VrUUUUUmmmm Objavljeno Avgust 26, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2003 Še vedno čakamo obširno poročilo bubamare! :unsure: :huh: :angry:
bubamara Objavljeno Avgust 28, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 NINJA JE ZAKON ............ :rolleyes: :wub: ampak KAJ SELE COBRA....... :o :P na obseeeezno porocilo boste pa se malo pocakali ( ko bom Ice-a vozila, bo pa tud porocilo ;) ) en veeeeelik in prijateljski objem za lahko noc.............
pero Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Se mi sam zdi al si se res mal raznežla?????????? :P ;) :o :huh: B) Ciao,by Pero
bmw Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 me sploh nic ne zanima........ peljem.catch je v podatku,da nisem iz LJ; celo iz CE nisem.se do MB mi fali nekaj km. ;) ergo,ce se priguncas do mene (doticno ime kraja najdes v profilu; kaj oz. kje je to moras sama ugotoviti :) ) ne bo nobenih tezav v popeljevanju.tudi na sladoljed je mozno. :P no ja,edina "tezava" bo oz. (najbrz) je ice lady. B) tataaaa eh Ice,Ice....spet se spuščaš v podrobnosti........welcome back amigo....... lahko se tudi jaz žrtvujem in te peljem,dokler imam še zadnji zic gor na motorju........po 10. septembru gre zic definitivno dol..........
Alla Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 .....,dokler imam še zadnji zic gor na motorju........po 10. septembru gre zic definitivno dol.......... Hm......a ni bilo že večkrat slišati, da ta zic ne bo šel NIKOLI več gor na motor? :rolleyes: Sam vprašam...... :rolleyes: Alla B)
kekec III Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 [Hm......a ni bilo že večkrat slišati, da ta zic ne bo šel NIKOLI več gor na motor? :rolleyes: Sam vprašam...... :rolleyes: Alla B) Nikoli ne reci :nikoli.... <_<
spidy Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Evo mene!!!! No Bubmara zdej pa čist resna ponudba: 10. september grem z motorjem na morje (Grobnika) in imam še zadnji zic prost. Samo reč kje te poberem in to je to! No asm zmagu!
bmw Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 .....,dokler imam še zadnji zic gor na motorju........po 10. septembru gre zic definitivno dol.......... Hm......a ni bilo že večkrat slišati, da ta zic ne bo šel NIKOLI več gor na motor? :rolleyes: Sam vprašam...... :rolleyes: Alla B) ......firbec ženski......silom prilike sem ga začasno moral namontirati gor......ampak po 10. septembru pa definitivno dol....
bubamara Objavljeno Avgust 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Se mi sam zdi al si se res mal raznežla?????????? :P ;) :o :huh: B) Ciao,by Pero joj, Pero............. :rolleyes: sej, če bi ti COBRO vidu, bi se ti tud raznežu....... :P ;) :huh: .... in ti resnično želim, da se ti to nekega dne, ko boš najmanj pričakoval tud zgodi ! :wub:
marem Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Se mi sam zdi al si se res mal raznežla?????????? :P ;) :o :huh: B) Ciao,by Pero joj, Pero............. :rolleyes: sej, če bi ti COBRO vidu, bi se ti tud raznežu....... :P ;) :huh: .... in ti resnično želim, da se ti to nekega dne, ko boš najmanj pričakoval tud zgodi ! :wub: o kaki Cobri teče beseda.....Shelby ????
easyrider Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 ......firbec ženski......silom prilike sem ga začasno moral namontirati gor......ampak po 10. septembru pa definitivno dol.... ... pa da ne boš pozabil ... tisti tvoj dodatni sedež je namreč tak, da ga lahko kdo 11. septembra vzame za tarčo pa ti kaj parkira na njen ... *** *** - smileji mi ne delajo, zato ... 1. vrsta 4. od leve, 2. vrsta 1. od leve, 2. vrsta 2. od leve in 2 vrsta 5. od leve ...
