Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ne sam za konec, tudi za cel drug tedn je lepo :010 :010 :smoke:

Objavljeno

žan ma kje ti napovedi za drug teden dobiš....še za dva dni komaj da kaj napovejo.... :hmm:

Objavljeno
žan ma kje ti napovedi za drug teden dobiš....še za dva dni komaj da kaj napovejo....

vreme za naslednji teden se dobi v vremenoslovarnici :lol1:

Objavljeno
žan ma kje ti napovedi za drug teden dobiš....še za dva dni komaj da kaj napovejo.... :hmm:

sej napovejo itak nikoli ne točno, redkokdaj, zato k je problen napovedat za tko malo cajta v naprej... iz vremenske slike razbereš malo kaj in kako bo! Sej veš, tisto nad naše kraje priteka razmeroma hladen in suh zrak, al pa nad našimi kraji se zadržuje plitev anticiklon... Iz tega se da dosti pomagat, če veš kaj kej pomeni...Pa oblake gledat in barometer opazovat, pa zadeneš sigurno. Je pa za en teden naprej lažje napovedat kukr za jutre, k za teden je bol na grobo, in povečini kar drži, medtem ko za dan dva, je cel kup jajc k se spremenijajo situacije iz ure v uro, v tednu pa v povprečju se da točno povedat... Je cel kažin to vreme, pa sej ni tko težko ga razumet .) sam nepredvidlivo je, k na žalost niso več sam naravni dejavniki kukr 500 let nazaj k vplivajo na "nastanek" vremena. Pa sej Schultz ve kašni problemi so s tem :)

Objavljeno

na čaki ti razložim na grobo:

Vremenska slika

Nad Skandinavijo, vzhodno Evropo, Balkanom in severnim Sredozemljem je območje nizkega zračnega pritiska, nad zahodno Evropo pa šibko območje visokega zračnega pritiska. Ob severozahodnih višinskih vetrovih se nad našimi kraji zadržuje hladen zrak.

Eto, s tega lahko sklepaš da:

Nizek zračni pritsk pomeni dviganje zraka, to pomeni, da največrat pride do oblačnosti, ker se zrak dvigne in z njim vlaga in se s tem ohladi. Hladen zrak postane prej nasičen in se vlaga kondenzira. Nastanejo oblaki. Pride do neviht. Ko se spada (to je danes) pride v akcijo spremenljivo vreme zaradi raznih termik ipd. pa še veter naredi svoje... Začne se jasnit. Podatek d je nad zahodno evropo visok zračni tlak na pove d je tm kar solidno vreme, ker se zrak spušča, in pri tem segreva. Torej tooooplo. Podatek d se nad našimi kraji zadržuje hladen zrak in da PIHA SEVEROZAHODNIK pomeni d po h nam čez čas prišlo vreme iz zahodne Evrope, torej vroče in dokaj vlažno, kar pa ne pomen dežja, pač pa toplo sonce in soparne dneve, posledično vročinske nevihte, kar se v eni uri spada in je spet lepo.......

No tko, iz kje vem d bo drug teden lepo vreme? Iz svoje glave .)

Seveda se vsak lahko zmoti :P

Objavljeno

vreme za naslednji teden se dobi v vremenoslovarnici :lol1:

šultzt pri vas v službi imaste verjetno kakšne skrivne/zaneslive podatke o vremenu od Sove.... :rolleyes:

kakšno bo drug teden.... :rolleyes: :D

Objavljeno

@žan in thundercat: gremo jutri na ride? sej vem da se itak meniste da bi šli ampak... gremo? :) :rolleyes:

Glej tudi --> kačje ride II

LP in LN (lahko noč...kao)

duhec

Objavljeno

Po mojem se tut jst kaj oglasim. Rdeč KAWA ER-5 z sivo tank torbo :yea2: . Če me kdo zagleda pa naj za mano začne zjat :lol1: :lol1:

Objavljeno
@žan in thundercat: gremo jutri na ride? sej vem da se itak meniste da bi šli ampak... gremo? :) :rolleyes:

Glej tudi --> kačje ride II

LP in LN (lahko noč...kao)

duhec

Duhec....kaj sva pa midve s Sando7 :hmm: <_<

Objavljeno
Duhec....kaj sva pa midve s Sando7 :hmm: <_<

vsi bomo na ridah danes.....................ja gremo, šur de ja!

