Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
4. Če si član kluba, še ne pomeni, da moraš lomastiti po moto zborih.

5. Če prideš na motro zbor, še ne pomeni da se ga moraš napit.

7. Če imaš čoperja, še ne pomeni, da se moraš oblačiti kot cigan.

:blink: :blink: :blink:

Le kam naj grem jutr namest v Tolmin na motozbor? :(

In če že grem, bom pila kokto. :)

In kako hudiča naj do jutri menjam vso garderobo? :o

:D

Objavljeno

In če že grem, bom pila kokto. :)

Da ni to ena neslana šala ??? :unsure:

P.S.: Ta mašne cune pa le sabo vzem. :P

Objavljeno

Joj Manuelca kaj si boga kaj boš kokto pila od tega še želodec boli,bove raj skup en pirček stisnle al pa dva če bo teklo

Objavljeno
Joj Manuelca kaj si boga kaj boš kokto pila od tega še želodec boli,bove raj skup en pirček stisnle al pa dva če bo teklo

Če ne se bosta pa posilili ... s pirom mislim ... bireklabiba ...

Objavljeno

Sem nazadnje v Parizu vidu eno motoristko, ki tudi če ni bila VIP je zgledala tako. Oblečena v ala Catwoman pritisnjen usnjen dres. Telesne krivulje ohohooo! Med nogami pa črno pošast Ducati Monster S4. :blink:

Prav lepo je bilo pogledat to kobinacijo. VIP no doubt abut it!

Objavljeno
Sem nazadnje v Parizu vidu eno motoristko, ki tudi če ni bila VIP je zgledala tako. Oblečena v ala Catwoman pritisnjen usnjen dres. Telesne krivulje ohohooo! Med nogami pa črno pošast Ducati Monster S4. :blink:

manj govora, več fotk :P

Objavljeno
..Oblečena v ala Catwoman pritisnjen usnjen dres. Telesne krivulje ohohooo! Med nogami pa črno pošast ..

manj govora, več fotk

pejtna

www.free6.com

:rolleyes:

Objavljeno

Jo kaj bi dal, da bi mel takrat fotoaparat takrat pri sebi. Sam sem bil službeno in ne turistično v Parizu! Sorry fantje!

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

. Božič se špana v visokih petah:

post-685-1115363159_thumb.jpg

post-685-1115363170_thumb.jpg

post-685-1115363180_thumb.jpg

post-685-1115363193_thumb.jpg

post-685-1115363200_thumb.jpg

Objavljeno

Če tista zna na motorju še kej druzga kukr sedet k je motor na mestu, ej vsaka čast :slap:

Objavljeno
Če tista zna na motorju še kej druzga kukr sedet k je motor na mestu, ej vsaka čast :slap:

Dobra je pa vseeno .) Se je ne bi branil :P

Pozdrav od Roberta

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

babačulababarekla

Tatjana Tutan?

Objavljeno

Miran Stanovnik :OK:

Objavljeno

tone vogrinec - peugeot jetforce :D

btw. nova suzukijeva dodatna oprema (božiček) :)

Objavljeno

Janez Hočevar - Rifle

Tone Fornezzi - TOF

ne vem, a sta samo znana, al sta zato tud VIP

Objavljeno

Janez Janša

Objavljeno
babačulababarekla

Tatjana Tutan?

niste mi odgovorili... :glare:

Objavljeno

A je dobra? Drugače pa, zakaj bi pa ona bla V.I.P? A mogoče zato, ker vozi Brutalko? :whistle: :whistle: :slap: :yea1: :yea2:

Objavljeno
A je dobra? Drugače pa, zakaj bi pa ona bla V.I.P? A mogoče zato, ker vozi Brutalko?  :whistle:  :whistle:  :slap:  :yea1:  :yea2:

Vozi cbr1000rr ki pa je nažalost šla že po tleh, pa tut 999 duceja ma.......

Objavljeno

Svaka čast, zaj sem pa razsvetljen. :OK: :whistle: In kaj je do sedaj takega naredila, da je V.I.P? Se mi zdi da nič posebnega........razen tega, da vozi motorje, ki si jih je verjetno sama kupila :slap: :slap: :slap: :yea1: :yea2:

• 6 mesecev pozneje...
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Jože Romšek,generalni direktor slovenske policije,dolgoletni strastni motorist,vozi Bmw 1150 rt,vsekakor vedno prijeten sogovornik,ker drugačen ne more bit ,ker je motorist!Po dolgih letih suše me je prav on pripravil,da sem šel delat izpit in kupil motor,sam po njegovem bi moral biti maximalno 500 ccm za ponovni začetek,pa mi nič ni žal ,da sem šel na mal več.Kmalu gremo,če bo našel čas na kakšno skupno furo in komaj čakam ,da mu povem kaj se mi je pripetilo v Logatcu!Definitivno VIP :yea1:

Objavljeno

kok bo šele zdj smešno govoru :devil:

Ja menda sploh nima izpita,rad bi pa slišal kako izgovori s takim kljunom : I'l be back :kva2: :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!