gizmOkak Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Odvisno kako veter piha ;) k je buraj te odnese h nam, k je jugo te odnese gor :lol1: Kaj dns bojo kšne nevihte gor po ridah?
Thundercat Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Kaj dns bojo kšne nevihte gor po ridah? bodo...sam sam tiste na dveh kolesih.... :naughty:
gizmOkak Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 bodo...sam sam tiste na dveh kolesih.... :naughty: he, zanimivo pole....dej uzami očala sabo, za vsak slučaj če se prkidava z ray ban-om gor
pek Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Mene štejte zraven za tisto v septembru :OK: PS:ma ni ga lepšega ku vozit v dežju :P
Manu Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Mene štejte zraven za tisto v septembru :OK: PS:ma ni ga lepšega ku vozit v dežju :P Ne bo dežja :fight2: :fight2: :fight2: Zna pa bit kak centimeter novozapadlega snega. :P p.s. Žan : 14 nas je že :kva2: - ne bova zmogla tok navala .... B)
gizmOkak Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 bo bo, boš vidla d pole nas bo pol majn :angry: če koga ne bo k se bo prjavu ga oskubmo za rundo prvič k se vidmo :naughty: prijavt se morte pa vsi primorci :devil: se sparšavate kam bomo s tolk pijače, ne se bat, bova že z manuelo porihtala :naughty: @pek: ne straši z dežjem, k ga mam že puhno ret. S postojne do doma me je pralo, še tma je bla, luči pa nism niti rabu k je tolk bliskalo :wacko:
Manu Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 se sparšavate kam bomo s tolk pijače, ne se bat, bova že z manuelo porihtala :naughty: Ne ti neki namigavat... sem ti rekla - KOKTA! :fight2: :friend2:
gizmOkak Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Ne ti neki namigavat... sem ti rekla - KOKTA! :fight2: :friend2: :xx: :kva2: sm js sm po kokti še bol žejen :lol1: bo vod(k)a uredi :kva2:
pek Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Žanko,kaj pa morem,če je pa tako luštno po dežju vozit :lol1: greš prov počasi,skozi vizir nč ne vidiš,noge maš mokre pa še zebe te :P vglavnem čista uživancija :yea2:
Manu Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 :doze: Žan, ker si kar naenkrat skor tanartabolj taglavni soorganizator se prosim lepše obnašaj. O:-) :rolleyes: Voda bo vredu. :fight2:
gizmOkak Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 ok ok mami :doze: bom resn :blink: :lol1:
gizmOkak Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 ejla banditi. K sm pelu golfa na homologacijo u KP sm vidu to :kva2: kaj se bo vozilo po gorici :naughty: meni je všeč, pa vam :)
Vale Objavljeno Avgust 10, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Js bom tudi bila prišla k Jazbecu dotičnega 18. septembra ... bom bla tam že zaradi Manu in Maxija ... pa seveda zaradi vseh vas :rolleyes:
gizmOkak Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 kakorkoli obrneš stunan pežo do amena, ma vseeno ga nebi mel k bi mi ga blo škoda za po naših cestah. D o ceni predelave niti ne govorimo. Nova CBR po moje :xx:
Manu Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Js bom tudi bila prišla k Jazbecu dotičnega 18. septembra ... :rolleyes: Tebi se ni treba prijavljat posebej :fight2: Moraš bit tam že po fu(n)kciji :angry: :P :wub: :004 p.s. Mi je strašno fajn, ker mi zadnje čase sami mladci pm - je pošiljajo. :rolleyes: Sploh ni pomembno, če samo zaradi prijav na srečanje. :rolleyes: Se delam, da ni zarad tega. :)
viggen Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 ŽAN, hvala za dobrodošlico. Vse OK, samo me skrbi tisti smile ki mežika........ .)
viggen Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Če se vmešam v ocenjevanje Pežojčka...... :wacko: ......hm.....meni se zdi smešen, kot da bi imel 400 KM, pol pa je 1.4 mašina.......no, še PORSCHE TURBO nima takih stabilizarorjev.......ampak stvar okusa. Če možičku ustreza pol KUL. Žan, če so ti všeč, v Sežani so trije taki, samo srebrni, pa xsara pa alfa s 4 avspuhi, ko pa jo model užge....dizel........ampak, okus pač. Ajt.
Vale Objavljeno Avgust 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Tebi se ni treba prijavljat posebej :fight2: Moraš bit tam že po fu(n)kciji :angry: :P :wub: :004 p.s. Mi je strašno fajn, ker mi zadnje čase sami mladci pm - je pošiljajo. :rolleyes: Sploh ni pomembno, če samo zaradi prijav na srečanje. :rolleyes: Se delam, da ni zarad tega. :) Ok, velja bom bla tam samo po fu(n)kciji :rolleyes: Srečna ti, ko dobivaš od mladcev PM-je ... je treba met vedno teren pripravljen .)
Manu Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 ... je treba met vedno teren pripravljen .) :afro1: Kako te bomo pa na terenu spoznali? :hmm:
Vale Objavljeno Avgust 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 :afro1: Kako te bomo pa na terenu spoznali? :hmm: :rolleyes:
Burnout Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Ne, ne boš se :devil: p.s. Ker si szi Babnega polja boš moral na pot že en dan prej :D :P :004 Alora bom pa šel en dan prej tako da se bom lahko prkluču tej koloni, ki bo dirjala k Jazbecu! Manu :004 kaj naj reček k samo SVAŠTA! :lol1: LP Burnout
kača Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Pozdravljeni Primorci. Še ena primorka med vami. Sicer registrirana že en kup časa, sam oglašala se nisem zdej že dolgo. Če bo bog dal (oziroma ... če bo cajt) se vam tut jst pridružim na tem luštnem jesenskem srečanju kot sopotnica enga druzga vašga člana (hehe ... sam tut on tega še ne ve) :D :P No ... zaenkrat tolko ... Drugič kaj več (zdej ni več cajta ... kliče višja sila) :lol:
Manu Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Če bo bog dal (oziroma ... če bo cajt) se vam tut jst pridružim na tem luštnem jesenskem srečanju kot sopotnica enga druzga vašga člana (hehe ... sam tut on tega še ne ve) :D :P Pozdravljena , kača :yea2: :yea2: Me prav veseli, da nas bo več s strupenimi jeziki na kupu :P :P :P Pa Vale bo tut srečna, že vnaprej vem. :) Sem te zapisala. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se