lara 24 Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Pa še en moj komentar o ljubezni: Quel jour sommes nous Nous sommes tous les jours Mon amie Nous sommes toute la vie Mon amour Nous nous aimons et nous vivons Nous vivons et nous nous aimons Et nous ne savons pas ce que c´est que la vie Et nous ne savons pas ce que c´est que le jour Et nous ne savons pas ce que c´est que l´ámour. Upam,da jo bo kdo tudi razumel :wub:
matic Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 Razumem VSE :fight2: Naslednič bom začel pisati v KITAJŠČINI !!! :OK:
lara 24 Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 Bom prevedla,čeprav NE BO IMELO ISTEGA UČINKA KOT ČE JO PREBEREŠ IN RAZUMEŠ V FRANCOŠČINI: Kateri dan je danes- danes smo vsak dan, moja prijateljica, danes smo celo življenje, moja ljubezen. Imamo se radi in živimo. Živimo in se imamo radi. IN NE VEMO KAJ JE TO ŽIVLJENJE. IN NE VEMO KAJ JE TO DAN. IN NE VEMO KAJ JE TO LJUBEZEN. Strogi, nenatančen prevod, pa kot že rečeno se v francoščini sliši lepše. Matic, upam,da si zadovoljen!
Vale Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Še naprej bom skakal naravnost v ogenj ljubezni, samo da bom videl, kako vroč je lahko in koliko ga lahko prenesem. Še naprej bom pustolovec, kakršen sem, in raziskal bom zadnje meje ljubezni, ki jo je mogoče izkusiti z drugim bitjem. Vedno me bodo privlačili drugi pustolovci, odkrivalci resnice, ljubezni in zavesti, ter njihove edinstvene kvalitete, bistva in lepota. Vedno bom sledil ljubezni, kamor koli me bo vodila, tudi če bo videti kot temen nevaren drevored. Sledil ji bom s kar najmanj obotavljanja v koraku. Vedno bom šel tja, kamor gre ljubezen, kajti druge smeri ni. Ni ničesar razen ljubezni in vse, kar izkušamo, je izraz ljubezni. Za vedno bom ostal romantik in iskal "tisto pravo" ter se ob tem dobro zavedal, da ne obstaja zunaj mene in da je del vsega-kar-je, kar sam tudi sem. Vaš za vedno, princ ZaKaiRan, vitez ljubezni, mojster modrosti in skrbnik človeštva
SiR Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 »Draga, čeprav naju ločijo neskončne milje, sem z mislimi vedno ob tebi. Vsak dan čakam tvoje pismo, ki bi me za trenutek odrešilo muk negotovosti. V sanjah tvoje oči bdijo nad menoj, tvoja ljubezen me varuje na poljih smrti. Po bitki se s prvim svitom vrnem k tebi in ne zapustim te več – niti za en sam trenutek. Pogrešam te in ljubim, tvoj zvesti Emilijan Železni«
SiR Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Sovrag ne pozna mojega skrivnega orožja, s katerim dobim vse bitke. Draga, vse besede tega sveta ne morejo opisati, kako te ljubim. zate bom premagal vse. Vsi dragulji tega sveta bodo ležali pred tvojim obličjem. E. Ž.
Thundercat Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Eamon: Fuck It see i dont know why i liked u so much i gave you all of my trust i told u i luved you now thats all down the drain you put threw pain i wanna let u know how i feel fuck what i said it dont mean shit now fuck the presents might as well throw em out fuck all those kisses they didnt mean jack fuck you hore i dont want you back you thought you could keep this shit from me you burnt bitch i heard the story you played me you even gave him head now ur askin for me back ur just anotha act look else where cuz u done wit me your questions did i care? you could ask anyone i even said you were my great one now its over but i do admit im sad it hurts real bad i cant sweat that cuz i luved a hore žal je tudi to ljubezen....
gizmOkak Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 največkrat :huh: v mojem primeru...
Thundercat Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 največkrat :huh: v mojem primeru... sej bo no.... :004 vsak enkrat najde...ljubezen :wub:
Zok Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 vsak enkrat najde...ljubezen :wub: ...razen ce ljubezen najde njega... :rolleyes: :wub: js ze vem press :P
lojzi Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Eamon: Fuck It žal je tudi to ljubezen.... ...ali pa samo dobro premišljena komercialna fora, to noumo najbrž ankol zvedl....
