Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 zakaj smo motoristke čudne :? aja sj motoristi pa sploh niso, sploh, če majo motor zato, da babe lovijo oz. plehpič.. sicer, če je pa tok velik narobe z babam pol se pa med sabo desci mau pocufite pa bo :OK:
SiR Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 zakaj smo motoristke čudne :? aja sj motoristi pa sploh niso, sploh, če majo motor zato, da babe lovijo oz. plehpič.. sicer, če je pa tok velik narobe z babam pol se pa med sabo desci mau pocufite pa bo :OK: sej se že, v MK motoklubih.. . sam tega nočjo priznat
Miha Z. Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Kako vi vidite ljubezen... kaj je za vas ljubezen? Tako preprosto vprašanje ,vendar ?zahteva? kompliciran odgovor. :ph34r: sami problemi,konc svobode,....... :devil:
Sanda7 Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 men se zdi da sem zaljubljena vsaj tako mi govorijo O:-)
Zok Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 (popravljeno) men se zdi da nisem vec. rad jo mam pa bolj k vse na svetu. :huh: Popravljeno Avgust 2, 2006. Popravil Zok
vapotek Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 men se zdi da sem zaljubljena vsaj tako mi govorijo O:-) Nič sekirat. :grrr Bo minilo. :grim
Sanda7 Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Nič sekirat. :grrr Bo minilo. :grim mogoče res,kdo ve :?
sjeng Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Love isn't just a feeling. It's shaving your balls.
doors girl Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 mah jst sm pa kr obupala na d ljubeznijo ..... mam feeling, da itaq sploh ne obstaja več .... bol al mn živimo na izkoriščevalnem sistemu to je pa več al mn tko .... tista prava ljubezen je pa šla po gobe ... no ja, mogoče je to samo moje skromno mnenje (ne me preveč skurcat :P ) :D
JaRaNe Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 mah jst sm pa kr obupala na d ljubeznijo ..... mam feeling, da itaq sploh ne obstaja več .... bol al mn živimo na izkoriščevalnem sistemu to je pa več al mn tko .... tista prava ljubezen je pa šla po gobe ... no ja, mogoče je to samo moje skromno mnenje (ne me preveč skurcat :P ) :D jst te skurcov ne bom..... ti ga pa kdaj lohk mal ponudim pa se boš sama "skurcala" ozr. naigrala .) :D tud mladiči radi uživamo .) :D
primozh Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 mah jst sm pa kr obupala na d ljubeznijo ..... mam feeling, da itaq sploh ne obstaja več .... bol al mn živimo na izkoriščevalnem sistemu to je pa več al mn tko .... tista prava ljubezen je pa šla po gobe ... no ja, mogoče je to samo moje skromno mnenje (ne me preveč skurcat :P ) :D ma ti si še tolk mlada da zihr še pride .............. mene je zdej pr 31 spet uhvatila :grim
kađiva Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 ma ti si še tolk mlada da zihr še pride .............. sej res lej tok mlada k jz :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... :devil:
vapotek Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 .............. mene je zdej pr 31 spet uhvatila :grim ni ti lahko, sploh! :grrr
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 :blush: :wub: :wub: :wub: :blush:
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Še par slik z tega prelepega dogodka - enkratnega v življenju. Najbrž enkratnega ! :lol1:
SEOI-NAGE Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Kljub težavam, sporih, ne razumevanjih en drugega sva to dala skozi. Rad bi povedal tu, pred vsemi, naj vedo vsi, da TE LJUBIM IN TE NIKOLI VEČ NE BOM PRIZADEL !
Brdaus Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 :lol1: Sej bo bolš :grim Teb sm pa tut že povedal svoje .)
SEOI-NAGE Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Ne rešujem težav tako ! Odgovarjam na provociranja, se kratkočasim.
Nagaya Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 (popravljeno) :010 pol pa kul... in ..kaj si ga usral? (sej ne da me zanima, ampak če se ravno kratkočasiš, si lahko vzameš nekaj časa in nam razložiš, ker smo pač pičke materine) Popravljeno April 12, 2008. Popravil Nagaya
SEOI-NAGE Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Več stvari, ne mislim pa obešat na veliki zvon. Samo vržem kost !
reesko Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Kljub težavam, sporih, ne razumevanjih en drugega sva to dala skozi. Rad bi povedal tu, pred vsemi, naj vedo vsi, da TE LJUBIM IN TE NIKOLI VEČ NE BOM PRIZADEL ! ojej, spet bom rabo dozo inzulina :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se