Snečer Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Nove teniske si imel Še moje 2008,hehe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Pa letošnje. Severna Dalmacija (pogled na Rab). Severni Velebit. N44 41.093 E14 56.654 RSM in tomazinjo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 (popravljeno) Če, ne bi s telefonom sliku ... Ups, s fotičem. Popravljeno Maj 13, 2010. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Nove teniske si imel Še moje 2008,hehe. To je vse na Visu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Ja, tisto je vse na Visu http://picasaweb.google.com/snecer/Vis# tomazinjo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 7, 2010 Deli Objavljeno Junij 7, 2010 Živjo! sm prebrau temo pa nism najdu tisto kar sm hteu mene zanima če je kdo šeu na Cres, pač do ke morš it z trajektom...mene zanima koliko to kej košta nameravam pa it tam 20. julija pa baje da je tam cesta naravnost za se ubit, je to res? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 Iz Brestova te kosta 30hrk za moped. Ceste na Cresu? Za kolenckat glih niso, se pa da fajn peljat. Vecji problem je vrocina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 sm prebrau temo pa nism najdu tisto kar sm hteu Kot nazadnje pomnim je Cres kvarner in ne dalmacija .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
branko1 Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 Joj, ceste na Cresu- za popizdit. Sicer nisem bil z VArader. bil z avtodomom - ceste katastrofa. Škoda in prenevarno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 8, 2010 Deli Objavljeno Junij 8, 2010 Hvala za odgovore @Gloga, no nebomo šli u detajle morje je morje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Mene pa zanima kok časa priporočate, da bi si vzel za turo od Ljubljane do Dubrovnika in nazaj...je 3-4 dni premalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Mene pa zanima kok časa priporočate, da bi si vzel za turo od Ljubljane do Dubrovnika in nazaj...je 3-4 dni premalo? 4 je ravno prav. Lihkar prišu nazaj, štart v četrtek ob 6h, ogled slapov Krke (cca. 2 uri in pol sprehoda) nato skočli malenkost v notranjost pogledat reko Zrmanja nato pa nastanitev v apartmaju v mestu Primošten (res lepo mestece), popoldne plaža, zvečer obisk mesta, drugo jutro na poti do Dubrovnika, par km pred dubrovnikom nastanitev, popoldne plaža, zvečer ogled mesta, tretji dan do črnogorske meje in nazaj (če bi vedli kako brezveze je, ne bi šli, odsvetujem) nastanitev v mestu Murter, popoldne plaža, četrti dan pot domou. Vse skupaj 1562km. Zelo zmerno in uživaško Dalo bi se tudi v treh dneh, ampak posledično maš manj od same poti do tja in nazaj. trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Živjo! sm prebrau temo pa nism najdu tisto kar sm hteu mene zanima če je kdo šeu na Cres, pač do ke morš it z trajektom...mene zanima koliko to kej košta nameravam pa it tam 20. julija pa baje da je tam cesta naravnost za se ubit, je to res? Jadrolinija mal da ne monopolist na jadranu. trajektne cene za motorje so bakšiš. cres-lošinj je 70 km dobre ceste, ko se zgubljaš po vaseh, so manj dobre. za pohajanje so good enough. cesta te nebo ubila. mal je treba pazit na prepotentneže z velikmi avti. in NE. morje ni morje. Dalmacija je nek druzga. nek čist druzga. res. trebor in tomkruz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 27, 2010 Deli Objavljeno Junij 27, 2010 4 je ravno prav. Lihkar prišu nazaj, štart v četrtek ob 6h, ogled slapov Krke (cca. 2 uri in pol sprehoda) nato skočli malenkost v notranjost pogledat reko Zrmanja nato pa nastanitev v apartmaju v mestu Primošten (res lepo mestece), popoldne plaža, zvečer obisk mesta, drugo jutro na poti do Dubrovnika, par km