Nata Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 ... ko te boli duša in telo ... ko še v sanjah nimaš miru
TinaRR Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 (popravljeno) Ljubezen-->CBR-->prazna cesta-->sonček-->zaupanja vredne gume-->in pa seveda bratski pozdrav nasproti vozečega bikerja B) seveda to je ljubezen, samo pri meni je namesto CBR YZF. Srček boli samo če zadevico prodaš ali razbiješ. Poleg tega pa te nikoli te ne prevara :kva2: Popravljeno Avgust 8, 2004. Popravil YZFR1
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Poleg tega pa te nikoli te ne prevara :kva2: Malo ampak 100% :004 :P
Windsurf Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 ... ko te boli duša in telo ... ko še v sanjah nimaš miru Res? pri meni pa je takrat nekako tako, da je duša nemirna, jezik ne uboga, telo dela vse po svoje, sanjaš pa itak cele dneve (ker ponoči pač ni časa za sanje)... Ko se stisneš k ljubljeni osebi, ko naenkrat pozabiš vse skrbi in te počasi oblije lagodje, ko se počutiš najbolj zaščitniškega in hkrati najbolj varnega... pa ko kičaste stvari naenkrat postanejo manj kičaste in se vsedeš v avto samo zato, da nekomu 20 km daleč zapelješ kavico, ker sama še nima kuhinje... da se ponoči bistveno bolje naspiš v dvoje, teno objet in prpoten, na premajhni postelji s premajhno odejo, kot pa sam na dvakrat večji posetlji... Pa še milijon stvari, na katere sicer sploh nisi pozoren... trenutno mi je lepo... prej napisano pa je verjetno nesrečna verzija... LP Marko
Windsurf Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Poleg tega pa te nikoli te ne prevara :kva2: Samo kdaj neprijetno preseneti ali pa izda ;)
TinaRR Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Samo kdaj neprijetno preseneti ali pa izda ;) Se popolnoma strinjam, ampak če te izda ali preseneti pa lahko sami sebi pripišemo. Prevara pa te vseeno ne :P
Pervy Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 "Ljubezen je kot francoska kuhinja - precenjena" :devil:
Windsurf Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 "Ljubezen je kot francoska kuhinja - precenjena" :devil: :lol1: ampak zakaj jo imamo še vedno vsi tako radi??? :hmm: LP Marko
Nata Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 (popravljeno) najraje bi jo imeli, ko je nimamo ko mislimo, da jo imamo, pa izvemo, da sploh ni naša - ampak ima čisto svoje življenje, kateremu se moramo prilagajti mi in ne nasprotno ... pa še marsikaj drugega se ti plete po glavi, ko si sam .... ker ljubezen boli en drek za tebe ... :cry: :cry: :cry: moj prispevek preberite na ta način: sem samska ... .) drugače pa vam želim obilo tega "precenjenega" ... :kva2: blagor vam Popravljeno Avgust 8, 2004. Popravil Nata
sven_x Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 LOVE is a GIFT, ki ga dobiš ko ga sploh ne pričakuješ :D Najlepše pri tem pa je da, ko te zadene si taki kot tale :wub: al pa milion takih :wub:
Zok Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 ljubezen je to, da je zokova pupa sama doma... :devil: :wub: :wub:
Manu Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 Ljubiti drugega je za človeka morda najtežja naloga od vseh....delo, za katerega so vsa druga dela le priprava. Z vso močjo nas spodbuja k zorenju... je velikanska zahteva, ki nas je izbrala, da nas popelje k velikim stvarem. Rainer Maria Rilke
SiR Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 Kolk to useka, k se zalubš ... :afro1:
Avatar Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 Ljubiti drugega je za človeka morda najtežja naloga od vseh....delo, za katerega so vsa druga dela le priprava. Z vso močjo nas spodbuja k zorenju... je velikanska zahteva, ki nas je izbrala, da nas popelje k velikim stvarem. Rainer Maria Rilke Če gre za osebo v katero se zaljubim, potem je to najlažja naloga :) K zorenju :? :hmm: Kaj je pa z ljubeznijo, ko dozorimo(in kaj z nami)? Nas Bog požanje? Ah ljubezen. Prinesla mi je več gorja kot slasti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se