Duhec, s šulcem se dobiva u podnanosu na busni, ti pa zavij mimo mene, pa greva skupej do tja... Js bm štartu od doma tam okrog 16:45

Burnout...bomo zjali, pa sej nas boš vidu tam (plava fazerka, rdeča fazerka, plav ZR7, črna CBR, rdeča in viola CBR, pa še en kup šare :lol1: )

Se vidmo :yea2:

Objavljeno

@nts: ja soooorči no :) :lol: nism vedu, nism pomislu, nism... oprosti skratka. Sej se bomo vsi dobili pa vrgli kako na jezik... bi rekli v goričani :) oziroma šempeterci... anyways....

@žan: pojma nimam kdaj bom šou ma pomoje grem vsaj ene dve urci prej kot ti ker ob 20h bom moru bit nazaj v NG. kapito? :)

Načeloma pridemo jst pa moja (CBRka da ne bo pomote) pa še ena CBRka. Drgače pa upam da pride še ena RSV Mille, pa en ZZR 250 pa še kdo če se najde... bom malo poklical okoli.. ima da so polhne ride danes! :lol: Juhu! :yea2:

LP

duhec

Objavljeno

Duhec....naj bo....ti oprostim, ker si glih ti .) .... se vidimo danes :)

Objavljeno

zmejnenu...sam vreme je pa zakon <_<

kr neki težki oblaki se valijo čez postojno....žan sej ne bo džja, ane?

Objavljeno

TC ne jih prvabljat k pol me spet ujel dež kukr me je včeraj 1km pred bajto, sam sem se ustavu prej pred eno gostilno na pivci, pa sva bla oba z motorjem suha (odzunej :lol1: )

Objavljeno

nobenga džja nebo...to je sam vročinska merda k straši po zraku :unsure: :o :lol1:

Objavljeno

alora...z duhcem bova čez uro in pol gor na ridah. Torej ob 16:30, lahko tud kasnej...odvisno :) Upam d nas ne bo opralo po poti, če pridemo do tje suhi, pol ni problem najdit streho :P Alora se vidmo na Ridah :yea2:

Objavljeno

Dobro......

@žan: jst pridem kar direktno gorna ride....tam bom ob 17.45

se vidimo!

Objavljeno

no bom pa tud jaz danes 20 minut prej tam kot ponavadi

Folk dežja na ridah danes ne bo trenutno sije sonce in vse kaže na to da še neki cajta bo :D

se vidmo

Objavljeno

KATASTROFA :cry: z mano je vse OK mal me kolk boli, ma ni sile... na grobo pogledano in pobrskano po katalogu mam okrog 1000-1200EUR strošku, z delom in vsemi deli, tko d lih malo ni, dosti pa spet ne pr takem letenju :wacko: Upam d bomo še letos kam skupej maširali :?

Hvala vsem k ste mi pomagali, oz. priskočili na pomoč :notworthy: zaenkrat bom z vami samo na netu :cry: pa tudi to nekaj šteje a ne?

Pazljivo, pa srečno!

Objavljeno

...in videt vse dogajanje iz "prvega stolčka" je blo prou grozljivo. :cry: žan, pokliči pole jutre Božota in mi sporoči če si se kej zmenu. Pa še neki: če ti ponudi delo kjerkoli v kuhinji oziroma strežbi raje pusti stat k tm ni neč od neča. Ben sej se slišmo.

ajde

duhec

Objavljeno

bom poklicu, tm enkrat okul 11-12 k prej mamo podelitev tisti kur***h spričeval od mature. Upam d nebo še tm katastrofa, k pole pa res nevem več kaj nrdit z mene :doze: :doze: :cry: Takoj ku bom kej urihtu, ti sporočim.

Hvala ti za vse Duhec :notworthy:

Objavljeno

bilo nas je kar lep kup iz primorske sekcije in tud od drugod še velenčan se nam je pridružil in član moderatorske ikipe pardon članica

post-12-1089835879.jpg

Objavljeno

ma kdu je ta tip? prvič slišim zanga....pa mene je iskau al kaj??? Ja bo taka bo, še bujš :naughty:

Ej TC, kje si ti šipco za fazerko nabavu, bi jst za CBR tud tako vzel! Pa kolk te je pršla koštat, če ni skrivnost?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!