Manu Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 uhhh, sem že mislu, da mi dvoriš :D ;) , a bi mogoče vseen... :P ........ :lol1: :lol1: :lol1: D.J. - sem se spomnila..... akhm...hm... no ja... na tisti dan... no ja.... saj veš..... (cybersexpečenkostanjnatipkovniciinpreozkegatepress) :OK: .........
D.J. Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 ko sem to pisal, sem imel tebe v mislih :D O:-) tipkovnicajeočiščena, ogromno dela, ko se enkrat ta hudič zasuši :BUA: :xx:
HHV Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 po tem pa pokajel ali skajen ali kaj podobnega? Skurjen....
Manu Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 ko sem to pisal, sem imel tebe v mislih :D O:-) tipkovnicajeočiščena, ogromno dela, ko se enkrat ta hudič zasuši :BUA: :xx: Ja, črna barva presušenih olupkov pečenega kostanja je res trdovraten madež. :lol1: p.s. Vidim pa, da si se poboljšal :notworthy:
Pravokotar Objavljeno Oktober 20, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2003 Danes sem opazil nove nalepke na cigaretnih škatlah. Najbolj grozna je talele: "Redno kajenje povzroča resne okvare na kolenih." <_<
RAN Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Zadnja cigareta je najslajša. A je to res? :? Ali zgolj zaradi tistih par minut življenja, ki jih je obsojenec izprosil pred eksekucijo, ko si je zaželel še zadnjo cigareto. :hmm:
Manu Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Danes sem opazil nove nalepke na cigaretnih škatlah. Najbolj grozna je talele: "Redno kajenje povzroča resne okvare na kolenih." <_< :kva1: :kva1: :kva1: No ja, še dobr, da ne kadim. <_< Pepe, ti si.... ma ti si....... :lol1:
Vale Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Danes sem opazil nove nalepke na cigaretnih škatlah. Najbolj grozna je talele: "Redno kajenje povzroča resne okvare na kolenih." <_< Da nisi narobe prebral ... a ne piše na KLONIH :hmm:
Mustang Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Danes sem opazil nove nalepke na cigaretnih škatlah. Najbolj grozna je talele: "Redno kajenje povzroča resne okvare na kolenih." <_< Mogoče so pa naši samo prevedli napis od naših južnih bratov... Za razjasnitev: "Redno pušenje povzroča resne okvare na kolenih." Ostalo prepustimo domišljiji O:-)
Gregs Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Zame edino sprejemljivo pušenje je žensko pušenje na kolenih. :naughty:
Vale Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Zame edino sprejemljivo pušenje je žensko pušenje na kolenih. :naughty: Mater si brez domišljije ... a glih sam na kolenih lahko puši al kaj :devil:
Mustang Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Zame edino sprejemljivo pušenje je žensko pušenje na kolenih. :naughty: Kolena tvoje drage so v resni zdravstveni ogroženosti... :lol1: Priporočamo kajenje cigaret... dr. Mustang, md. B)
Thundercat Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Kolena tvoje drage so v resni zdravstveni ogroženosti... :lol1: Priporočamo kajenje cigaret... dr. Mustang, md. B) ok...sam čas te objave je pa originalen... :notworthy: :notworthy:
bubamara Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Kolena tvoje drage so v resni zdravstveni ogroženosti... :lol1: Priporočamo kajenje cigaret... dr. Mustang, md. B) ok...sam čas te objave je pa originalen... :notworthy: :notworthy: mogoče je bil pa kajen.... :naughty: ......ali pa okajen.... :kva1: O:-)
Guzzila Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Če ste že pri cigaretah si oglejte tole. Jaz osebno mam raje cigare!
klimbra Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Danes sem opazil nove nalepke na cigaretnih škatlah. Najbolj grozna je talele: "Redno kajenje povzroča resne okvare na kolenih." <_< Pepe.....to bo REVMA!!!!!!!! :lol1: :lol1: :OK:
Mustang Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Kolena tvoje drage so v resni zdravstveni ogroženosti... :lol1: Priporočamo kajenje cigaret... dr. Mustang, md. B) ok...sam čas te objave je pa originalen... :notworthy: :notworthy: mogoče je bil pa kajen.... :naughty: ......ali pa okajen.... :kva1: O:-) No comment... :smoke:
bubamara Objavljeno November 13, 2003 Opozori Objavljeno November 13, 2003 ..torej: minister Keber je izdal nove 'smrtonosne' napise.... :ph34r: O:-)
bubamara Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 ...se vedno misli nanjo...s cigareto v roki...
Manu Objavljeno December 22, 2003 Opozori Objavljeno December 22, 2003 A ni to temo DTW otvoril?????? :hmm: p.s. Čakam nadaljevanje. :naughty: :) :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se