Skoči na vsebino

Ljubezen

Priporočene objave

Objavljeno

...predvsem na blagajnah... :doze:

Objavljeno
Na čajankah :xx: :xx: :xx: :xx:

Ob četrtkih, ko so od treh do petih ročnodelske delavnice? Mislim, ure kvačkanja? :xx:

:D

Objavljeno
Majdkin odgovor : .) :P :D

Gospodar Franci!

Bojim se da bodo pesmi radosti dosegle Tvoje srce kot že NIKOLI doslej... Vitez moj... Dih mi zastaja ob misli, da bi moje žalostne pesmi dosegle Tvoje srce kot bežen privid... Nadvse ljubim tvojo zvestobo! Moj labodji spev... Dih mi zastaja ob misli, da bi moje prošnje razkrile moja globoka čustva kot ptice na perutih....

Kaj vse bi ženske naredile, da bi ga fasale in dobile še kakšen € zraven... :wacko:

Objavljeno (popravljeno)

:wub: Hja no, a je treba vedno takole peljat??? :? Moram se pohvalit, da mi razen nekih "malenkosti" res n'č ne fali. Saj ni vedno vse, da ga na toplo daš. Včasih paše tudi, da se malo pocrkljaš?!?!! :wub: Hja, a ne?? Al' pa nimam prav??

Popravljeno . Popravil Gajo
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

" Je res malenkost to, da si se veselil sonca, da si užival v pomladni svetlobi, da si ljubil, da si mislil, da si storil?"

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

:notworthy:

Manuela..................................sem se kr stopu............. :004 :004 :004

Objavljeno

Skrita ljubezen

"Cvetlic ne smeš nikoli poslušati. Lahko jih gledaš in duhaš. Moja je dehtela po vsem planetu, toda nisem se znal tega veseliti. Vidim, da nisem ničesar razumel. Moral bi jo soditi po dejanjih, ne po besedah. Dišala mi je in mi cvetela. Nikoli bi ne smel pobegniti! Za temi nedolžnimi zvijačicami bi moral slutiti skrito nežnost. Cvetlice so tako neuravnovešene! Toda bil sem premlad, da bi znal ljubiti!"

Antoine de Saint-Exupert, Mali princ

Objavljeno
Cvetlice so tako neuravnovešene!

:P

Objavljeno

Lepo Alla.

A meni vseeno ne gre iz glave tisti grafit.......

Nasmehni se......nekdo te ima rad.

O:-)

Objavljeno
Nasmehni se......

...jutri bo (se) slabse... :cry:

Objavljeno

Kar smejte se...dokler imate še zobe. :huh:

Objavljeno

:rolleyes: Lina sej se lohk smeješ tud brez zob.......... :lol1:

Objavljeno

Ljubezen je dotik pogledov, ko izgine svet okrog tebe, je objem in je poljub v zasneženi noči....in potem ni nič več....

Objavljeno

ljubezen je, ko pravi pravcati ameriski dragster "ogreje gume" (nardi en sviiiinjski burnout) 3 metre od tebe... :wub: :wub: :wub: ...KAK SOUND!!!!! :devil: :notworthy: :kva2:

Objavljeno (popravljeno)

Alla se zgleda objema in poljublja, samo kadar je sneg :unsure:

Popravljeno . Popravil hribovc
Objavljeno
Alla se zgleda objema in poljublja, samo kadar je sneg :unsure:

vsaj se, eni še tega ne premorejo/mo :cry:

p.s. Pa sej ne d bi pogrešal. Kdaj bi pa vseeno ...

Objavljeno

:yea2: :yea2: :yea2:

Maš res Žan.............

Ampak Alla je pa modro tiho O:-) O:-) O:-)

Objavljeno

Zate: :wub: :004

Ko hodiš,

pojdi zmeraj do konca.

Spomladi do rožne cvetice,

poleti do zrele pšenice,

jeseni do polne police,

pozimi do snežne kraljice,

v knjigi do zadnje vrstice,

v življenju do prave resnice,

v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.

A če ne prideš ne prvič, ne drugič

do krova in pravega kova

poskusi: vnovič

in zopet

in znova.

(Tone Pavček)

Objavljeno

A če ne prideš ne prvič, ne drugič

do krova in pravega kova

poskusi: vnovič

in zopet

in znova.

:wacko: :wacko: :wacko:

In pol star rataš.................

Objavljeno

:OK:

Ampak vseeno je lepo začutit metuljčke v trebuhu.........

samo kaj, ko pa hitro minejo.......... ;) ;) ;)

Objavljeno

... tisto, zaradi česar tako zelo boli, ko se narazen trgata dve zraščeni srci...

Objavljeno

Nope, tisto kar tako boli je umiranje iluzij, ki si jih ustvarimo v svojih glavah. In boli strah pred samoto, kajti ko se človek navadi življenja v dvoje bi naredil skoraj vse, da bi to stanje obdržal, samo da ne bi ostal sam.

Takrat začnemo svojo zvezo idealizirati in zato je bolečina še večja.

Ej, dragi moji, življenje gre dalje. Prej ko se s tem sprijaznete, prej boste naredili prostor v svojem srcu za novo ljubezen.

Kako že pravijo? Nasmej, se, kajti nikoli ne veš, kdo se lahko tisti trenutek zaljubi vate! ;)

Alla B)

Objavljeno

Alla, kok te mam js rad... :wub: ...res se neb mogu bolj strinjat... :wub:

...sam neki me moti... :huh: ...zakaj tolk razmisljat o ljubezni, ko pa lahko v njej tako blazno uzivas?? :rolleyes:

Objavljeno

Ljubezen-->CBR-->prazna cesta-->sonček-->zaupanja vredne gume-->in pa seveda bratski pozdrav nasproti vozečega bikerja B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!