Anubis Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Se mi sam zdi al si se res mal raznežla?????????? :P ;) :o :huh: B) Ciao,by Pero joj, Pero............. :rolleyes: sej, če bi ti COBRO vidu, bi se ti tud raznežu....... :P ;) :huh: .... in ti resnično želim, da se ti to nekega dne, ko boš najmanj pričakoval tud zgodi ! :wub: ...dober playground za plehprivabljajoča bitja tale motosvet... Buba - če bi prišel s tankom bi orgazmirala že na 500m? Veš kolk je to enega pleha pa moči...pa navora, pa tresljajev... Če bi te peljal z njim? Pomojem bi te rajš povozil, bi mi nudilo več zadovoljstva...gosenice čez kokoš :) Razsvetli me: a)raziskovalna naloga tipa "how low can you go" b)preveč prozaca zaradi prejšnjih konzumiranj Xev in sedaj arhlo poudarjena dvokolesna fuk faza c)kronično nepotešena želja po nečem močnem iz rane mladosti, ko je bilo stričevo koleno dolga leta konjiček in pol d)kje dobit komplet dobrega avta, motorja, odprte denarnice in kolikor toliko sprejemljivega tipa (ok, č je čist mal nagravžen potem še gre) e)odlično zastavljena provokacija f) ti si Pupa
bubamara Objavljeno Avgust 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Anubis: hvala za tvoje mnenje, ampak, srce, mal preveč egota imaš :o ;)
Anubis Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Anubis: hvala za tvoje mnenje, ampak, srce, mal preveč egota imaš :o ;) ...samo tolk, kolkor se ga lahko naseli v moje telo in duha...če je to zate preveč, jebiga ne more vsak doumet vsega, zato smo pa pač različni..., ne?
kura Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 ...dober playground za plehprivabljajoča bitja tale motosvet... Buba - če bi prišel s tankom bi orgazmirala že na 500m? Veš kolk je to enega pleha pa moči...pa navora, pa tresljajev... Če bi te peljal z njim? Pomojem bi te rajš povozil, bi mi nudilo več zadovoljstva...gosenice čez kokoš :) Razsvetli me: a)raziskovalna naloga tipa "how low can you go" b)preveč prozaca zaradi prejšnjih konzumiranj Xev in sedaj arhlo poudarjena dvokolesna fuk faza c)kronično nepotešena želja po nečem močnem iz rane mladosti, ko je bilo stričevo koleno dolga leta konjiček in pol d)kje dobit komplet dobrega avta, motorja, odprte denarnice in kolikor toliko sprejemljivega tipa (ok, č je čist mal nagravžen potem še gre) e)odlično zastavljena provokacija f) ti si Pupa Ma kaj se buniš človek, očitno si eden tistih ki še ni videl cobre :ph34r: :D :D :D
andrej Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Buba - če bi prišel s tankom bi orgazmirala že na 500m? [...] Anubis, če bi bil čeh bi ti napisal: Probuď se, už je ráno! Co kecáš ? Prdíš a sereš pořád málo Co se ti zase zdálo ? Zdálo Na péru jsi měl ruku Ty kluku! :D :ph34r: Andrej
kura Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Prdíš a sereš pořád málo yeah točno tako :D :D :D aja andrej dej mi prevod na pm napiš
pero Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Se mi sam zdi al si se res mal raznežla?????????? :P ;) :o :huh: B) Ciao,by Pero joj, Pero............. :rolleyes: sej, če bi ti COBRO vidu, bi se ti tud raznežu....... :P ;) :huh: .... in ti resnično želim, da se ti to nekega dne, ko boš najmanj pričakoval tud zgodi ! :wub: o kaki Cobri teče beseda.....Shelby ???? Ti ti Mare!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :P :D Ciao,by Pero
pero Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Anubis bi te prosil v prihodnje da take in podobne primitivizme zadržiš zase in se na '500m' izogibaš tem, ki se te ne tičejo.!!!!!!! Ciao,by Pero
Anubis Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 PERO....a je bilo tole "don't fuck with Chuck" ? :) Polepšaj mi dan, ja? :) BTW - kar je preko Pm-jev je privat in je rezervirano, kar je na forumu je javno. Torej? Kaj točno od tega se me ne tiče? hm... Ergo? P.S. 500 m je precej malo, se ti ne zdi?
SF Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 dragi Tadej, primitivizem me se nikol ni rajcu ce si sam ne znas takih stvari zrihtat :ph34r: Daš... ne daš... oveneš...
rebel Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 kaj ta deklica, ko bi se rada z motorjem pelala, je lepa?? :huh:
Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 kaj ta deklica, ko bi se rada z motorjem pelala, je lepa?? :huh: A bubamara? Kaj pa vem, yst sem malo po netu pobrskal, pa sem našel tole slikco: Men se zdi kr luštkana. :D
hotschko Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Daš... ne daš... oveneš... :lol: :lol: :lol: ... SF ... ti si tzar ... za tole dobiš pir, samo spomni me, ko se vidimo ... ... pa ne mislim konkretno v zvezi z dotičnim dekličem, ampak tko na splošno, da ne bo hude krvi :D :D
Wobewt Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Men se zdi kr luštkana. :D Ye precej identična, sam da ma blond krilca B) B) :yea2:
Priporočene objave