honda2000 Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Imaš izkušnje s temi zadevami ali tako malo filozofiraš?. ...kaj misliš ,da je uporaba komunikacije pri 150+ odvisna od kvalitete komunikacijske naprave ali še od kakšnih drugih faktorjev....trenutno uporabljam čelado C3pro in to poceni kitajsko sranje za par € že 4 leta in to zato, ker lahko komuniciram istočasno z drugimi 5kolegi tudi iza 4 ovinka (namreč vsi nimajo 300+€ za "priznane" kitajske znamke)omogoča vse poslušati glasbo, info gps, klice gsm zaenkrat še nobeden ni imel problemov s temi "jajci" no to je izkušnja in dejstvo. Lahko prilepiš link od te zadeve, ki jo vi uporabljate?
royal Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Lahko prilepiš link od te zadeve, ki jo vi uporabljate? Imaš na ZS
Ferrarist Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 (popravljeno) Imaš izkušnje s temi zadevami ali tako malo filozofiraš?. ...kaj misliš ,da je uporaba komunikacije pri 150+ odvisna od kvalitete komunikacijske naprave ali še od kakšnih drugih faktorjev....trenutno uporabljam čelado C3pro in to poceni kitajsko sranje za par € že 4 leta in to zato, ker lahko komuniciram istočasno z drugimi 5kolegi tudi iza 4 ovinka (namreč vsi nimajo 300+€ za "priznane" kitajske znamke) omogoča vse poslušati glasbo, info gps, klice gsm zaenkrat še nobeden ni imel problemov s temi "jajci" no to je izkušnja in dejstvo. Moje stranke imajo žal preveč izkušenj s kitajci ...glede "priznanih kitajskih" pa: Sena hvalabogu niti približno ni kitajska, prihaja od tam, kjer so recimo najkvalitetnejši cnc obdelovalni stroji na svetu, pa ima popolnoma svojo tovarno z razvojem vred, tako da se zadeve ne delajo masovno kar v neki čangšlang tovarni skupej z vitli za jeepe in paličnimi mešalniki ... Aja, še glede šumov: ne, je odvisno tudi od čelade in samega oklepa motorja, vendar še vedno najpomembnejši faktor: filtri šuma in kvaliteta mikrofona v sami komunikaciji Popravljeno Januar 27, 2015. Popravil Ferrarist
Gaunar Jokl Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 (popravljeno) Zakaj skrivate link po ZS-jih, naj se objavi, da vidimo "tech specs" od tega čuda tehnike. Popravljeno Januar 27, 2015. Popravil Gaunar Jokl Japek, Joker, Ferrarist in 2 others 5
builder Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Zakaj skrivate link po ZS-jih, naj se objavi, da vidimo "tech specs" od tega čuda tehnike. lahk se pojavi kater, ki jo spluva , z linkom na dan :grim
honda2000 Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 lahk se pojavi kater, ki jo spluva , z linkom na dan :grim http://www.aliexpress.com/item/Newest-V6-1200M-BT-Motorcycle-Helmet-Bluetooth-Intercom-Multi-Headset-Interphone-for-6-riders-Free-Express/1164951750.html Na ebay je še par eurov cenej.
PrimozC Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Newest-V6-1200M-BT-Motorcycle-Helmet-Bluetooth-Intercom-Multi-Headset-Interphone-for-6-riders-Free-Express/1164951750.html Na ebay je še par eurov cenej. Najbolj mi niso vsec tako majhne tipke...kako to sploh pritiskas z rokavico?...
