Thundercat Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 Motovilc: nismo vsi popotniki tako kot ti :P problem je sam vreme...je treba gledat kakšna je napoved za tam gori....da nas ne bo pralo vse tri dni...jst nimam dežnega za nts.....
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 jst imam nov AvtoRoute 2004 .) ..... odlična zadeva....sem malo kalkuliral poti...... :D
yankee Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 problem je sam vreme...je treba gledat kakšna je napoved za tam gori....da nas ne bo pralo vse tri dni...jst nimam dežnega za nts..... ce greste za 3 dni.....neglede na napoved rabis dezni....v motomaniji so jih prodajali po 7k sit dvodelne.....za prvo silo so dobri.....in tudi za kaj vec...
superblackbird Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 ce greste za 3 dni.....neglede na napoved rabis dezni....v motomaniji so jih prodajali po 7k sit dvodelne.....za prvo silo so dobri.....in tudi za kaj vec... Dio mio, oni v Dolomiti brez pelerine. Pa ne pozabit na dežne prevleke na škorencih, če ni strica Goreta, pa rokavičke,... Je treba enkrat probat par uric naliva.Upam, da boš vsaj tak kavalir in tvojo neumnost upraviču na tak način, da bo vsaj nts na suhem. SREČNO
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 ma kaki plani :)))) .... Kr planirajte .... več planov manj vidiš in doživiš ..... Schultzi pa baje rabi kr posteljo z vodbno blazino .... drgač ne more spat .... pa zjutri uro za ustajanja ..... poklicna deformacija :lol1: .... če resno mislite naj gre spat vsaj 100 stran ka zjutri je živčen :D Šulček brez zanere ..... Drgač pa v dolomite kar z vso možno bojno premo .... jst bil sam v trenti pa posočju in v nedeljo zjutri je blo zglo zanimivo po 12h urah zalivanja so se oblaki umaknli in vse v snegu zgori :) Aja kdaj se gre??? @Schultz .... učeri sem te vidu na Črnem Kalu .... ti a ni motor za vožnjo mim kolone ne pa za v koloni stat ??? .) :P Ne jemat vsega preresno :D
Sanda7 Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 dejte mi napisat gdaj se gre za kolk časa kolk km za nares kolk pride spanej oz neko okvirno ceno tega izleta,bom vidla kako bo z dopustom mam dela za popizdit.
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 gre se drug teden.....točno se še dogovarjamo...za 3 dni bo mende dovolj.....bomo določili točen dan odhoda ko bo kaj več znano....naredili bomo po moje okol 1500 km...odvisno kako intenzivno se bomo vozili...spanje na noč pride od 20 do 35 evrov vključujoč zajtrk...temu prištej gorivo za toliko km, pa še kosilo in večerjo vsak dan da dobiš okvirno ceno..... vse se da še zment in pre-debatirat...smisel je da gremo...kako in kaj bomo pa povedali....žan je nekej utihnu ga ni nič slišat pa duhec tudi naj bi šu..... čim več nas gre bolj bo lušno...ker pa gremo vsi prvič na dolomite bomo v obisku le-teh uživali v največji meri...brez živčnosti in doseganja nekih strogo določenih ciljev...... jst v AvtoRoutu 2004 pregledujem poti, ki so jih motosvetovci dali že skozi.....kr fajn zgleda..... :notworthy: torej odhod enkrat drug teden čas imamo od 17-24 julija(dopusti) med tednom pa zato da se izognemo gužvi...avgusta je polno italjanov tam gor-feragosta....tako da je to zadnji čas za potovanje tja gor.....
duhec Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 čim več nas gre bolj bo lušno...ker pa gremo vsi prvič na dolomite bomo v obisku le-teh uživali v največji meri...brez živčnosti in doseganja nekih strogo določenih ciljev..... Ahm.. jst bil sm na dolomitih že. Ampak ok, ni to kar sm hotu povedat. Sm pravkar gledu StudioAperto (dnevnik na italijanski televiziji) in je kazalo passo (del) stelvio -> sneg, passo sella -> sneg. Aja in pole je kazalo še Cortino D'A. in klapa s smučmi v rokah in gas po pišti. :blink: :doze: :cry: :wacko: (n vem več kaki smeško dat da izrazim moje.. "stanje") pismu ja, sej lani magari je ful kurlo in mnogim ni pašalo, ma meni je. zdej upam da so veseli uni k so tolko pravli da je blo lani poleti prevroce. zdej pa majo tle.. poletno zimo. damn! :angry: najbulši da prodam motor in se grem ucit za september.... :hmm: naaaaaa :lol: lp duhec ps: tema bi lahko bla tudi v vremenu, vem. kej cmo? B)
gizmOkak Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 ....žan je nekej utihnu ga ni nič slišat... Ma žan je bil včeri u LJ in jo ma že puhna jajca...js nevem kaj bo šele drugo leto k bom mogu bit tam cele dneve... @motovilc: planiramo in prpravlamo se ku ta bolani srat-to verjamem :lol1: sam finta je v tem d gremo sami taki tje k nismo še bli, oz. smo bli lih na obrobju...za v srčiko pogledat pa ni zneslo. Čem rečt, d če bi šou edn z nami k je tam še vse preletu bi blo lažje....vse bi zvrnli na njega :D mi bi se pa sam zadej ku račke peljali... :) @maxxi: a ti bi tudi šou z nami al kaj :? kar kar, več nas bo, bujš bo (TC copiright) @duhec: js sm že mislu sanke sabo vzet, ma zgleda d bo pobralo vs sneg do takart, vsaj po današnjem vremenu sodeč... A nisi zadnič reku d bi blo zanimivo it še enkrat tje...in da bi šou :? :hmm:
Thundercat Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 v dolomitih niso samo trije prelazi...prelazov je veliko in kjer je sneg se jim lahko izognemo in obiščemo tiste, ki so primerni...sej vseh ne moremo v 3 dneh prevozit..... tako da mene ne skrbi da so visoki prelazi pod snegom saj lahko katere nižje prevozimo...... :rolleyes:
gizmOkak Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 eno lopato na vilce na Fazerko montiraš pa je :P mene me to še najmanj briga-sneg namreč. Če te nekje ustavi se obrneš in po drugi poti :) aja še to. Vreme bo pa sončno in napovedana je pasja vročina za drug tedn :OK:
mk-r Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Ja... Passo Stelvio je eden lepših prelazov v Evropi. Sem hotu čez njega ko sem se vračal iz garmisha, pa je bil zaprt zaradi plazu :lol1: :lol1: Ta me še čaka... Ne bo dolgo čakal :yea2:
gizmOkak Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Kaj čmo te ride za danes prenest, k js nimam nobenga interesa v džju se vozit... razen če bo na šus se zjasnilo :wacko:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 @žan ... pa kako vreme mate gori??
mk-r Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Upam da bolše kot v NG... :cry: :cry: :cry:
Thundercat Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Kaj čmo te ride za danes prenest, k js nimam nobenga interesa v džju se vozit... razen če bo na šus se zjasnilo :wacko: ma ja se dobimo jutri .....tle bo nevihta zdej zdej.... <_<
gizmOkak Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 @žan ... pa kako vreme mate gori?? dž, je padu, pada in verjetno še nekej cajta bo padu <_<
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 ma to vreme :SS naj gre nekam
mk-r Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 ma to vreme :SS naj gre nekam Ne se sekirat... Napoved za konec tedna je lepa. :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se