johan Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 Če sem lahko "malo" pristranski: :devil: odločil si se popolnoma pravilno... po mojem ti ne bo žal ... Še vedno trdim, da za tak denar (vsaj letos, za leto 2005 ne vem, kakšna je/bo cena) nikjer ne dobiš toliko motorja. Sam sem letos naredil 8500 km - brez pripomb. Se popolnoma strinjam s tabo.Tud moja FZ je prevozla letos 8000 km pa nimam pripomb(zaenkrat). Upam,da boš tudi ti tako zadovoljn. :D
SiR Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 btw: baje je blo letos v Sloveniji prodanih 330 Yamahinih FZ6 (z in z brez oklepom).
simonsi Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 Od cca 2500 prodanih niti ni tolk velik :unsure:
SiR Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 Od cca 2500 prodanih niti ni tolk velik :unsure: ← miško, a te je kdo naplahtal, da je yamaha prodala 2500 motorjev? tolk je kvečjemu vseh skupi motorjev prodanih. no, konc debate o tem ... tuki naprej o FZ6.
simonsi Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 Skupno prodanih motorjev z belo tablico v slo je bilo okol 2,5k v tem letu, mišek.
SiR Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 Skupno prodanih motorjev z belo tablico v slo je bilo okol 2,5k v tem letu, mišek. ← ja saj to ti pravim. in 330 od 2500 ... hja, ne vem, kako ti lahko 13,2-odstotni delež nekega modela med vsemi motocikli zbudi komentar v stilu "Od cca 2500 prodanih niti ni tolk velik", potem pa res ne vem... Glede na to, da se v Sloveniji proda približno 100-200 različnih modelov motociklov ... :afro1: Je pa vprašanje, al je teh 330 blo za Slovenijo, ali zraven še za južne trge ... ;)
curi Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 btw: baje je blo letos v Sloveniji prodanih 330 Yamahinih FZ6 (z in z brez oklepom Pa še več bi bilo prodanih,če jih bi bilo na zalogi,in bi bili točni z rokom dobave PS: a ste kaj dvomili cena-kvaliteta :OK:
premza Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 PS: a ste kaj dvomili cena-kvaliteta :OK: Nismo! Cena... no ja, v primerjavi s konkurenco doba, kvaliteta pa... ajajaj :doze:
simonsi Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 Jaz nikoli nisem nič rekel čez yamaho, še celo čez fazerco/fz6 ne :D
directory Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 (popravljeno) Nismo! Cena... no ja, v primerjavi s konkurenco doba, kvaliteta pa... ajajaj :doze: ← ajajaj res je porazna,,,sej ležijo skor za vsakim vogalom in po grabnih dej ti ročna zavora konkretno objasni ta tvoj ajajaj ne pa streljat kozle v tri dni :grim poznam kar precej lastnikov ter med drugimi servisiram te motorje pa do sedaj še nisem opazil nobene šlamparije ali kake resnejše napake,razen menjava olja in filtra motorčki laufajo brez problemov aja ene parim je crknu pr ene prevoženih 400km k so ostal brez bencina :lol1: :lol1: :lol1: pa da te čujemo stručko :zzz: Popravljeno November 12, 2004. Popravil directory
DDEAN1 Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 In kaj so tiste stvari ki crkujejo oziroma so šlampasto narejene ??????????????