Ferrarist Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 No, lej, vsak izbere tisto kar mu paše in kar ve da bo zanj vredu...na to ceno prištej še carino in 22%ddv in stroške carinjenja...pa tipke so res tolk majhne, da jih lahko samo ludiluka uporablja (ginekolog) ...sama povezava je rešena s čisto običajnim mini jackom, torej niti sledu o kakšni vodotesnosti, kaj šele kakšna glasovna sporočila itd...kako se polni? Ima microUSB? Možnost updatea? Servis? Jim boš na račun garancije pošiljal nazaj na kitajsko? Kako boš carinikom dopovedal da si dobil zadevo nazaj iz servisa in da ti ne smejo prbit davka? Poleg vsega pa...lej, sej vemo koliko se na te podatke lahko zanesemo...motor za vitel od Warn-a 3.8KM vleče še enkrat bolj kot 7 konjski kitajc no, sej pravim...mogoče deluje čisto OK in je dober za kar ga potrebuješ...jaz nimam tolko denarja da bi tole kupil SEBA33 in Nearrain 2
Nearrain Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Imas na voljo Mercedeza G in imas SsangYong-a Korando-a... ravno tako imas na voljo Seno in Kitajski Aliexpressov V6-1200M BT Ne trudi se prepricevat, da je SsangYong boljsi od Mercedesa, ker ni. Je pa res, da je cenejsi in da se da peljat z njim. Kako dalec, kako udobno in kdo se bo spomnil nate, ko bo slo kaj narobe si pa lahko vsak sam odgovori, ko razbije prasicka. PrimozC 1
jany Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Mene zanima kako deluje princip teh komunikaciji, imam 2 seta walkie talkijev vendar mi gre na živce ker moreš čakat tiste piske da lahko začneš govorit pa čakat da piska da konča potem komaj lahko drugi in tko je malo dolgočasno, zaenkrat uporabljam tisto ki se z slušalko in mikrofonom priklopiš en na drugega in lahko govorista oba hkrati en preko drugega ali tako tudi te komunikacije ?
Ferrarist Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Vse deluje samo, komunicira z ostalimi preko bluetootha 3.0 ali več, je pa možnost da zadeva deluje konstantno-non stop, ali se vklaplja ko spregovoriš... tukaj je spet vprašanje delovanja same naprave glede na kvaliteto...nekateri bolje, nekateri slabše...primer delovanja Sena model 20s: http://youtu.be/-riYQo24dn8
royal Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Moje stranke imajo žal preveč izkušenj s kitajci ...glede "priznanih kitajskih" pa: Sena hvalabogu niti približno ni kitajska, prihaja od tam, kjer so recimo najkvalitetnejši cnc obdelovalni stroji na svetu, pa ima popolnoma svojo tovarno z razvojem vred, tako da se zadeve ne delajo masovno kar v neki čangšlang tovarni skupej z vitli za jeepe in paličnimi mešalniki ... Aja, še glede šumov: ne, je odvisno tudi od čelade in samega oklepa motorja, vendar še vedno najpomembnejši faktor: filtri šuma in kvaliteta mikrofona v sami komunikaciji Ja ja na CNC strojih se izdelujejo .....sem nakazal, da mi je vseeno kaj kdo ima ali bo kupil ali je to šlag pena ali majoneza .... ostani v cvetju :grim
Ferrarist Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 ...preberi še enkrat...dvakrat...desetkrat...mogoče boš v dvajseto skapiral kaj sem hotel s tem povedat
royal Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Imas na voljo Mercedeza G in imas SsangYong-a Korando-a... ravno tako imas na voljo Seno in Kitajski Aliexpressov V6-1200M BT Ne trudi se prepricevat, da je SsangYong boljsi od Mercedesa, ker ni. Je pa res, da je cenejsi in da se da peljat z njim. Kako dalec, kako udobno in kdo se bo spomnil nate, ko bo slo kaj narobe si pa lahko vsak sam odgovori, ko razbije prasicka. Lahko bi vedel da ja tale SsangYong mercedes
