Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Odvisno kako veter piha ;)

k je buraj te odnese h nam, k je jugo te odnese gor :lol1:

Kaj dns bojo kšne nevihte gor po ridah?

Objavljeno

Kaj dns bojo kšne nevihte gor po ridah?

bodo...sam sam tiste na dveh kolesih.... :naughty:

Objavljeno
bodo...sam sam tiste na dveh kolesih.... :naughty:

he, zanimivo pole....dej uzami očala sabo, za vsak slučaj če se prkidava z ray ban-om gor

Objavljeno

Mene štejte zraven za tisto v septembru :OK:

PS:ma ni ga lepšega ku vozit v dežju :P

Objavljeno
Mene štejte zraven za tisto v septembru :OK:

PS:ma ni ga lepšega ku vozit v dežju :P

Ne bo dežja :fight2: :fight2: :fight2:

Zna pa bit kak centimeter novozapadlega snega. :P

p.s.

Žan : 14 nas je že :kva2: - ne bova zmogla tok navala .... B)

Objavljeno

bo bo, boš vidla d pole nas bo pol majn :angry: če koga ne bo k se bo prjavu ga oskubmo za rundo prvič k se vidmo :naughty: prijavt se morte pa vsi primorci :devil: se sparšavate kam bomo s tolk pijače, ne se bat, bova že z manuelo porihtala :naughty:

@pek: ne straši z dežjem, k ga mam že puhno ret. S postojne do doma me je pralo, še tma je bla, luči pa nism niti rabu k je tolk bliskalo :wacko:

Objavljeno
se sparšavate kam bomo s tolk pijače, ne se bat, bova že z manuelo porihtala :naughty:

Ne ti neki namigavat... sem ti rekla - KOKTA! :fight2:

:friend2:

Objavljeno
Ne ti neki namigavat... sem ti rekla - KOKTA! :fight2:

:friend2:

:xx: :kva2: sm js sm po kokti še bol žejen :lol1: bo vod(k)a uredi :kva2:

Objavljeno

Žanko,kaj pa morem,če je pa tako luštno po dežju vozit :lol1: greš prov počasi,skozi vizir nč ne vidiš,noge maš mokre pa še zebe te :P vglavnem čista uživancija :yea2:

Objavljeno

:doze:

Žan, ker si kar naenkrat skor tanartabolj taglavni soorganizator se prosim lepše obnašaj. O:-) :rolleyes:

Voda bo vredu. :fight2:

Objavljeno

ok ok mami :doze: bom resn :blink: :lol1:

Objavljeno

ejla banditi. K sm pelu golfa na homologacijo u KP sm vidu to :kva2: kaj se bo vozilo po gorici :naughty: meni je všeč, pa vam :)

Objavljeno

Js bom tudi bila prišla k Jazbecu dotičnega 18. septembra ... bom bla tam že zaradi Manu in Maxija ... pa seveda zaradi vseh vas :rolleyes:

Objavljeno

kakorkoli obrneš stunan pežo do amena, ma vseeno ga nebi mel k bi mi ga blo škoda za po naših cestah. D o ceni predelave niti ne govorimo. Nova CBR po moje :xx:

Objavljeno
Js bom tudi bila prišla k Jazbecu dotičnega 18. septembra ... :rolleyes:

Tebi se ni treba prijavljat posebej :fight2: Moraš bit tam že po fu(n)kciji :angry:

:P :wub: :004

p.s.

Mi je strašno fajn, ker mi zadnje čase sami mladci pm - je pošiljajo. :rolleyes:

Sploh ni pomembno, če samo zaradi prijav na srečanje. :rolleyes:

Se delam, da ni zarad tega. :)

Objavljeno

ŽAN, hvala za dobrodošlico. Vse OK, samo me skrbi tisti smile ki mežika........ .)

Objavljeno

Če se vmešam v ocenjevanje Pežojčka...... :wacko: ......hm.....meni se zdi smešen, kot da bi imel 400 KM, pol pa je 1.4 mašina.......no, še PORSCHE TURBO nima takih stabilizarorjev.......ampak stvar okusa. Če možičku ustreza pol KUL.

Žan, če so ti všeč, v Sežani so trije taki, samo srebrni, pa xsara pa alfa s 4 avspuhi, ko pa jo model užge....dizel........ampak, okus pač.

Ajt.

Objavljeno
Tebi se ni treba prijavljat posebej :fight2: Moraš bit tam že po fu(n)kciji :angry:

:P :wub: :004

p.s.

Mi je strašno fajn, ker mi zadnje čase sami mladci pm - je pošiljajo. :rolleyes:

Sploh ni pomembno, če samo zaradi prijav na srečanje. :rolleyes:

Se delam, da ni zarad tega. :)

Ok, velja bom bla tam samo po fu(n)kciji :rolleyes:

Srečna ti, ko dobivaš od mladcev PM-je ... je treba met vedno teren pripravljen .)

Objavljeno
... je treba met vedno teren pripravljen .)

:afro1:

Kako te bomo pa na terenu spoznali? :hmm:

Objavljeno
:afro1:

Kako te bomo pa na terenu spoznali? :hmm:

:rolleyes:

Objavljeno
Ne, ne boš se :devil:

p.s.

Ker si szi Babnega polja boš moral na pot že en dan prej :D :P

:004

Alora bom pa šel en dan prej tako da se bom lahko prkluču tej koloni, ki bo dirjala k Jazbecu!

Manu :004 kaj naj reček k samo SVAŠTA! :lol1:

LP Burnout

Objavljeno

Pozdravljeni Primorci. Še ena primorka med vami. Sicer registrirana že en kup časa, sam oglašala se nisem zdej že dolgo.

Če bo bog dal (oziroma ... če bo cajt) se vam tut jst pridružim na tem luštnem jesenskem srečanju kot sopotnica enga druzga vašga člana (hehe ... sam tut on tega še ne ve) :D :P

No ... zaenkrat tolko ... Drugič kaj več (zdej ni več cajta ... kliče višja sila) :lol:

Objavljeno
Če bo bog dal (oziroma ... če bo cajt) se vam tut jst pridružim na tem luštnem jesenskem srečanju kot sopotnica enga druzga vašga člana (hehe ... sam tut on tega še ne ve) :D :P

Pozdravljena , kača :yea2: :yea2:

Me prav veseli, da nas bo več s strupenimi jeziki na kupu :P :P :P

Pa Vale bo tut srečna, že vnaprej vem. :)

Sem te zapisala. :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!