aerox Objavljeno Avgust 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 jas sn danes ob pol 3 dobo skuta nazaj, in sn ga malo že ajnfaro okol 130 km sn že narejo :) povprečna hitrost je bla okol 60 zaj večer pa tudi malo več :D :D :D hehe kaka finta je to ko se ti zobniki derejo :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 20, 2003 Deli Objavljeno Avgust 20, 2003 (popravljeno) Juter ima da prides v MB.... :) Popravljeno Avgust 20, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 to je beseda. jutri se peli:D k meni da prides:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 to je beseda. jutri se peli:D k meni da prides:) jas bi šo zaj ajnfarat :) ke še spiš ti? ke roba je v italiji al ne? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 21, 2003 Deli Objavljeno Avgust 21, 2003 to je beseda. jutri se peli:D k meni da prides:) jas bi šo zaj ajnfarat :) ke še spiš ti? ke roba je v italiji al ne? :huh: Ne Roba je doma :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se