skalaprava Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Mene zanima kako deluje princip teh komunikaciji, imam 2 seta walkie talkijev vendar mi gre na živce ker moreš čakat tiste piske da lahko začneš govorit pa čakat da piska da konča potem komaj lahko drugi in tko je malo dolgočasno, zaenkrat uporabljam tisto ki se z slušalko in mikrofonom priklopiš en na drugega in lahko govorista oba hkrati en preko drugega ali tako tudi te komunikacije ? Deluje tako, da lahko en čez drugega debatirata, če pa utihneta za kakih 30 sek. se povezava prekine (varčevanje energije), ali pa se začne predvajati glasba, če si pred pogovorom poslušal glasbo. Ko pa se eden od vaju spet oglasi, se spet vzpostavi povezava za pogovor - seveda brez tipkanja po kaki tipki in brezžično. Potem je tu še povezava na navigacijo. Če navigacija kaj sporoča, prekine pogovor, ko konča gre naprej spet tisto, kar si imel prej v ušeših. Enako velja za sprejem telefonskega klica, ki ga sprejmeš lahko brez pritiskanja po kaki tipki, ampak prevzameš klic glasovno. Ko končaš spet isto kot prej pri navigaciji. Nazadnje je tu še komunikacija do drugih motoristov, kjer lahko vzpostaviš celo konferenco (vsi blebetajo hkrati, noben ne tišči kakih gumbov). V določenih primerih se lahko celo v skupini motoristov povežes samo z točno določenim, vsak je namreč shranjen s svojim imenom in ko ga glasovno pokličeš, se bo vzpostavila povezava samo do njega! (velja za Cardo SHO-1) No, nekaj pritiskanja na tri tipke je vseeno potrebno, glasnost gor dol recimo, ampak večina ukazov gre že na angleško govorjene ukaze npr. "next station", "radio on", "musik off",....itd., skratka deluje. Vse to sem pisal za svoj primer (Cardo SHO-1), pri drugih je lahko drugače, ampak v osnovi so prve tri alineje vedno enake pri večini naprav. Ferrarist, jany, Nearrain in 2 others 5
royal Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 (popravljeno) ...preberi še enkrat...dvakrat...desetkrat...mogoče boš v dvajseto skapiral kaj sem hotel s tem povedat Včasih so rekli "jezik brži od pameti" Naj te potolažim imam tudi orginal SRC System za C3Pro ...tega namerno nisem napisal, ker nisem raziskoval kdo ga izdeluje, je pa prava cena in marka in upam da tudi tam zraven izdelujejo vrhunske CNC-je :grrr tolažim se edino da tudi IPhone delajo kitajci :closedeyes: veselo debato kaj si mogoče zastopnik za SENA :notworthy: Popravljeno Januar 27, 2015. Popravil royal
Nearrain Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Lahko bi vedel da ja tale SsangYong mercedes Samo ce dovolj mocno verjames. PS: ce so vgradili kaksno komponento od Mercedesa, to se ne pomeni, da je Mercedes Potemtakem so vsi LCD televizorji, iPadi ipd znamke LG
builder Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Imas na voljo Mercedeza G in imas SsangYong-a Korando-a... ravno tako imas na voljo Seno in Kitajski Aliexpressov V6-1200M BT Ne trudi se prepricevat, da je SsangYong boljsi od Mercedesa, ker ni. Je pa res, da je cenejsi in da se da peljat z njim. Kako dalec, kako udobno in kdo se bo spomnil nate, ko bo slo kaj narobe si pa lahko vsak sam odgovori, ko razbije prasicka. imel oba, SsangYong je boljši, ti povem Ferrarist, Nearrain in hajoktejn 3
Nearrain Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 imel oba, SsangYong je boljši, ti povem Sej je Dacia Duster tud..pa kaj pol builder in PrimozC 2
bobi1001 Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 A ima kakšen izkušnje z interphone F3MC od cellularline?Prodaja jih BScenter.
Ferrarist Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 Včasih so rekli "jezik brži od pameti" Naj te potolažim imam tudi orginal SRC System za C3Pro ...tega namerno nisem napisal, ker nisem raziskoval kdo ga izdeluje, je pa prava cena in marka in upam da tudi tam zraven izdelujejo vrhunske CNC-je :grrr tolažim se edino da tudi IPhone delajo kitajci :closedeyes: veselo debato kaj si mogoče zastopnik za SENA :notworthy: no, tis pa en hud kremplc izgleda....ma doma šubertov SRC, pa uporabljaš kitajca za 40€, in to že 4 leta ...ko smo že pri temu,kaj so včasih rekli: tudi "svašta p***a rodi" so rekli :oops: no, očitno si zdej neki hudi , k si me tako hudo , ampak naj te ... Ravno tako kot Seno, sem omenil tudi recimo Cardota in