Sitko Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 No ja res bi to rad videl,imaš priliko v Avtokampu TURIST-POREČ,parcela 312-tam sem skoraj vsak vikend!!!!Predvsem ne maram,da nekdo ki nima pojma kaj govori o nekom ,ki ga ne pozna, zato vračam rokavico in se vidimo!!!! :nono: A me vabis na pivo? :beer2: Se vidimo, pa komot kaksno recemo :) . Off Topic. Ti posljem PM.
cedevita Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Motoristi, ali wanabe oziroma kvazi motoristi? Pod prvo poslanec Maks Lavrinc. Pod drugo Jonas. KDO STA PA TADVA?
cedevita Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Janez Hočevar - Rifle (beemvejaš )A ta Janez nosi Kawbojke Rifle? Ga ne poznam.
mixxx Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Zame pod VIP motoriste spadajo osebe, ki so al pa ki niso tako slavne in sicer: Mitja Gustinčič Miran Stanovnik Janez Hočevar Matevž Hribar Robert Kranjec Rok Bagoroš od motosvetovcev pa Maus, katerega stalno srečujem na cesti MoTo G_P 1
osa rider Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Zame pod VIP motoriste spadajo osebe, ki so al pa ki niso tako slavne in sicer: Mitja Gustinčič Miran Stanovnik Janez Hočevar Matevž Hribar Robert Kranjec Rok Bagoroš od motosvetovcev pa Maus, katerega stalno srečujem na cesti Hmmmmm . . . . . mene si pa spustu! Maus pa ni VIP-vc . . . . . . ampak POZER!
spaceback Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Jaz sem V.I.P motorist. VozImPolako!
Bostjan L Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 Kateri motor vozi Tina Maze?
Borutt Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 Italijana jaha. spaceback in trebor 2
gregorjanc Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 Italijana jaha. A to Massia al Ducatija Al oboje
motofrik Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 ...a to mislite, ko je v cajtngah pisalo, da se je malo potolkla z motorjem? 24ur so pa res kredibilen vir novic... Piaggio Ciao ima. Bostjan L 1
Whiskey Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 Robi Kranjec vozi BMW S-1000 RR
ELO Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 ob precej omenjenih slovenskih "vipovcih" mi pride na misel en verz iz tele pesmi: http://www.tekstovi.com/1794/sha_ila/mi_se_jebemo.html "svu estradnu elitu nabijem na kitu" gandi 1
Borutt Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 VIP motoristi ? Kaj je to za ena pašta ? Boli mene za neke kao VIP-ovce. Človek je človek, mona je pa mona. Pa naj bo 100x VIP. trebor 1
Kmet2 Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 V.I.P. si če te drugi prevažajo gor pa dol :grim
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Roman Jakič, minister za obrambo Nataša Pirc Musar, informacijska pooblaščenka Jan Plestenjak
Lunatic Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 VIP je res nekoliko ponesrečen izraz, je pa kar nekaj medijsko prepoznavnih slovencev ki so motoristi. Menda je motoristka tudi pevka Alya, pa Rok Ferengja (rok n band), pa Jonas (včasih se je vozil s HDjem, zdaj ne vem če še kaj vozi) in Primož Peterka (s sponzorskim motorjem se je vozil dokler ni padel, kasneje ne vem če je še motoriral).
Kmet2 Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 VIP je res nekoliko ponesrečen izraz, je pa kar nekaj medijsko prepoznavnih slovencev ki so motoristi. Menda je motoristka tudi pevka Alya, pa Rok Ferengja (rok n band), pa Jonas (včasih se je vozil s HDjem, zdaj ne vem če še kaj vozi) in Primož Peterka (s sponzorskim motorjem se je vozil dokler ni padel, kasneje ne vem če je še motoriral). Janez Hočevar Robert Kranjec Kmet Pa še je teh pacientu.... :lol: Je pa Hočevar pravi motorist saj letno kleplje po 30kkm in ni prov nič vipovski,prijazen humorističen možak,meni izmed vseh naštetih še najbolj pri srcu
pik1 Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 (popravljeno) Janez Hočevar Robert Kranjec Kmet Pa še je teh pacientu.... :lol: Je pa Hočevar pravi motorist saj letno kleplje po 30kkm in ni prov nič vipovski,prijazen humorističen možak,meni izmed vseh naštetih še najbolj pri srcu [/quote .... stari pač vozi primeren moped ... Popravljeno November 2, 2013. Popravil pik1 Whiskey in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se