Lobo Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 SIOLove novice: sobota, 11.03.2006 ob 07:23 Švedski policisti bodo lahko nosili turbane Stockholm - Švedska policija je sporočila, da je spremenila pravila o uniformi in tako omogočila svojim uslužbencem, da v službi nosijo turbane, naglavne rute ali judovske čepice. Z novo politiko želi švedska policija v svoje vrste privabiti tudi pripadnike narodnih manjših. Prejšnja določila so prepovedovala nošenje verskih pokrival kot del uradne policijske uniforme. Policija pa ne bo imela svojih lastnih turbanov ali rut, ampak si bo moral policist sam izbrati pokrivalo "ustrezne oblike in barve", ki bo v skladu z uniformo, je še sporočila švedska policija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Bravo, Švedi. Če so kej desci, bodo dovolili tudi vikinške čelade :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 no, gospej Fallačijevi so začeli soditi. Bremzer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schumy Objavljeno Februar 12, 2011 Deli Objavljeno Februar 12, 2011 Islam bo v nekaj desetletjih prevladujoča religija na svetu,pa če se me babe na trepalnice postavimo. Zaradi tega ker so tam moški moški,ženske pa njih ponižne služabnice. Po eni strani je to dobro,saj ne bo več alkohola,ne bo več predrzih in jezikavih žensk.Ja priznam me babe znamo bit tud predrzne in orenk jezikave. Je pa res, da se bo moral v svoji biti precej demokratizirati,da ga bodo začele sprejemati tehnološko razvite države in ne samo polupismene vukojebine. Sama bi takoj sprejela Islam,če mi ne bi prepovedoval poslušanje Beatlov in techna,samo zato,ker se Muhamedu o tej glasbi sanjalo ni. Kramp, thumper, dotem in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 12, 2011 Deli Objavljeno Februar 12, 2011 Islam bo v nekaj desetletjih prevladujoča religija na svetu,pa če se me babe na trepalnice postavimo. Zaradi tega ker so tam moški moški,ženske pa njih ponižne služabnice. Po eni strani je to dobro,saj ne bo več alkohola,ne bo več predrzih in jezikavih žensk.Ja priznam me babe znamo bit tud predrzne in orenk jezikave. Je pa res, da se bo moral v svoji biti precej demokratizirati,da ga bodo začele sprejemati tehnološko razvite države in ne samo polupismene vukojebine. Sama bi takoj sprejela Islam,če mi ne bi prepovedoval poslušanje Beatlov in techna,samo zato,ker se Muhamedu o tej glasbi sanjalo ni. Pa dobro, a misliš, da je zahodni svet vse znanje požrl, da islamske dežele so pa "polupismeni vukojebine"? Đizus, pa kaj je s tabo bitje?! Daj se prej malce izobrazi, preden odpreš usta in začneš klanfat bučke po tipkovnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 13, 2011 Deli Objavljeno Februar 13, 2011 Islam bo v nekaj desetletjih prevladujoča religija na svetu,pa če se me babe na trepalnice postavimo. Zaradi tega ker so tam moški moški,ženske pa njih ponižne služabnice. Po eni strani je to dobro,saj ne bo več alkohola,ne bo več predrzih in jezikavih žensk.Ja priznam me babe znamo bit tud predrzne in orenk jezikave. Je pa res, da se bo moral v svoji biti precej demokratizirati,da ga bodo začele sprejemati tehnološko razvite države in ne samo polupismene vukojebine. Sama bi takoj sprejela Islam,če mi ne bi prepovedoval poslušanje Beatlov in techna,samo zato,ker se Muhamedu o tej glasbi sanjalo ni. če te matrajo ta obrezani poznam jaz enega ..s čoperom.. LooLekSLO, malakai, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Februar 14, 2011 Deli Objavljeno Februar 14, 2011 ... Sama bi takoj sprejela Islam,če mi ne bi prepovedoval poslušanje Beatlov in techna,samo zato,ker se Muhamedu o tej glasbi sanjalo ni. Mislim, da ti u glav schumi! thumper, klimbra, anja37 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 14, 2011 Deli Objavljeno Februar 14, 2011 (popravljeno) Šumi šumi in to ornk ... predlog za šumi ... eno rjuho vzam in se presel v islamsko državo, kjer se cedita med in mleko. Beatlse pa skrivaj poslušaš in če te dobijo, te do smrti skamnajo ... fajn, a ne Popravljeno Februar 14, 2011. Popravil maus klimbra, Bremzer in Kramp 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 14, 2011 Deli Objavljeno Februar 14, 2011 Šumi šumi in to ornk ... predlog za šumi ... eno rjuho vzam in se presel v islamsko državo, kjer se cedita med in mleko. Beatlse pa skrivaj poslušaš in če te dobijo, te do smrti skamnajo ... fajn, a ne Pozabil si še dodati.......da, če bo imela srečo....in pristala kje v kaki "orto" muslim državi........lahko reče samo " pa-pa ščegetavček " Šumeča......mislim, da moraš pohitet......to mora biti res prijetno....kajne :evilgrin: maus, Bremzer, oks in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 14, 2011 Deli Objavljeno Februar 14, 2011 Ko gdo reče ISLAM vsi pomislimo na ORTODOKSNO zakrinkane Avganistanske ženske, nobeden pa na odprte muslimane, TURKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 14, 2011 Deli Objavljeno Februar 14, 2011 (popravljeno) Ko gdo reče ISLAM vsi pomislimo na ORTODOKSNO zakrinkane Avganistanske ženske, nobeden pa na odprte muslimane, TURKE samo se nas pa potem verjetno več vpraša kako odprte so turkinje... pa kolk jim šumi tam vmes .. Popravljeno Februar 14, 2011. Popravil thumper Kramp, sayo in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Februar 15, 2011 Deli Objavljeno Februar 15, 2011 samo se nas pa potem verjetno več vpraša kako odprte so turkinje... pa kolk jim šumi tam vmes .. Jest sem že en tak. oks, thumper in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 15, 2011 Deli Objavljeno Februar 15, 2011 A majo muslimanski MINARETI tudi take ZGUBE kot naši KATOLIŠKI zvonovi krava, anja37 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se