Skoči na vsebino

Cigareta

Priporočene objave

Objavljeno
...se vedno misli nanjo...s cigareto v roki...

Pa menda vendar ne zato, ker ga dela zivcnega? :naughty:

Objavljeno

Škatljica cigaret na moji mizi.....vžigalnik z meni tako ljubo nalepko (še zdaj mi prikliče nasmeh, ko se spomnim kako sem ga dobila), ki pa žal ne dela....Nič, če sem rekla, da ga bom usposobila ga tudi bom! V roke že stotič vzamem plin in končno mi uspe....Dela! Ha, kdor zna, pač zna....

Ewo, cigaret prižgan s tem vžigalnikom bo še malenkost večji užitek.

Naj gre k vragu odvajanje od kajenja.....danes definitivno ni pravi čas za to...

Alla

Objavljeno

Do novga leta še pol pa konc :naughty:

Objavljeno

:lol1: ah dej ....koga zafrkavaš...sej veš da boš tudi po novem letu vlekla.... :naughty: O:-)

Objavljeno

Dragi moji....

Kar je napisano, je lepo, še lepše pa je doživeti.... z Davom, se razume....

:notworthy:

Objavljeno
... še lepše pa je doživeti.... z Davom, se razume....

Cartika, po treznem razmisleku sem se odločil, da ti bom verjel kar na besedo...

Objavljeno

Ker kot vsako leto tudi letos poznam ene 10 ljudi, ki za novo leto nehajo kadit, sem se jaz odlocil, da za novo leto ZACNEM kadit...

Kaj kurac sem pa jaz tolk slabsi, da ne bi mogel novoletnih odlocitev sprejeti.

Objavljeno

Dečki i djevojčice, nemojte pušiti ! Tata če nanjušiti ! :P

Objavljeno
Cartika, po treznem razmisleku sem se odločil, da ti bom verjel kar na besedo...

Yest tut. Kar na besedo.

Me pa spet bega ena mala podrobnost : a je cartika imela v mislih Dave-a (mojga prjatla moderatorja :wub: ) ali Dave-a the wave-a (tut mojga prjatla :K ) :hmm:

Bemtiš babe, ankol ne morjo točno definirat, pol sem pa zaskrbljena in zbegana.... :unsure: :huh: :mellow:

:wacko:

:OK:

Objavljeno

Cigarilos ljubezni :D

Objavljeno (popravljeno)

Danes bom tudi jaz kakšno prižgal. Sem sicer priložnostni kadilec; kadim samo za Novo leto in rojstni dan. :P

Popravljeno . Popravil fifty
Objavljeno
Danes bom tudi jaz kakšno prižgal. Sem sicer priložnostni kadilec; kadim samo za Novo leto in rojstni dan. :P

Mhm. :rolleyes:

Pa včasih tut na morju. :)

Pa ko se vselimo v novo bajto. :)

Pa ko treniraš nov komad na kitaro. :)

Pa ko se ti zdi, da si končno doma. :)

Pa ko odjahaš al pa prjahaš in se ti zdi, da je treba to nardit s cigaro v ustih. :)

p.s.

Ljubim te, dobri stari John Wayne ( a sem prow napisala :hmm: :? )

Objavljeno

ko to berem me ima da bi si eno nasmodil, vzel bi rizlo vanjo nasul tobaka (drum) oslinil tam kjer je lepilo lepo zavil vtaknil v usta prižgal zippota in potegnillllllll, uf :blink:

Objavljeno
ko to berem me ima da bi si eno nasmodil, vzel bi rizlo vanjo nasul tobaka (drum) oslinil tam kjer je lepilo lepo zavil vtaknil v usta prižgal zippota in potegnillllllll, uf :blink:

Ne daj se, Ines, generacijo :) .... :004

Objavljeno

Še zmer sesam te klinčeve palčke.......je**eš nou let,pa obljube...... :angry: :angry: :angry:

K je pa tok lušn sesat.....pardon vlečt......ma klinc kakrkol napišem bote narobe razumel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno
Še zmer sesam

K je pa tok lušn sesat.....pardon vlečt......

Vse smo razumeli natančno tako, kot si mislil. :D :P

:lol1:

:004

Objavljeno
Še zmer sesam te klinčeve palčke..... :OK:

jest pa nehal pred parimi leti.........za 1000% se bolš počutm!!! :OK:

čeprav vem kako razmišljajo kadilci....sem bil dolgo v njihovih vrstah! B)

Objavljeno
Ne daj se, Ines, generacijo :) .... :004

težka bo, se mi sanja, pa to :hmm:

Objavljeno

Živjo,a se kadilci kdaj vprašate kok so škodljive,mislim da je podatek 1cigareta=7minut življenja manj,malo razmislite :yea2:

Objavljeno
Živjo,a se kadilci kdaj vprašate kok so škodljive,mislim da je podatek 1cigareta=7minut življenja manj,malo razmislite :yea2:

a dej ga no srat?????? ne, nikoli nismo pomislili na to :devil: pa to je cist nasa stvar, ok??? ce tebe neposredno ne ogrozamo, se nimas kaj za vmesavat!!! :devil:

pies: pa ceprav je naslov te teme cigareta...BTW...se ne gre za cigareti da ali ne!!!!!

Objavljeno

Hja, no....runda seksa ga pa podaljša za 10 min.......pač moramo malo več seksat, da zglihamo zadevo.... :naughty: :P B)

Alla B)

Objavljeno
Hja, no....runda seksa ga pa podaljša za 10 min.......pač moramo malo več seksat, da zglihamo zadevo.... :naughty: :P B)

Alla B)

:yea2: :OK: :yea2: :OK: :yea2: :OK: :yea2: :OK:

Objavljeno
Yest tut. Kar na besedo.

Me pa spet bega ena mala podrobnost : a je cartika imela v mislih Dave-a (mojga prjatla moderatorja :wub: ) ali Dave-a the wave-a (tut mojga prjatla :K ) :hmm:

Bemtiš babe, ankol ne morjo točno definirat, pol sem pa zaskrbljena in zbegana.... :unsure: :huh: :mellow:

:wacko:

:OK:

No, ne vem zakaj, pa verjetno je to hiba Slovencev :BUA: , nikar ni šlo za verjeti ali ne verjeti..... Šlo je samo za sladke sanje in spomine, ki se jih vsak rad spomni...

Pa da ne bo odprtih vprašanj in neizrečenih odgovorov, gre za avtorja besedila... ali to ni bilo razumeti tako ? Bemtiš.... :blink:

Sicer pa vse lepo, dobro, pa predvsem cartasto v NOVEM LETU !!! Pa lepo vas prosim motoristi, čimmanj nesreč !!!

Lupčke in pozdravčke !!!

Objavljeno

No, ne vem zakaj, pa verjetno je to hiba Slovencev :BUA: , nikar ni šlo za verjeti ali ne verjeti..... Šlo je samo za sladke sanje in spomine, ki se jih vsak rad spomni...

Cartika, kot originalni, hibni Slovenec sem se tudi topot po treznem razmisleku odločil, da ti bom verjel na besedo. Sladke sanje in spomine na DTWja (ki se jih vsak rad spomni) pa le shrani v svoji skrinjici za bisere in nam jih priložnostno frcni pod radovedne riwčke. Deal? :)

Objavljeno
Sladke sanje in spomine na DTWja (ki se jih vsak rad spomni) pa le shrani v svoji skrinjici za bisere in nam jih priložnostno frcni pod radovedne riwčke. Deal? :)

Kot se že vidi, je bila skrinjica že prepolna in je biserček padel, rilčki pa so zdravo občutljivi ... in "hibni".

:lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!