MiNa Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Še dve iz jadrana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Še dve.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Tale iz jadrana mi je pa najbolj vše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Tudi ta ni slaba-Brancin... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Glih na polovic! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Ko tole gledam :worship: bi še kar enkrat skočil do dol... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Ko tole gledam :worship: bi še kar enkrat skočil do dol... :whistle: kam......do ekvatorja :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 kam......do ekvatorja :unsure: Nekam do slane vode... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Ko tole gledam :worship: bi še kar enkrat skočil do dol... :whistle: Mene tud ma de bi še eno vikend furo naredu. Sam mojo ne vem če bom spet lhk nafuku, ker je že prevečkrat zmrzvala ko sem jo izvensezonsko peljal v "južne" kraje. Samga me pa ne pusti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Mene tud ma de bi še eno vikend furo naredu. Sam mojo ne vem če bom spet lhk nafuku, ker je že prevečkrat zmrzvala ko sem jo izvensezonsko peljal v "južne" kraje. Samga me pa ne pusti :P "Veš kaj lubica. Jaz samo po cigarete skočim!"... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Mene tud ma de bi še eno vikend furo naredu. Sam mojo ne vem če bom spet lhk nafuku, ker je že prevečkrat zmrzvala ko sem jo izvensezonsko peljal v "južne" kraje. Samga me pa ne pusti :P Ne hodi dol, burja... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Jz bi tudi... Ma bomo že potrpeli čez Velebit, potem je pa tko al tko zatišje. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
9Sammy5 Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Ma kaj ljudi hojte dol! K se tkk splača čez un Gorski kotar zmrzevat zt ki je dol morje taaak toplooo :naughty: :naughty: :yes: Hvar... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Jutri joooooooooooooooooooooooooooo Puj jebbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb ti tipkovnico. Upam da bo fura bolš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Okej, jz jutri štartam na Dalmacijo, pa preko Bosne (na čevape) nazaj. Komu se še čevapi luštajo? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Okej, jz jutri štartam na Dalmacijo, pa preko Bosne (na čevape) nazaj. Komu se še čevapi luštajo? :whistle: UPOZORENJE U Velebitskom kanalu, sutra tijekom dana na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana mogući su udari bure od 30-40 čvorova. STANJE Nad Jadranom jača anticiklonalni greben s europskog kopna. VREMENSKA PROGNOZA ZA JADRAN ZA PRVIH 12 SATI Sjeverozapadni vjetar, uz obalu mjestimice i jugozapadni, a u noći bura 4-14 čvorova. Na sjevernom i na dijelu srednjeg Jadrana bura 6-16, u Velebitskom kanalu još u početku, te u noći 10-20 čvorova. More 2, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana 2-3, u Velebitskom kanalu mjestimice moguće 3-4. Vidljivost 10-20 km. Pretežno vedro mjestimice uz umjerenu naoblaku, a na otvorenom moru ponegdje mala mogućnost za slabu kišu VREMENSKA PROGNOZA ZA DALJNJIH 12 SATI Pretežno vedro mjestimice uz umjerenu naoblaku, a na otvorenom moru ponegdje mala mogućnost za slabu kišu. Slaba, mjestimice umjerena bura, na otvorenom moru sjeverozapadni vjetar. U Velebitskom kanalu, tijekom jutra na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena mjestimice umjereno jaka bura. More malo do umjereno valovito, u Velebitskom kanalu moguće i valovito. Temperatura zraka bez veće promjene ili će malo pasti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Bomo mal jadra pokrajšal pa bo šlo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Srečno vožnjo... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 V končni fazi se lahko še vedno obrne nazaj proti kuri, če bo res tako hudo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Bomo mal jadra pokrajšal pa bo šlo! MiNa! Pa kje ti to zdej na jesen bluziš p'rjatu?? :hmm: :? LPM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Tekoča vremenska napoved :) Klik Klik Klik crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Ti jaz povem vremensko napoved za jutri in za nedeljo. Vreme definitivno BO :whistle: ! jaka78 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 Glih na polovic! tuki se po tanovem ustavljam na poti na Pag full dobra razgledna točka in fajn klopca za sendvič pojest :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 tuki se po tanovem ustavljam na poti na Pagfull dobra razgledna točka in fajn klopca za sendvič pojest :whistle: :eek: Ki te je to? Čez je menda Pag. Da sem to spregledal :krneki: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 Ti jaz povem vremensko napoved za jutri in za nedeljo.Vreme definitivno BO :whistle: ! Ja no ja... Je imel motoristek kar prav za danes. Burja je bila na nekaterih odsekih še kar močna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se