Gregs Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Perla, ZA adrenalinski park... ceprav mogoce samo kot gledalec... :D
Dada Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Jaz sem pa za to, da se FS prestavi na 13.-tega.
Zoolo Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Se vedno imamo rezervacijo v adrenalinskem parku v Bohinju 6.9. - kaj ko bi priceli s FS v Bohinju npr. ob 11.h, ob 14h pojemo in ostanemo do 16h in se nato odpravimo na Uzzyjevo otvoritev lokala v Smarco (prihod nekje do 18h) ???????????????? al mi pa vsaj povejte, glas ljudstva, ce zadevo skenslam ... Opa, pa to ni slaba ideja. Saj nekam se je itak treba dat do popoldneva. Jest sem za! Likewise! B)
AlterMann Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Adrenalinski park Bohinj Za moj tošl so to vsekakor adrenalinske cene. :o
Rude Boy Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Adrenalinski park Bohinj Za moj tošl so to vsekakor adrenalinske cene. :o Popusti za skupine nad 15 oseb !!?? Koliko ? Popusta !
Ižanc Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Tud jest bi šou tole probat, da vidm kolk me je kaj v hlačah. Perla a greš ti mogoče z avtom ke gor bi se priporočal, da mi pelješ en komplet pampers plenic za vsak slučaj če kje ne bom mogel zadržat. Ižanc
Vale Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Žal naum mogla prit, me je moj dragi spomnu, da že mamo en piknik takrat v Žireh :(
eliminator Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Pridem z obema mojima najdrazjima. Komaj cakam :) lp
Pervy Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Se vedno imamo rezervacijo v adrenalinskem parku v Bohinju 6.9. - kaj ko bi priceli s FS v Bohinju npr. ob 11.h, ob 14h pojemo in ostanemo do 16h in se nato odpravimo na Uzzyjevo otvoritev lokala v Smarco (prihod nekje do 18h) ???????????????? al mi pa vsaj povejte, glas ljudstva, ce zadevo skenslam ... glede na zadnja FS bi bilo fajn če obstaja možnost da se kje prespi (magari šotor) ker je malo mučno se vozit (glede na vreme jasno z motorjem) 100+ km se cel dan za(je)bavat in potem enkrat ponoči še nazaj, da o tem da ne moreš potem v miru niti piva ali dveh spit sploh ne govorimo. drugače je plan za 6. kar OK, če obstaja možnost prenočišča. PS: adrenalinski park niti ni glih neka strašna stvar zato ne pričakujte preveč razen če vas pogled 10 m nižje že sam po sebi ne prestraši do kosti. PSS: kaj pa kak bungi, npr. most na soči??????
Desmo Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 razen če vas pogled 10 m nižje že sam po sebi ne prestraši do kosti. Jep, mene že. :huh: :ph34r: PSS: kaj pa kak bungi, npr. most na soči?????? Za milijon €, mogoče. :unsure: :ph34r:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 razen če vas pogled 10 m nižje že sam po sebi ne prestraši do kosti. Jep, mene že. :huh: :ph34r: PSS: kaj pa kak bungi, npr. most na soči?????? Za milijon €, mogoče. :unsure: :ph34r: Pol sva pa definitivno dva :) Sam zanimivo da se vozimo 200+ pa nas je strah par metrov višine :) Jebi ga vsak am neki
Ice Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 da vam olajsam "izbiro"........ icetorus se definitivno ne bo priguncal na FS ne na termin 06.09. in ne 13.09.obveznosti.
lederman Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Letos mam prvič priložnost it na FS, pa ne bo šlo. :( :( :( obveznosti ...
Rude Boy Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 PSS: kaj pa kak bungi, npr. most na soči?????? Zelo, zelo, zelo dobra ideja ! Cenovno po mojem blizu adrenlinskimu parku a ziher boooooljše !! ;) SKA BIKE
Zarja Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 PSS: kaj pa kak bungi, npr. most na soči?????? hmmmmm...lanski adrenalinski FS?
Desmo Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 No no Zarja, kje si zdaj pupo našla. Tole si ti :P :
vragica Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 (popravljeno) ... ja ja kakšen adrenalin... obe sta skočili in potem ju ni bilo več na spregled... :unsure: :blink: :o :( :wacko: Popravljeno Avgust 28, 2003. Popravil vragica
lojzi Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 ... ja ja kakšen adrenalin... obe sta skočili in potem ju ni bilo več na spregled... :unsure: :blink: :o :( :wacko: B) <_< ;) :D JA, nevaren res, tale bungee
Pervy Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 PSS: kaj pa kak bungi, npr. most na soči?????? hmmmmm...lanski adrenalinski FS? kdaj pa je to blo, pa kje sem bil jaz????? :( lahko bi letos ponovili, cena je pa verjetno zelo blizu tiste za park. kolko je stalo? jaz sem to vedno hotel probat pa sem začel z padalom skakat prej in potem ni imelo več pravega "kicka". no zdaj bi vseeno šel probat (njet meti padalo pa mi manjka free fall).
.T. Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 ... ja ja kakšen adrenalin... obe sta skočili in potem ju ni bilo več na spregled... :unsure: :blink: :o :( :wacko: A se ni lani Zarji strgala elastika? Tadej
SiR Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 folksi - vi debatirate o minulem FS, tale tema pa je namenjena naslednjemu FS :)
Desmo Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Na naslednjem FS-u se ni nič dogajalo zato mi malo o minulem. :rolleyes: :lol:
Zarja Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 folksi - vi debatirate o minulem FS, tale tema pa je namenjena naslednjemu FS :) Ne bodi pameten, zdej ko si TA ZELEN. :rolleyes: :P :D ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se