Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Ye precej identična, sam da ma blond krilca B) B) :yea2: Nori malar, zanesem se na tvojo sodbo. Torej je bubamara orenk komad od ženske?! :D
rebel Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 blondinke so mi všeč ja... in tudi take tipalke ima al kaj zakaj so ji dali tako etiketo na trebušček??
Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 in tudi take tipalke ima al kaj Rebel, mogoče si premlad, da bi to vedel: vsaka prava ženska ima tipalke. Če jih nima, je škart.
rebel Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 (popravljeno) iinnnn, kaj tipajo z njimi, če je fraj zadnji sedež na motorčku al kaj??? da bomo vedli tudi mi ta mladi Popravljeno September 1, 2003. Popravil rebel
Pravokotar Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 iinnnn, kaj tipajo z njimi, če je fraj zadnji sedež na motorčku al kaj??? da bomo vedli tudi mi ta mladi Eh, motorček je zgolj dekoracija. Tipajo, če je tipček tapravi. Jebeš zadnji zic na mopedu, če je to važno, jespet škart. Razen če želiš to razu8meti v prenesenem pomenu. Ampak to je predolga tema, ne da se mi. Mogoče kdaj drugič.
bubamara Objavljeno September 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2003 A bubamara? Kaj pa vem, yst sem malo po netu pobrskal, pa sem našel tole slikco: Men se zdi kr luštkana. :D iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................pa sm res yst :rolleyes: hvala, Pepe. Le kje si me nasel?
bubamara Objavljeno September 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2003 Daš... ne daš... oveneš... ja.....ovenes..... .........veckrat rajs kar ovenela ostanem........... KER .......potem pride...............( sicer vsake tolko let, ampak pride).........nekdo ( a pride vedno)............., ki poskrbi da 'zacvetim' do konca in :wacko: !!!! ja, ja,.....vcasih se splaca bit kdaj pa kdaj mal ovenjen, da boljs stekas :wub: in cenis :wub: ....nocko....grem venet.... hmmm, pa se mal vmes zase poskrbet :o :P
Pravokotar Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 A bubamara? Kaj pa vem, yst sem malo po netu pobrskal, pa sem našel tole slikco: Men se zdi kr luštkana. :D iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................pa sm res yst :rolleyes: hvala, Pepe. Le kje si me nasel? :D :D :D Bubika, tolk si luštkana, da bi te tut yst zapeljal. :D Lahko tudi na solexu. Lahko pa greva samo na kofi, če ti ni to premalo adrenalinsko. :D Moj mobi imaš na PM. Ostali ga itaq že poznajo. :D :D
bubamara Objavljeno September 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2003 ......PEPE, mislim, da bo kava cist dovolj adrenalinska zame........... :OK: :rolleyes:
Avatar Objavljeno September 11, 2003 Opozori Objavljeno September 11, 2003 Bubamara..a si ti slučajn na filofax hodla. Čista filozofija? ne vem zakaj imam ta občutek. No če bi bil moj motor sedaj v voznem stanju, potem bi te peljal. Tko pa na žalost nč ne bo zaenkrat. Aja..a jo bo kdo posadil na jeklenega konička al se boste sam zajebaval ;) ?
SiR Objavljeno September 11, 2003 Opozori Objavljeno September 11, 2003 Avatar, mal si zamudu zabavo - so jo vozil že pred 2 tednoma :D KLONK.
Priporočene objave