Skoči na vsebino

Ljubezen

Priporočene objave

Objavljeno

breskvice,melonce :P čantrum .)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

zakaj smo motoristke čudne :? aja sj motoristi pa sploh niso, sploh, če majo motor zato, da babe lovijo oz. plehpič.. sicer, če je pa tok velik narobe z babam pol se pa med sabo desci mau pocufite pa bo :OK:

Objavljeno

zakaj smo motoristke čudne :? aja sj motoristi pa sploh niso, sploh, če majo motor zato, da babe lovijo oz. plehpič.. sicer, če je pa tok velik narobe z babam pol se pa med sabo desci mau pocufite pa bo :OK:

sej se že, v MK motoklubih.. . sam tega nočjo priznat

Objavljeno

Kako vi vidite ljubezen... kaj je za vas ljubezen? Tako preprosto vprašanje ,vendar ?zahteva? kompliciran odgovor. :ph34r:

sami problemi,konc svobode,....... :devil:

Objavljeno

men se zdi da sem zaljubljena

vsaj tako mi govorijo O:-)

Objavljeno (popravljeno)

men se zdi da nisem vec. rad jo mam pa bolj k vse na svetu. :huh:

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

men se zdi da sem zaljubljena

vsaj tako mi govorijo O:-)

Nič sekirat. :grrr

Bo minilo. :grim

Objavljeno

[attachmentid=77693]

post-683-1154514338_thumb.jpg

Objavljeno

Nič sekirat. :grrr

Bo minilo. :grim

mogoče res,kdo ve :?

Objavljeno

Love isn't just a feeling. It's shaving your balls.

Objavljeno

mah jst sm pa kr obupala na d ljubeznijo ..... mam feeling, da itaq sploh ne obstaja več .... bol al mn živimo na izkoriščevalnem sistemu to je pa več al mn tko .... tista prava ljubezen je pa šla po gobe ... no ja, mogoče je to samo moje skromno mnenje (ne me preveč skurcat :P ) :D

Objavljeno

mah jst sm pa kr obupala na d ljubeznijo ..... mam feeling, da itaq sploh ne obstaja več .... bol al mn živimo na izkoriščevalnem sistemu to je pa več al mn tko .... tista prava ljubezen je pa šla po gobe ... no ja, mogoče je to samo moje skromno mnenje (ne me preveč skurcat :P ) :D

jst te skurcov ne bom..... ti ga pa kdaj lohk mal ponudim pa se boš sama "skurcala" ozr. naigrala .) :D

tud mladiči radi uživamo .) :D

Objavljeno

ma ti si še tolk mlada da zihr še pride .............. mene je zdej pr 31 spet uhvatila :grim

Objavljeno

ma ti si še tolk mlada da zihr še pride ..............

sej res lej tok mlada k jz :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... :devil:

Objavljeno

.............. mene je zdej pr 31 spet uhvatila :grim

ni ti lahko, sploh! :grrr

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

:blush: :wub: :wub: :wub: :blush:

post-9669-1206276837_thumb.jpg

Objavljeno

Še par slik z tega prelepega dogodka - enkratnega v življenju. Najbrž enkratnega ! :lol1:

post-9669-1206283857_thumb.jpg

post-9669-1206283900_thumb.jpg

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Kljub težavam, sporih, ne razumevanjih en drugega sva to dala skozi. Rad bi povedal tu, pred vsemi, naj vedo vsi, da TE LJUBIM IN TE NIKOLI VEČ NE BOM PRIZADEL !

Objavljeno

:lol1: Sej bo bolš :grim

Teb sm pa tut že povedal svoje .)

Objavljeno

Daj ,res, povej, kaj je blo?

Objavljeno

Ne rešujem težav tako !

Odgovarjam na provociranja, se kratkočasim.

Objavljeno (popravljeno)

:010 pol pa kul...

in ..kaj si ga usral?

(sej ne da me zanima, ampak če se ravno kratkočasiš, si lahko vzameš nekaj časa in nam razložiš, ker smo pač pičke materine)

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

Več stvari, ne mislim pa obešat na veliki zvon.

Samo vržem kost !

Objavljeno
Kljub težavam, sporih, ne razumevanjih en drugega sva to dala skozi. Rad bi povedal tu, pred vsemi, naj vedo vsi, da TE LJUBIM IN TE NIKOLI VEČ NE BOM PRIZADEL !

ojej, spet bom rabo dozo inzulina :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!