gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Jst bom tudi prprdel tje-lani sm ga zamudu zaradi dopusta-letos sm nalašč šou en tedn prej na morje :D :D
Frenky Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Koliko pa je bilo lani kaj motoristov na tem srečanju, ker lani mene še nikol ni blo na tem srečanju.
Manu Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Koliko pa je bilo lani kaj motoristov na tem srečanju, ker lani mene še nikol ni blo na tem srečanju. Me veseli, Frenky, da si se prijavil na Motosvet izključno zaradi zbora na sotočju. :P Dobra oglaševalska poteza. ;) p.s. Lani je bilo veliko motoristov - ti seveda tega ne moreš vedeti, ker te ni bilo dol :blink: :rolleyes: p.p.s. Ampak Zorko (predsednik Orlov - njega tudi verjetno ne poznaš :D ) pa pravi, da jih bo letos enormno veliko. Zato kar pridi. :) ;)
niet Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 jaz + cyc sva tudi bila lani tam... ce bo vse po sreci se bo cyc letos pripeljal tja s svojim motorjem.... :rolleyes: ;)
Max Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Pridem ! :rolleyes: Lepo. :) Prileglo se bo , da te vidim po dooooooooooooooolgem času. B) Ne vem kak mu bo ratal bit na Sotocju in na Grobniku hkrati :rolleyes: :blink: :P Kekc dej bl podrobn napis plan k bi jst tut oboje rad obisku :rolleyes: B) :D
AlterMann Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Pridem ! :rolleyes: ......v eni roki nosim sonce, v drugi roki..... (videtčemoštapress)
udi Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 a je že znan kraj štarta za tiste motosvetovce ki gremo na ta žur ?? :o
HHV Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 (popravljeno) a je že znan kraj štarta za tiste motosvetovce ki gremo na ta žur ?? :o Paviljon ob določeni uri + 1udi zamude?? ;) ;) :D Sicer si pa ti SR! Kaj se misliš gužvat??? ;) :P :D :D Popravljeno Avgust 19, 2003. Popravil Horjo horjulis vulgaris
.T. Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 a je že znan kraj štarta za tiste motosvetovce ki gremo na ta žur ?? :o Nekaj smo se menili, da bi startali ze ob 10-tih (da bo kaj od dneva) izpred velike pumpe na Vicu. Ko se bomo dokoncno zmenili, sporocim. Tadej
Frenky Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Vremenarji pravijo da bo v petek in soboto sončno in vroče B) SUPER!! Do nedelje pa še ni napovedi.
ak Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Vremenarji pravijo da bo v petek in soboto sončno in vroče B) SUPER!! Do nedelje pa še ni napovedi. V nedeljo bo šumeče v glavi in megleno v očeh... :D
Sanda7 Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Verjetno pridem že zaradi lokacije pa motosvetovcev seveda
loyo Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Potem pravite da je Soča hladna, ampak osvežilna po dolgi vožnji... Meni gre ful na qrac to pokrivanje urnikov z ostalimi srečanji (ta vikend je tudi v Dupleku, al kaj je že tist kraj...) Ampak bom raje verjetno kar na Sočo prišel, ker glih Kreslin igra. A te Inti (ženska rock skupina) so iz Novega mesta? ja v Duplek-u je tudi fajn zbor. Nisem se naredil nacrta kako vse speljati :rolleyes: V petek zvecer v Duplek, soboto zjutraj proti Soci, v nedeljo pa na Grobnik :o lp Loyo
.T. Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 (popravljeno) Vceraj smo se dogovorili, da se dobimo v soboto ob OB 10:00 na veliki Petrolovi crpalki na Vicu v Ljubljani in gremo skozi Logatec, Hotedrscico, Idrijo, Mosta na Soci do Tolmina. Pozor! Bencinska crpalka v Tolminu, obratuje le do 22-te ure. Ce se bo kdo odlocil in si bo ogledal "cel program", naj gre prej tankat, da se ne bo potem z zadnjimi kapljami vlekel do doma (tako kot jaz lani), ker mislim, da tudi v Idriji ni crpalke, ki bi bila odprta celo noc (Manuela a ti ves kaj vec o tem?) Aja pa se to: motoristi imajo brezplacen vstop in kampiranje, za pesadijo je pa vstopnina 1.500 SIT. Tadej Popravljeno Avgust 21, 2003. Popravil Tadej
Manu Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Pozor! Bencinska crpalka v Tolminu, obratuje le do 22-te ure. Ce se bo kdo odlocil in si bo ogledal "cel program", naj gre prej tankat, da se ne bo potem z zadnjimi kapljami vlekel do doma (tako kot jaz lani), ker mislim, da tudi v Idriji ni crpalke, ki bi bila odprta celo noc (Manuela a ti ves kaj vec o tem?) Ne samo, da je v Idriji črpalka odprta do 21. ure..... vse do Loma ( proti primorski - avtocesta) in v drugi smeri do LJubljane - Vič ni NOBENE črpalke, ki bila odprta celo noč. Tako da, kot si rekel Tadej, kdor bo šel v soboto zvečer nazaj, naj tanka pred 22. uro v Tminu, oziroma, sploh naj ne hodjo nikamor, ker po deseti uri zvečer z žura ni ravno najbolj žmohtno se vozit po ovinkih prek Mosta in Idrije do Godoviča. :( De me nau zdej še to skrbel. :huh: p.s. Tadej, po pomoti sem zbrisala Zorkotov GSM, mi ga pošlješ na PM please ? Nujno rabim. :)
loyo Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Kdaj v soboto pa je panoramska voznja?