premza Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Zgodbice o kvaliteti... http://www.sportbikes.net/forums/showthread.php?t=7320 http://p196.ezboard.com/ffazerownersfrm1.s...cID=23837.topic ... Tudi od domačih lastnikov sem že slišal zgodbice o cukanju, veliki porabi, ... :hmm:
johan Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Jaz nikoli nisem nič rekel čez yamaho, še celo čez fazerco/fz6 ne :D ← Jaz pa sem marsikdaj kako zino čez yamaho :BUA: .Ampak mi je moja FZ6 spremenila mišlenje. :OK:
directory Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Zgodbice o kvaliteti... http://www.sportbikes.net/forums/showthread.php?t=7320 http://p196.ezboard.com/ffazerownersfrm1.s...cID=23837.topic ... Tudi od domačih lastnikov sem že slišal zgodbice o cukanju, veliki porabi, ... :hmm: ← haha senzor prostega teka :grim parim se je zamenjal in je bil mir :grim poraba pa z zmerno vožnjo pod 5 litrov z nažiganjem pa šest :OK: in to naj bi bila ajajaj :lol1:
Dave Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Če sem lahko "malo" pristranski: :devil: odločil si se popolnoma pravilno... po mojem ti ne bo žal ... Še vedno trdim, da za tak denar (vsaj letos, za leto 2005 ne vem, kakšna je/bo cena) nikjer ne dobiš toliko motorja. ← *cough* Z750 *cough*
curi Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 poznam kar precej lastnikov ter med drugimi servisiram te motorje pa do sedaj še nisem opazil nobene šlamparije ali kake resnejše napake, Sedaj bom imel 10.000 km,pa ti ga pripeljem na servis,koliko po stane,se mi zdi ,da si zelo drag,tako pravijo,pa da tudi kaj pozabiš kaj privijačit,bom ti vseeno zaupal motor :OK:
directory Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 poznam kar precej lastnikov ter med drugimi servisiram te motorje pa do sedaj še nisem opazil nobene šlamparije ali kake resnejše napake, Sedaj bom imel 10.000 km,pa ti ga pripeljem na servis,koliko po stane,se mi zdi ,da si zelo drag,tako pravijo,pa da tudi kaj pozabiš kaj privijačit,bom ti vseeno zaupal motor :OK: ← ti kar pripelji... :grim sicer si pa tko natančen pri gledanju pod prste :grim da ne bova nič pozabla pršraufat ane ane :OK:
premza Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 haha senzor prostega teka :grim parim se je zamenjal in je bil mir :grim Če že po pol leta kak senzor crkne in potem motor mal cuka, crkuje, veliko porabi, ali pa sploh noče več vžgat, je to seveda znak odlične kvalitete! :OK:
directory Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Če že po pol leta kak senzor crkne in potem motor mal cuka, crkuje, veliko porabi, ali pa sploh noče več vžgat, je to seveda znak odlične kvalitete! :OK: ← a veš kaj ti povem :topic: ne bluzi crkujejo še bolj ugledne znamke od motorjev pa do pregrešno dragih avtomobilskih znamk ti pa se obešaš na en ubogi senzorček :topic: :zzz: :zzz: :zzz: mal se spočij pa naspančkaj :lol1: :lol1: :lol1:
premza Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 crkujejo še bolj ugledne znamke od motorjev pa do pregrešno dragih avtomobilskih znamk... ...ampak o tem se seveda ne sme pisat, ker lahko njihovi pristaši planejo v neutolažljiv jok. :lol:
domin Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 ...ampak o tem se seveda ne sme pisat, ker lahko njihovi pristaši planejo v neutolažljiv jok. :lol: ← premza naj ga srati, če nimaš drugega dela butaj s to tvojo glavico nekam, da se ti kolešči vrnejo na svoje mesto :kva2: imam avto audi, pa mi je pri 60.000km razneslo verigo, ne jermen, pa zaradi tega sedaj po prevoženih že čez 220.000km ne moreš reči da je tudi audi slab avto. zato za živce eno pivce :lol1:
Ice Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 da se vam da...... :grrr :lol1:
fazer Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 ......DA PREKINEM TO BREZPLODNO PREPUCAVANJE.......ŽE DRUGIČ SEM SREČNI LASTNIK FAZERKE.....S PRVO 45 KKM, Z DRUGO (FZ6) LETOS 10KKM IN POLEG REDNIH SERVISOV IN TEKOČEGA VZDRŽEVANJA NISEM DAL NA NOBENO NITI TOLARJA VEČ KOT PLANIRANO. SEM SE PA POTRUDIL IN JU LEPO UTEKAL. LAHKO REČEM, DA SO JAPONČKI NAREDILI TA MOTOR TOČNO PO MOJIH ŽELJAH IN MI JE PISAN NA KOŽO.....DA PA BI BIL POLN ŠLAMPARIJE......AJ, AJ, AJ.... IMAM PA VPRAŠANJE. IMA KDO IZKUŠNJE Z GUMO DUNLOP D 220 ST.....BAJE JE NASLEDNICA D 205, KI JE NEKOLIKO TRŠA OD 207, ČE PA JO LEPO SEGREJEŠ, DRŽI SKORAJ ISTO......JE PA PROBLEM, KER SE JE TRENUTNO NE DA DOBITI...ALI PAČ...... :?
SiR Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 @fazer, če ne gre za neke posebne gume za fazerja, priporočam, da vprašaš tukaj: ---> Dunlop ---> Nove gume Dunlop PS: izklopi velike tiskane črke, ker zgleda, kot da bi VPIL NA VES GLAS! :)
premza Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Saj vem, da se nikoli ne pokvari, ampak... Service manual za Yamaho FZ6...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se