klimbra Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Dej skalmej se no :krneki: Kaj pa to pomeni To mora bit ziher kaj s kakšno varnostjo povezano.......morda....varnost pred zanostivijo........boleznimi...... Jap.....varnost je pomembna.....predvsem pred sifilisom.........se ti pamet skisa. Huh.......ti si se......bolj slabo varovala, kajne anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno December 18, 2009 Deli Objavljeno December 18, 2009 Ljubezen je ko spečeš 3 sorte muffinov za svojega dragega niso najlepši,niso dekorirani, sam so pa iz srca DAMI34, Rude Boy, anja37 in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 18, 2009 Deli Objavljeno December 18, 2009 Ljubezen je ko spečeš 3 sorte muffinov za svojega dragega niso najlepši,niso dekorirani, sam so pa iz srca Lepo in zelo romantično tud jest bi rabu kej tazga:( anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 18, 2009 Deli Objavljeno December 18, 2009 Ljubezen je ko spečeš 3 sorte muffinov za svojega dragega niso najlepši,niso dekorirani, sam so pa iz srca Sm mislu da so pa iz modelčkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 20, 2009 Deli Objavljeno December 20, 2009 Ljubezen je ko spečeš 3 sorte muffinov za svojega dragega niso najlepši,niso dekorirani, sam so pa iz srca kok lepoooo... srček dej nogice narazen.... halls in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Kaj pa to pomeni To mora bit ziher kaj s kakšno varnostjo povezano.......morda....varnost pred zanostivijo........boleznimi...... Jap.....varnost je pomembna.....predvsem pred sifilisom.........se ti pamet skisa. Huh.......ti si se......bolj slabo varovala, kajne Jst ne rabim nobene varnosti stric,mam otroke z možem,tko da.... Če pa ti iščeš,kjero ki ma slabo varnost,pa išči naprej in ... GRUNF, grepavl, maco47 in 7 others 6 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Jst ne rabim nobene varnosti stric,mam otroke z možem,tko da.... Če pa ti iščeš,kjero ki ma slabo varnost,pa išči naprej in ... Jo bo hitr dubu :evilgrin: domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Jst ne rabim nobene varnosti stric,mam otroke z možem,tko da Edino pravo zagotovilo, da ga ne rabiš... klimbra, domina, TBoxer in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Nekako se mi zdi, da paše sem Štajerski... Pride sin do fotra, pa ga vpraša : ''Ata kak sn jaz nastal?'' Foter odgovori : ''Štorkla te je prinesla'' Pravi sin : ''Ata ti si meni taki car , kaj vse si ti pofuko....!!?'' DAMI34, Greeny in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 Jst ne rabim nobene varnosti stric,mam otroke z možem,sosedom ,poštarjem ,mesarjem ,slaščičarjem tko da.... Če pa ti iščeš,kjero ki ma slabo varnost,pa išči naprej in ... slabo varnost ? SKB v ljubljani ..čez praznike... anja37, klimbra, domina in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 slabo varnost ? SKB v ljubljani ..čez praznike... SKB a to sploh še obstaja :lol: domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 Thumper s kolkimi otroke ma kdo pa vse to žvi pol anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 Thumper s kolkimi otroke ma kdo pa vse to žvi pol A to ti za mene sprašuješ grepavl, domina, Alla in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 Jst ne rabim nobene varnosti stric,mam otroke z možem,tko da.... Če pa ti iščeš,kjero ki ma slabo varnost,pa išči naprej in ... Mož pa mora imeti veeeeeelik želodec.... :evilgrin: xr800, Greeny, Alla in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 A to ti za mene sprašuješ Ja zate nekam velik jih je našteu trobentač domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 Mož pa mora imeti veeeeeelik želodec.... :evilgrin: :lol1: verjetn ogromnega a moža ma tud domina, thumper in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 a moža ma tud a ogromnega ??? brrrr. ...:unsure: Greeny in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 ljubezen te lahko tudi pogubi :naughty: anja37 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 Ljubezen KARAMBOLA in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 ljubezen te lahko tudi pogubi :naughty: Sem probal pred leti, nikol več....... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 LJUBEZEN gre skozi želodec-zato grem neki dobrega pojest :naughty: domina, thumper, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 pa dobr tek pri ljubezni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 pa dobr tek pri ljubezni Ja sva se imela rada :naughty: :naughty: anja37, domina in halls 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 :lol1: verjetn ogromnega a moža ma tud A ti ti misliš na mene-kr sam me vpraš ne ovinkarit halls, Greeny, domina in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 A ti ti misliš na mene-kr sam me vpraš ne ovinkarit Raj druge prašam, bojo verjetn po resnic povedal domina, thumper in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se