Vodka Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Alo družba :D . Po dolgem času se spet javljam in potrjujem svojo prisotnost B) . Seveda če dovolite :huh: . Verjetno pridem v soboto popoldne, samo če mi ne bo Alter mann že prej pobegnil. Sam pa se bojim ostat, Ste prenevarni :blink: pamalperapadebatapaspetmalperapadebata...
Max Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 (popravljeno) ...ker po deseti uri zvečer z žura ni ravno najbolj žmohtno se vozit po ovinkih prek Mosta in Idrije do Godoviča. :( De me nau zdej še to skrbel. :huh: Se strinjam ;) Lani smo stirje musketirji (Tadej, Pahorini, Spidi (skuter) in moa (Max)) na lastni kozi tole smer preizkusili :rolleyes: Za bolj dramaticen potek dogodkov pa sta poskrbeli se megla (debela za rezat!) in nizke temperature... :huh: da ne omenjam, da smo bili ze na startu utrujeni <_< Popravljeno Avgust 21, 2003. Popravil Max
Manu Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Še ena novica - vabilo!!!!!!!!! Vsi sobotni rajderji ( pa tudi že morebitni petkovi popoldanci) : ko boste prekrižarili ovinke do Idrije in bili še 2 km oddaljeni od Sp.Idrije - se pravi : na sredi poti med Idrijo in Sp. Idrijo - valda smer :Tolmin (pismo, kok nakladam), boste ob poti naleteli na veeeeeeelik most čez Idrijco, kjer je tabla za Žiri. Ni treba do Žirov, ampak se takoj za mostom ustavite v okrepčevalnici Mostičer ( s ceste se vidi transparent WELCOME BIKERS)..Šef Branko je seznanjen, da bo tam mimo ta vikend priplulo ogromno, enormno, neverjetno.... skratka NEBROJ motoristov in je že danes dal hladit nekaj sodov piva in nekaj sodov kokakole in nekaj čebrov ocvrtih kalamarov gret..... prvi dve omenjeni substanci po znatno primernih cenah za motoriste, zadnja pa po normalni ceni..... Komaj čaka, tut če ma zunaj samo dve ogromni leseni mizi z ogromnimi lesenimi klopmi in štiri manjše bele okrogle mize s pogledom na Idrijco. :rolleyes: B) p.s. Fant - šef si bo pr 50-tih (to je že naslednje leto, takoj , ko bo naredil izpit) kupil ČOPERĆKA. :)
.T. Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 sploh naj ne hodjo nikamor, ker po deseti uri zvečer z žura ni ravno najbolj žmohtno se vozit po ovinkih prek Mosta in Idrije do Godoviča. :( De me nau zdej še to skrbel. :huh: Lani smo sli domov ob dveh zjutraj. Lepo pocasi v kolonici. Pa tudi nobeden ni pil. Le obleci smo se morali malo bolj. Ker ne pijem, mi ni problem vozit ponoci. Je pa ful nevarno to, da ti na cesto skoci kaka srna ali kaka druga zival. Je treba it pac bolj pocasi. Rad zaspim in se zbudim v svoji postelji. Tadej
Manu Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Saj grem zdaj..... v svojo posteljo.... mal spat.... Ampak, Tadej.... ob prebiranju tvojega posta me bo pa moral čist.... emmm.. khm.... nč, kar rekla bom, tud če ni lepo..... morala me bo čist razfukala :blink: :blink: :blink: p.s. KobomvelikabomTadejpress :)
Noise Objavljeno Avgust 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Sem bil danes na prizorišču ko sem se vračal iz Dolomitov... se kar dogaja in žur po moje BO, in to dober... Mi je kar malo žal, da grem jutri na Obalo namesto v Tolmin... :(
Racing Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Jep Noise ma prav, prizorisce se pripravlja kar pospeseno, zurka mislim da bo res prava! Nekaj postov nazaj sem vidu debate o tankanju itd. Kot informacijo naj povem da je v Kobaridu (15km iz Tolmina proti Bovcu) bencinska odprta do 24.00, ce bo slucajno kdo rabil benz! LP
suzuki Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Hola! Nekako nisem preveč zborovski motorist, ampak Kreslina in Jurje bi pa šel poslušat, tko da jo bom danes (petek) okoli 18 ure v rahlem drncu (LS) z Vrhnike odkuril proti Sotočju. Nazaj pa jutri enkrat. Najbrž dopoldne. Odvisno... Če bi šel kdo zraven - kar tule al pa na PM. Mimogrede: a kdo ve kdaj bo nastop Kreslina in Jurjev?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se