo do 16h in se nato odpravimo na Uzzyjevo otvoritev lokala v Smarco (prihod nekje do 18h) ???????????????? al mi pa vsaj povejte, glas ljudstva, ce zadevo skenslam ... Opa, pa to ni slaba ideja. Saj nekam se je itak treba dat do popoldneva. Jest sem za!
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 joj pa vse glih 6. ... :( ... hja kaj češ, če sem priča na poroki ne morem manjkat ... ali pač ;) :D ...
Teya Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Jaz sem tudi za!!! B) Če rabiš pomoč pa pokliči!!! LP, Teya
Noise Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Se vedno imamo rezervacijo v adrenalinskem parku v Bohinju 6.9. - kaj ko bi priceli s FS v Bohinju npr. ob 11.h, ob 14h pojemo in ostanemo do 16h in se nato odpravimo na Uzzyjevo otvoritev lokala v Smarco (prihod nekje do 18h) ???????????????? Sounds excellent -- samo kaj zaboga je adrenalinski park???
Desmo Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 (popravljeno) Adrenalinski park Bohinj Adrenalinski park Ljubelj ;) Popravljeno Avgust 26, 2003. Popravil Desmo
Max Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Se vedno imamo rezervacijo v adrenalinskem parku v Bohinju 6.9. - kaj ko bi priceli s FS v Bohinju npr. ob 11.h, ob 14h pojemo in ostanemo do 16h in se nato odpravimo na Uzzyjevo otvoritev lokala v Smarco (prihod nekje do 18h) ???????????????? Odlicen predlog... Pridemo :D
Noise Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Adrenalinski park Bohinj Adrenalinski park Ljubelj ;) O drek... :o No ja, bom fotografa špilal raje :D
Desmo Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 No ja, bom fotografa špilal raje :D Sva že dva. Bo pa še kakšen najbrž. :D :lol:
uzzy Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Odlično, bosta lahko oba špilala fotografa tud v IBCG-ju
Noise Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Odlično, bosta lahko oba špilala fotografa tud v IBCG-ju Juhej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se