Tomyboy Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Pomoje more bit homologacija zravn ker so auspuhi novi. Predn ih bom pa naroču bom pa kak mail poslal. Tko da se bom naslednje leto še z večjim užitkom pelal :D Zdej se pa itak ne morm k sm si nek roko zjebal :unsure: A si to slučajno gledal pri Borozzinomoto? Sem jih prejšnji teden tam naročil, sicer za drug motor, poštnina 20€, v ponedeljek ga pa dobim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 A si to slučajno gledal pri Borozzinomoto? Sem jih prejšnji teden tam naročil, sicer za drug motor, poštnina 20€, v ponedeljek ga pa dobim. Ni tale prodajalec. Pojma nimam :D Ne znam lih italjansko. A ve kdo kaj pomeni compralo subito. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dozzi Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Ni tale prodajalec. Pojma nimam :D Ne znam lih italjansko. A ve kdo kaj pomeni compralo subito. "Kupi ga takoj" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S-trMa Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Ne znam lih italjansko. http://translate.google.com/ :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 No ja kar se tiče ovinkov dvor- kočevje smo se vozil okrog 140-150kmh, in pr 140 sm tud s tačko drajsu po tleh tko (tle sm se pošten usral :wacko: ), da tud vzmeti niso ble kej trde. Mam pa na 3. zobu zadnje vzmeti štiman. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 No ja kar se tiče ovinkov dvor- kočevje smo se vozil okrog 140-150kmh, in pr 140 sm tud s tačko drajsu po tleh tko (tle sm se pošten usral :wacko: ), da tud vzmeti niso ble kej trde. Mam pa na 3. zobu zadnje vzmeti štiman.LP. A si ti kej sam nastavlju vzmet ? Se opravičujem prehitr napamet reku :slap: . Sm šu preverit mam na en zob manj, kot je nastavitev na najtršo verianto. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 extreme skrajni čas je da menjaš motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 Ja je pač jajc ta yamaha : > Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Zanima me, ali kdo uporablja tank torbo na XT? Kakšen link, slika.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Živjo. Tako tank torbo mam jaz.Kupu sm jo pa v louisu mislim,da je bla okol 60€. Tukaj maš link. http://www.louis.de/_307250dbeddbfd687f23a...tnr_gr=10025431 PS. Če boš kupu kej večjo, dvomim da jo boš spravu, gor ker je kestl res mejhn. Tale torba lih za glih da pride gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Tudi jaz sem jo kupil v Lojzu. http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025088 Namenjena je prav enduro motorjem (visok in spuščajoč tank), za pritrjevanje pa se uporabljajo trakovi. Se ja pa pri montaži pokazal majhen problem. Na spodnjem delu bi se naj pritrdila na podlogo, ki se fiksira pod sedežem. Sedež pa je pri motorju speljan visoko po tanku, tako da torba sega daleč preko zgornjega roba sedeža. Zadevo sem rešil na način, da sem na sedež prilepil samolepilni trak (z ježki), ki je bil priložen (mislim pa, da ni bil namenjen temu). Zadeva se je dokaj dobro obnesla, a po enoletni uporabi je lepilo precej popustilo (tudi zaradi visokih temperatur poleti), tako da sedaj razmišljam o naslednjih možnostih: - pritditev s trakovi preko ročaja torbe na okvir motorja (že preizkusil in ni problemov), - obstoječ samolepilni trak na sedež še prišiti. To pa mi bi moral narediti torbar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 (popravljeno) Tudi jaz sem jo kupil v Lojzu.http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025088 Namenjena je prav enduro motorjem (visok in spuščajoč tank), za pritrjevanje pa se uporabljajo trakovi. Se ja pa pri montaži pokazal majhen problem. Na spodnjem delu bi se naj pritrdila na podlogo, ki se fiksira pod sedežem. Sedež pa je pri motorju speljan visoko po tanku, tako da torba sega daleč preko zgornjega roba sedeža. Zadevo sem rešil na način, da sem na sedež prilepil samolepilni trak (z ježki), ki je bil priložen (mislim pa, da ni bil namenjen temu). Zadeva se je dokaj dobro obnesla, a po enoletni uporabi je lepilo precej popustilo (tudi zaradi visokih temperatur poleti), tako da sedaj razmišljam o naslednjih možnostih: - pritditev s trakovi preko ročaja torbe na okvir motorja (že preizkusil in ni problemov), - obstoječ samolepilni trak na sedež še prišiti. To pa mi bi moral narediti torbar. Bilo bi bolje, da bi kupil na magnet. Ni bojazni da je dol vrže. LP. Popravljeno Januar 19, 2009. Popravil boro legenda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Bilo bi bolje, da bi kupil na magnet. Ni bojazni da je dol vrže. LP. ...link od tvoje torbe me vrže na prvo stran. Mi lahko napišeš serial number? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lamb of God Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 odpri link, ga zapri pa še 1x odpri:) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Bilo bi bolje, da bi kupil na magnet. Ni bojazni da je dol vrže. LP. Ni panike, se še ni zgodilo, da bi imel zaradi tega težave. Ta izvedba torbe pa žal ne obstaja v izvedbi z magneti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxf1 Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 (popravljeno) Z YAMAHO XT 660 R okoli sveta. Nekaj predelav in zanimivih slik. :beer2: http://74.125.43.113/translate_c?hl=sl&...CFFvpIDzoBnqvmg Popravljeno Januar 20, 2009. Popravil maxf1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 kako...se kdo kej vozi v tem vremenu z motorjem :D? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 kako...se kdo kej vozi v tem vremenu z motorjem :D? Če misliš dež, niti ne silim na cesto, če je pa sonce pa čeprav zima se pa redno zapeljem kakšen krog, da malo pretegnem krake motorja. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dozzi Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) Jst sm jo dal iz garaže, vžgal, dal v prvo, je tko veselo skočila naprej, kot konjiček. Potem sem še par metrov okol borjače po snegu naredu, ko pa sm jo tel dat v nazaj v garažo, pa kar ni hotela noter čez štengo in je kopala po snegu, kot da bi hotela povedat, nej jo grem še en krog. Sam se babi nism pustu, je šla kr nazaj na hladno ... :-)) Dej a lahko kdo pove, kam si je namontiral vtičnico. Pa po netu gledam, ne najdem nobene daljše od pol metra, je kje kakšna z bolj dolgimi kabli tle pr nas za dobit ? V Luisu je zihr kej boljšga, sam kdo bo hodu tja gor ... a vi si iz tam po netu naročaste? Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil dozzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smukc Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 kako...se kdo kej vozi v tem vremenu z motorjem :D ? moj lepo počiva v garaži pokrit in na toplem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Dej a lahko kdo pove, kam si je namontiral vtičnico. Pa po netu gledam, ne najdem nobene daljše od pol metra, je kje kakšna z bolj dolgimi kabli tle pr nas za dobit ? V Luisu je zihr kej boljšga, sam kdo bo hodu tja gor ... a vi si iz tam po netu naročaste? štukaj jih to pa res ni problem... :unsure: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sahero Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 zakaj pr xtr zvija okvir????? bi blo kaj bolše če bi na r verzijo dal supermoto feltne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sahero Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 ????????????????????????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lamb of God Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 zvija zato ker je pač švoh rušt. nebi bilo nič boljše, mislim da ima xtr celo manjši fi sprednjih vilic kot pa xtx. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 zakaj pr xtr zvija okvir????? bi blo kaj bolše če bi na r verzijo dal supermoto feltne A lah tole mal bol na podroben opišeš. misliš 660 al 125? Dej mal več informacij ven. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se