Midland, ki mislim da sta ravno tako top proizvajalca oz. sistema....oprosti, pozabil sem pa na šubertov SRC, ki je xx model xy proizvajalca (no, pa ti brihta povej kateri je, ko vse veš in znaš), le 100€ podražan (matrvola, pa glih ti si ga kupu, k ti je tako težko dat 100€ za eno pametno komunikacijo ). Naj ti samo omenim, da je made in SsangYong Glede mene in Sene pa takole: Kot vsak normalen človek, ki tistih 200€ težko zasluži, sem se pred nakupom komunikacije zase čimbolj poinformiral na internetu kaj je dobro, kvalitetno in deluje. No, ker je večina govorila v prid Seni 20S, sem se odločil za nakup. Tukaj se je pa zadeva ustavila, saj jo je bilo v Sloveniji nemogoče dobiti. Zato sem jih tudi kontaktiral in se po dolgotrajnih pogovorih dogovoril za Slovensko zastopništvo. That is all. Tako da...Sena je definitivno ena najboljših komunikacij na tržišču in temu v prid govorijo tudi testi itd., skratka uporabniki sami. Sem pa odkrit človek in ne vidim razloga zakaj bi sral po nekem Cardotu ali čem drugem. Če je zadeva za pohvalit, je za pohvalit in konc. Konkurenca al ne . Valda pa sem v kontekstu komentiral Senine izdelke, saj drugih tako detajlno ne poznam. Mislim da so najbolj mirodajen podatek še vednomnenja kupcev samih. @bobi: Glece cellularline-a: mislim da jih je bilo prodanih kar nekaj, tako da se bo tle sigurno oglasil kak forumaš ki si tako komunikacijo tudi lasti in podal svoje mnenje. no,to je to, se opravičujem ostalim bralcem, če sem v tem postu napisal kaj preveč... O:-) :naughty:
royal Objavljeno Januar 27, 2015 Opozori Objavljeno Januar 27, 2015 (popravljeno) no, tis pa en hud kremplc izgleda....ma doma šubertov SRC, pa uporabljaš kitajca za 40€, in to že 4 leta ...ko smo že pri temu,kaj so včasih rekli: tudi "svašta p***a rodi" so rekli :oops: no, očitno si zdej neki hudi , k si me tako hudo , ampak naj te ... Ravno tako kot Seno, sem omenil tudi recimo Cardota in Midland, ki mislim da sta ravno tako top proizvajalca oz. sistema....oprosti, pozabil sem pa na šubertov SRC, ki je xx model xy proizvajalca (no, pa ti brihta povej kateri je, ko vse veš in znaš), le 100€ podražan (matrvola, pa glih ti si ga kupu, k ti je tako težko dat 100€ za eno pametno komunikacijo ). Naj ti samo omenim, da je made in SsangYong Glede mene in Sene pa takole: Kot vsak normalen človek, ki tistih 200€ težko zasluži, sem se pred nakupom komunikacije zase čimbolj poinformiral na internetu kaj je dobro, kvalitetno in deluje. No, ker je večina govorila v prid Seni 20S, sem se odločil za nakup. Tukaj se je pa zadeva ustavila, saj jo je bilo v Sloveniji nemogoče dobiti. Zato sem jih tudi kontaktiral in se po dolgotrajnih pogovorih dogovoril za Slovensko zastopništvo. That is all. Tako da...Sena je definitivno ena najboljših komunikacij na tržišču in temu v prid govorijo tudi testi itd., skratka uporabniki sami. Sem pa odkrit človek in ne vidim razloga zakaj bi sral po nekem Cardotu ali čem drugem. Če je zadeva za pohvalit, je za pohvalit in konc. Konkurenca al ne . Valda pa sem v kontekstu komentiral Senine izdelke, saj drugih tako detajlno ne poznam. Mislim da so najbolj mirodajen podatek še vednomnenja kupcev samih. @bobi: Glece cellularline-a: mislim da jih je bilo prodanih kar nekaj, tako da se bo tle sigurno oglasil kak forumaš ki si tako komunikacijo tudi lasti in podal svoje mnenje. no,to je to, se opravičujem ostalim bralcem, če sem v tem postu napisal kaj preveč... O:-) :naughty: Očitno še eden od večjih briht se je pojavil na forumu, a ne "krempeljc" res svašta p.... rodi kot praviš .....uporabljam kitajčaka ko se vozi v skupini mogoče ti bo potegnilo sem že enkrat napisal, drugače SRC ..........forum je dober epp tvojo pridobitno dejavnost, zato so ti vsi nasprotni komentarji trn v peti. Bom kupil še to eno SENO itak ne vem kam z€ Popravljeno Januar 27, 2015. Popravil royal Ferrarist 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se