pred dubrovnikom nastanitev, popoldne plaža, zvečer ogled mesta, tretji dan do črnogorske meje in nazaj (če bi vedli kako brezveze je, ne bi šli, odsvetujem) nastanitev v mestu Murter, popoldne plaža, četrti dan pot domou. Vse skupaj 1562km. Zelo zmerno in uživaško Dalo bi se tudi v treh dneh, ampak posledično maš manj od same poti do tja in nazaj. Še slike na temle naslovu >>>Slikce<<< Nekaj za pokušino prilimam še zraven... JANUSKA in basbas 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Julij 11, 2010 Deli Objavljeno Julij 11, 2010 (popravljeno) te dni :notworthy: Popravljeno Julij 11, 2010. Popravil eMBe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 19, 2010 Deli Objavljeno Oktober 19, 2010 Mene zanima, če ima kdo na MS kaj izkušenj s pridobivanjem prenočišč v tem času v območju Vodice - Dalmacija. Rabil bi za max dve nočitvi, sobo ali apartma. Če pa ima kdo kontakt bi bilo pa že "kičasto" O:-) Lahko mi tudi pošljete na PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 Mene zanima, če ima kdo na MS kaj izkušenj s pridobivanjem prenočišč v tem času v območju Vodice - Dalmacija. Rabil bi za max dve nočitvi, sobo ali apartma. Če pa ima kdo kontakt bi bilo pa že "kičasto" O:-) Lahko mi tudi pošljete na PM Mogoče bo koga zanimalo. Da se dobiti in ni panike o zasedenosti :evilgrin: (Vodice-Kraljevič) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 Mogoče bo koga zanimalo. Da se dobiti in ni panike o zasedenosti :evilgrin: (Vodice-Kraljevič) ja pol pa z podatki na ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno November 2, 2010 Deli Objavljeno November 2, 2010 ja pol pa z podatki na ... post višje do konca zasenči in vtipkaj v GooGle (besedinakoncu) in INFO imaš v manj kot v 30 sec :naughty: (daneboreklamiranjaponepotrebnem) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Marec 1, 2011 Deli Objavljeno Marec 1, 2011 Živjo! Enkrat marca, ali mogoče aprila... ob prvem spomladanskem soncu, se imam željo peljat po Jadranski magistrali za kakšen dan ali mogoče celo dva. Ima kdo željo se pridružit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tbmwk Objavljeno Marec 1, 2011 Deli Objavljeno Marec 1, 2011 (popravljeno) Živjo! Enkrat marca, ali mogoče aprila... ob prvem spomladanskem soncu, se imam željo peljat po Jadranski magistrali za kakšen dan ali mogoče celo dva. Ima kdo željo se pridružit? ja kakšen motor voziš,in s kakšno vožnjo ..komot se ti pridružim... Popravljeno Marec 1, 2011. Popravil tbmwk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Marec 1, 2011 Deli Objavljeno Marec 1, 2011 Živjo! Enkrat marca, ali mogoče aprila... ob prvem spomladanskem soncu, se imam željo peljat po Jadranski magistrali za kakšen dan ali mogoče celo dva. Ima kdo željo se pridružit? in iz katerega dela slo. si? bi se dalo kaj zmenit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Marec 2, 2011 Deli Objavljeno Marec 2, 2011 Vozim Monstra in sem iz Postojne.... ampak sej to niti ni pomembno ...stil vožnje... je pa tak da si lahko ogledujem naokoli, ampak še vedno ne prepočasen... ker pač obožujem ovinke uglavnem... divjat ne mislim, če pa se želi tudi kšn bolj počasen pridružit, ni problema... na takih izletih se tudi počasnejšim prilagodim. trebor, malakai, shark90 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
creatin Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Vsekakor imam namen se pridružit. Preveč hitet pa nimam namena, pa tudi oprema ne dopušča "kolenčkanja". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Marec 6, 2011 Deli Objavljeno Marec 6, 2011 No, lepo... vidim, da bi se nas lahko že ene par nabralo treba počakat samo še na tapravo vreme... pa nove gume She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se