dave the wave Objavljeno Marec 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 :blink: ........... pa saj še pišemo o Pepejevi zgodbi? Če ima kdo potrebe, bilo kaj drugega predebatirat, si naj novo temo odpre...., jaz teh potreb nimam.
Pravokotar Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 ........... pa saj še pišemo o Pepejevi zgodbi? ... Najboljši način pisanja o "Pepejevi zgodbi" je ravno ta, da vsak napiše svojo. Kakor jo pač zna.
SiR Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Kako kruto...... :( :( ubožica..... Daj popravi ta tazadnji del..... UEEEEEEEEEE ! Bom kar jaz ... malce priredil oziroma nakazal drugo možnost :) Poljubljal je tisto žabo, a se ni zgodilo nič ... Kljub temu jo je vzljubil, saj je vedno po poljubu doživel eno tako čudovito zamaknjenost ... Spominjala ga je na stare hipijske čase, ko so odkrivali skrivnosti tripa... Lizal jo je vse življenje :P
dave the wave Objavljeno Marec 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 (popravljeno) Najboljši način pisanja o "Pepejevi zgodbi" je ravno ta, da vsak napiše svojo. Kakor jo pač zna. Že že.... ampak so zgodbe, ki jih pišem samo zase.... in je nekaj v meni kar bi uničil, če bi to poimenoval ali opisal..... Popravljeno Marec 2, 2004. Popravil dave the wave
Pravokotar Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 .... ampak so zgodbe, ki jih pišem samo zase.... Ni blema, DTW. Yst pač čutim potrebo, da se izražam. Najraje z dotikom. In kadar je to fizično nemogoče, se skušam pač dotikati z besedo. Če se ta dotakne še koga drugega, sem lahko samo vesel.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se