Zok Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 ...predvsem na blagajnah... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 Na čajankah :xx: :xx: :xx: :xx: Ob četrtkih, ko so od treh do petih ročnodelske delavnice? Mislim, ure kvačkanja? :xx: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Majdkin odgovor : .) :P :D Gospodar Franci! Bojim se da bodo pesmi radosti dosegle Tvoje srce kot že NIKOLI doslej... Vitez moj... Dih mi zastaja ob misli, da bi moje žalostne pesmi dosegle Tvoje srce kot bežen privid... Nadvse ljubim tvojo zvestobo! Moj labodji spev... Dih mi zastaja ob misli, da bi moje prošnje razkrile moja globoka čustva kot ptice na perutih.... Kaj vse bi ženske naredile, da bi ga fasale in dobile še kakšen € zraven... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gajo Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 (popravljeno) :wub: Hja no, a je treba vedno takole peljat??? :? Moram se pohvalit, da mi razen nekih "malenkosti" res n'č ne fali. Saj ni vedno vse, da ga na toplo daš. Včasih paše tudi, da se malo pocrkljaš?!?!! :wub: Hja, a ne?? Al' pa nimam prav?? Popravljeno Junij 5, 2004. Popravil Gajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 " Je res malenkost to, da si se veselil sonca, da si užival v pomladni svetlobi, da si ljubil, da si mislil, da si storil?" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribovc Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 :notworthy: Manuela..................................sem se kr stopu............. :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 Skrita ljubezen "Cvetlic ne smeš nikoli poslušati. Lahko jih gledaš in duhaš. Moja je dehtela po vsem planetu, toda nisem se znal tega veseliti. Vidim, da nisem ničesar razumel. Moral bi jo soditi po dejanjih, ne po besedah. Dišala mi je in mi cvetela. Nikoli bi ne smel pobegniti! Za temi nedolžnimi zvijačicami bi moral slutiti skrito nežnost. Cvetlice so tako neuravnovešene! Toda bil sem premlad, da bi znal ljubiti!" Antoine de Saint-Exupert, Mali princ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 Cvetlice so tako neuravnovešene! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribovc Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Lepo Alla. A meni vseeno ne gre iz glave tisti grafit....... Nasmehni se......nekdo te ima rad. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Nasmehni se...... ...jutri bo (se) slabse... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Kar smejte se...dokler imate še zobe. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribovc Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 :rolleyes: Lina sej se lohk smeješ tud brez zob.......... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Komot...se potem drugi še bolj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 Ljubezen je dotik pogledov, ko izgine svet okrog tebe, je objem in je poljub v zasneženi noči....in potem ni nič več.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 ljubezen je, ko pravi pravcati ameriski dragster "ogreje gume" (nardi en sviiiinjski burnout) 3 metre od tebe... :wub: :wub: :wub: ...KAK SOUND!!!!! :devil: :notworthy: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribovc Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 (popravljeno) Alla se zgleda objema in poljublja, samo kadar je sneg :unsure: Popravljeno Julij 5, 2004. Popravil hribovc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Alla se zgleda objema in poljublja, samo kadar je sneg :unsure: vsaj se, eni še tega ne premorejo/mo :cry: p.s. Pa sej ne d bi pogrešal. Kdaj bi pa vseeno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribovc Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 :yea2: :yea2: :yea2: Maš res Žan............. Ampak Alla je pa modro tiho O:-) O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 Zate: :wub: :004 Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova. (Tone Pavček) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribovc Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova. :wacko: :wacko: :wacko: In pol star rataš................. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribovc Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 :OK: Ampak vseeno je lepo začutit metuljčke v trebuhu......... samo kaj, ko pa hitro minejo.......... ;) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Julij 18, 2004 Deli Objavljeno Julij 18, 2004 ... tisto, zaradi česar tako zelo boli, ko se narazen trgata dve zraščeni srci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 18, 2004 Deli Objavljeno Julij 18, 2004 Nope, tisto kar tako boli je umiranje iluzij, ki si jih ustvarimo v svojih glavah. In boli strah pred samoto, kajti ko se človek navadi življenja v dvoje bi naredil skoraj vse, da bi to stanje obdržal, samo da ne bi ostal sam. Takrat začnemo svojo zvezo idealizirati in zato je bolečina še večja. Ej, dragi moji, življenje gre dalje. Prej ko se s tem sprijaznete, prej boste naredili prostor v svojem srcu za novo ljubezen. Kako že pravijo? Nasmej, se, kajti nikoli ne veš, kdo se lahko tisti trenutek zaljubi vate! ;) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 18, 2004 Deli Objavljeno Julij 18, 2004 Alla, kok te mam js rad... :wub: ...res se neb mogu bolj strinjat... :wub: ...sam neki me moti... :huh: ...zakaj tolk razmisljat o ljubezni, ko pa lahko v njej tako blazno uzivas?? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Ljubezen-->CBR-->prazna cesta-->sonček-->zaupanja vredne gume-->in pa seveda bratski pozdrav nasproti vozečega bikerja B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se