Godfather Objavljeno Marec 30, 2007 Objavljeno Marec 30, 2007 V SOBOTO 31. marec, ob 10.00 pri stadionu na asfaltnem igrišču, v Sežani bo tečaj varne vožnje, teorija + vaje ( inštruktor bo Brane Legan) prikažite se tam !! Kaj pol jutri bo to al ne? Kaj pa v primeru dežja? LP
platoom Objavljeno Marec 31, 2007 Objavljeno Marec 31, 2007 V SOBOTO 31. marec, ob 10.00 pri stadionu na asfaltnem igrišču, v Sežani bo tečaj varne vožnje, teorija + vaje ( inštruktor bo Brane Legan) prikažite se tam !! Kaj pol jutri bo to al ne? Kaj pa v primeru dežja? LP :hmm: bo - nebo ??? :hmm:
Sanda7 Objavljeno Marec 31, 2007 Objavljeno Marec 31, 2007 nebi ti mene malo pretegovala nimam zdej nimam materjala :P .) hehe kr ponajdi si ga
SEOI-NAGE Objavljeno April 1, 2007 Objavljeno April 1, 2007 Pejdi ti z skuterjem se vozit okoli namesto z motorjem, a bi šla ? Najboljše da si pomagamo med sabo
Sanda7 Objavljeno April 1, 2007 Objavljeno April 1, 2007 ma ne bi šla,k bi se po moje še ubila s tistim sesalcem drgač pa sm se dns mal na šverc peljala sicer sam ena dva tri kilometrčke z novim motorjem :D pa mi nekako ni sedel :? skratka do nadalnega sem še vedno pešec :headbang:
SEOI-NAGE Objavljeno April 1, 2007 Objavljeno April 1, 2007 No zdaj imaš približno enak občutek kako je meni momentalno. Kaj si/ste počeli kaj danes? Je padla kaka turca Primorci, ko je posijal sonček. Jaz sem danes pa prvič ER5- ta stari model peljal. Super zadevca
Sanda7 Objavljeno April 2, 2007 Objavljeno April 2, 2007 kaj smo počeli med drugim smo se znebili enga er5 :D super zadevca pravš,no ja bi se strinjala s teboj nazaj ene 7-8 let,k mi je bil takrat majka motor sem se kr prevozila z er5.Sam ko se pa zdej peljem z njim mi je pa kr neki full čudno vse skup.pustmo to uglavno še vedno ga priporočam vsem začetnikom
Burnout Objavljeno April 2, 2007 Objavljeno April 2, 2007 ... Jaz sem danes pa prvič ER5- ta stari model peljal. Super zadevca Ja ER-5 (erika) je kr fajn motorček, vozim že par sezon :) Sam kmalu rata premalo :(........ še za kakšno sezono bo :D A gre kdo na žegnanje v Mirno Peč? Jst bom šel, če ne bo kaj drugega vmes pršlo. LP Burnout
Thundercat Objavljeno April 2, 2007 Objavljeno April 2, 2007 A gre kdo na žegnanje v Mirno Peč? Jst bom šel, če ne bo kaj drugega vmes pršlo. LP Burnout če bom registrial in bo vreme ugodno...pridem....
Sanda7 Objavljeno April 2, 2007 Objavljeno April 2, 2007 jz tud najbrž po verjetnosti na zadnem zicu golde
Schultz Objavljeno April 2, 2007 Objavljeno April 2, 2007 Jst pa odstevam dneve na drugi strani luze. Se natanko 5 noci in sledi povratek v nase prelepe kraje. :)
Sanda7 Objavljeno April 2, 2007 Objavljeno April 2, 2007 vidim da že kr pogrešaš prelepo republiko Kras :D blagoslov je v ponedeljek
Gregs Objavljeno April 2, 2007 Objavljeno April 2, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=22665 a gremo ? :grrr Vsaj jaz ne... takrat se bom po pesku s tem preganjal... :D :whistle: .)
Sanda7 Objavljeno April 3, 2007 Objavljeno April 3, 2007 sam pazi,da se mi kam ne prevrneš bojda vreme bo
SEOI-NAGE Objavljeno April 3, 2007 Objavljeno April 3, 2007 Gremo jaz grem z pupo, kaj greš še kdo s Kopra?
Stric Burek Objavljeno April 3, 2007 Objavljeno April 3, 2007 sam pazi,da se mi kam ne prevrneš bojda vreme bo Sanda, pa kaj ne veš? Vreme je usak dan :P
Burnout Objavljeno April 4, 2007 Objavljeno April 4, 2007 duhec vse tanartabulš :004 Se pridružujem čestitkam :OK: :OK: :OK: Lp Burnout
GorazdH Objavljeno April 5, 2007 Objavljeno April 5, 2007 duhec vse naj naj , naj ti SP-jka da veliko užitkov :OK: ...ok boljša polovica tudi no :devil:
SEOI-NAGE Objavljeno April 5, 2007 Objavljeno April 5, 2007 Vse najboljše duhec! Veliko varnih km tako z motorjem kot z dekletom. Danes obala super sončno. Sigurno turca, tako da če želite pridte kej sem, ne boste nič izgubili. Vreme 1a spet po dolgem času. Kam pa naj grem jaz, nimam idej, naj mi nekdo priporoča na hitro do popoldne da se odpraviva z dekletom
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se