Manu Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 4. Če si član kluba, še ne pomeni, da moraš lomastiti po moto zborih. 5. Če prideš na motro zbor, še ne pomeni da se ga moraš napit. 7. Če imaš čoperja, še ne pomeni, da se moraš oblačiti kot cigan. :blink: :blink: :blink: Le kam naj grem jutr namest v Tolmin na motozbor? :( In če že grem, bom pila kokto. :) In kako hudiča naj do jutri menjam vso garderobo? :o :D
AlterMann Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 In če že grem, bom pila kokto. :) Da ni to ena neslana šala ??? :unsure: P.S.: Ta mašne cune pa le sabo vzem. :P
Sanda7 Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Joj Manuelca kaj si boga kaj boš kokto pila od tega še želodec boli,bove raj skup en pirček stisnle al pa dva če bo teklo
Vale Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Joj Manuelca kaj si boga kaj boš kokto pila od tega še želodec boli,bove raj skup en pirček stisnle al pa dva če bo teklo Če ne se bosta pa posilili ... s pirom mislim ... bireklabiba ...
kristian Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Sem nazadnje v Parizu vidu eno motoristko, ki tudi če ni bila VIP je zgledala tako. Oblečena v ala Catwoman pritisnjen usnjen dres. Telesne krivulje ohohooo! Med nogami pa črno pošast Ducati Monster S4. :blink: Prav lepo je bilo pogledat to kobinacijo. VIP no doubt abut it! Urbii 1
Špilferderber Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Sem nazadnje v Parizu vidu eno motoristko, ki tudi če ni bila VIP je zgledala tako. Oblečena v ala Catwoman pritisnjen usnjen dres. Telesne krivulje ohohooo! Med nogami pa črno pošast Ducati Monster S4. :blink: manj govora, več fotk :P
Guest 1 Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 ..Oblečena v ala Catwoman pritisnjen usnjen dres. Telesne krivulje ohohooo! Med nogami pa črno pošast .. manj govora, več fotk pejtna www.free6.com :rolleyes:
kristian Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 Jo kaj bi dal, da bi mel takrat fotoaparat takrat pri sebi. Sam sem bil službeno in ne turistično v Parizu! Sorry fantje!
Špilferderber Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 . Božič se špana v visokih petah:
gizmOkak Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Če tista zna na motorju še kej druzga kukr sedet k je motor na mestu, ej vsaka čast :slap:
Robert Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Če tista zna na motorju še kej druzga kukr sedet k je motor na mestu, ej vsaka čast :slap: ← Dobra je pa vseeno .) Se je ne bi branil :P Pozdrav od Roberta
Špilferderber Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 babačulababarekla Tatjana Tutan?
Robtech Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 tone vogrinec - peugeot jetforce :D btw. nova suzukijeva dodatna oprema (božiček) :)
gani Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 Janez Hočevar - Rifle Tone Fornezzi - TOF ne vem, a sta samo znana, al sta zato tud VIP
Špilferderber Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 babačulababarekla Tatjana Tutan? ← niste mi odgovorili... :glare:
xr800 Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 A je dobra? Drugače pa, zakaj bi pa ona bla V.I.P? A mogoče zato, ker vozi Brutalko? :whistle: :whistle: :slap: :yea1: :yea2:
a Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 A je dobra? Drugače pa, zakaj bi pa ona bla V.I.P? A mogoče zato, ker vozi Brutalko? :whistle: :whistle: :slap: :yea1: :yea2: ← Vozi cbr1000rr ki pa je nažalost šla že po tleh, pa tut 999 duceja ma.......
xr800 Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 Svaka čast, zaj sem pa razsvetljen. :OK: :whistle: In kaj je do sedaj takega naredila, da je V.I.P? Se mi zdi da nič posebnega........razen tega, da vozi motorje, ki si jih je verjetno sama kupila :slap: :slap: :slap: :yea1: :yea2:
Špilferderber Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Severni Veliki brat je padel.. http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...109_3067524.php
Dadi Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 Jože Romšek,generalni direktor slovenske policije,dolgoletni strastni motorist,vozi Bmw 1150 rt,vsekakor vedno prijeten sogovornik,ker drugačen ne more bit ,ker je motorist!Po dolgih letih suše me je prav on pripravil,da sem šel delat izpit in kupil motor,sam po njegovem bi moral biti maximalno 500 ccm za ponovni začetek,pa mi nič ni žal ,da sem šel na mal več.Kmalu gremo,če bo našel čas na kakšno skupno furo in komaj čakam ,da mu povem kaj se mi je pripetilo v Logatcu!Definitivno VIP :yea1:
Dadi Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 kok bo šele zdj smešno govoru :devil: Ja menda sploh nima izpita,rad bi pa slišal kako izgovori s takim kljunom : I'l be back :kva2: :lol1:
JEJŽ Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Fredi Miler ma pa expresa... :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se