Miha27 Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 A lah tole mal bol na podroben opišeš. misliš 660 al 125? Dej mal več informacij ven.LP Tema je 660 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 a kdo kupuje xtx 660 :whistle: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sahero Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 sam zakaj potem x verzijo manj zvija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 sam zakaj potem x verzijo manj zvija zatu kr si v napačni temi :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sahero Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 zaka bi bil v napačni temi če je tema o yamahi xt660x in r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 sam zakaj potem x verzijo manj zvija Povsej verjetnosti zaradi tršega vzmetenja in pa zaradi dimenzije gum. Za info, jaz imam xtr 660 mal na trše nastavljen pa ga nič ne zvija. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Po čem sploh vidiš, da ga zvija? Vozne lastnosti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 (popravljeno) Koliko časa preteče, ko greš na lpp pa čakaš da ti vpišejo v humologacijo auspuhe? K pri kolegu že traja 1 let pa še zmern ni dubil vpisa v humologacijski kartonček. Jest mam pa konc marca tehnični pa me skrbi če bodo takrat papirji že urejeni. Popravljeno Februar 5, 2009. Popravil boro legenda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Koliko časa preteče, ko greš na lpp pa čakaš da ti vpišejo v humologacijo auspuhe? K pri kolegu že traja 1 let pa še zmern ni dubil vpisa v humologacijski kartonček. Jest mam pa konc marca tehnični pa me skrbi če bodo takrat papirji že urejeni. kaki papirji? ti pošleš kaj bi rad naredu na svojem motorju na lpp...oni ti pošlejo datum...peleš motor z izpuhi gor ke...greš plačat storitev...ti pregledajo dobiš fotokopijo homologacijskega kartona s štempiljko lpp gor in ti velja tolk časa doklet ti originala z vpisom o modifikaciji ne pošlejo po pošti...nej kolega pokliče na lpp enu letu pa ne more trajat...jst sm dobil v roku enga tedna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Koliko časa preteče, ko greš na lpp pa čakaš da ti vpišejo v humologacijo auspuhe? K pri kolegu že traja 1 let pa še zmern ni dubil vpisa v humologacijski kartonček. Jest mam pa konc marca tehnični pa me skrbi če bodo takrat papirji že urejeni. Homologacijo sem sicer delal v MB in je gospa tam rekla, da lahko počakam 2 uri, da mi naredijo nov kartonček ali pa ga dobim naslednji dan po pošti. Odločil sem se za drugo varianto, doplačal par € in drugi dan dobil homologacijo po pošti;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jus2 Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Živjo! Imam problem! Kupil sem Yamaho XT 600E let.97; motor je ob preizkusu deloval dobro brez problemov. Sedaj pa je motor začel cukati(trokira). Na primer v ovinek pridem z nizkimi vrtljaji ko motorju dodam gas pri nekje 3000 obratih parkart cukne potem pa normalno potegne. To je opazno predvsem v klancih, na ravnin cukanja ni oziroma je zelo neopazno. V čem je problem?(filtri,svečka,vleče kje zrak...) Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 Neki me še zanima. A je važn pri lpp ker dušilc mam noter, toliko, da vem da dam najtišega, ker zdele mam bolj odprto verianto.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 prjatu...jst sm se prpelau v lpp garažo..ugasnu motor...počakou 10minut...mi reče prpel motor na drug konc garaže pa sm ga enostavno prrinu ke...mi je reku pejt notr plačat storitev pridem nazaj je že pogledau kar ga je zanimalo nič ni vžigal motorja al pa kej...lep dan in sm šou. seveda sm imeu dušilce notr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 Tako je. On le poslika motor z vseh strani in pa tisto gravuro. Niti ga ne prižge ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 če so kakšni problemi z čakalno vrsto, poklič na lpp in prosi za gospo Majdo...ona je gor bog i batina in ona ureja kdaj kdo pride.... lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 Ka se bojo prodajal kaj motorji letos al kaj mat kur.... Mam neki slab filing recesija pa to...ma bo že nekdo pršo s dinarjem. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 Potrebno bo narediti redni servis. Zanima me katero olje vi privoščite vašim motorčkom? Je originalno YAMALUBE vredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 Pri 1000 km so mi not nalili Motul 5100. Na uradnem servisu. Od takrat je prestavljanje opazno mehkejše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
staher Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 l.p. Sem čis novi!! Všeč mi je xt660x in imam nekaj pomislekov pred nakupom. Zvija okvir? in podobne fore? Naj mi prosim kak lastnik omenjenega motorja kaj več pove o samem motorju, kje so hibe in vse kar bi me zanimalo ob začetniku lastnika tega modela. Kupil bom novo ali pa od 2007 naprej. hvala staher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lamb of God Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 Lolek ne devaj noter yamalube, ker ga preveč pije:) sploh pa če imaš gor moje prelepe leo vincije:D Ja če se voziš zlo ofenzivno :) potem se kr občuti kk zvija okvir. Na kratko, če hočeš poceni motor vzdržljiv s solidnimi zmogljivostmi, vzam yamaho, drugače pa KTM ali husqvarna. Yamaha ima servisne intervale na 10000km, popije malo bencina, imel sem jo približno leto pa pol, pa nisem opazu nobene druge hibe. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
staher Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 To pomeni da je hiba z okvirjem. Verjetno letošnji modeli ne bodo meli nič sprememb mislim saj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 Ja js sm tut to opazu ko sem po prehitri voznji pogledal ce je z amortizerji vse v redu, a sm na zalost videl da je barva na okvirju popokala in je bilo ocitno da se je okvir zvijal med voznjo. Motor sem takoj prodal. Vzmetenje pa je super udobno :worship: Podobne stvari opazam na old school nakedih ala zrx, cb, xjr... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 Ja js sm tut to opazu ko sem po prehitri voznji pogledal ce je z amortizerji vse v redu, a sm na zalost videl da je barva na okvirju popokala in je bilo ocitno da se je okvir zvijal med voznjo. Motor sem takoj prodal. Vzmetenje pa je super udobno :worship: Podobne stvari opazam na old school nakedih ala zrx, cb, xjr... Rofl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 l.p.Sem čis novi!! Všeč mi je xt660x in imam nekaj pomislekov pred nakupom. Zvija okvir? in podobne fore? Naj mi prosim kak lastnik omenjenega motorja kaj več pove o samem motorju, kje so hibe in vse kar bi me zanimalo ob začetniku lastnika tega modela. Kupil bom novo ali pa od 2007 naprej. hvala staher XT je pač motor za turing vožnjo in ni namenjen divjanju, če želiš motor za hitro vožnjo, kupi huso, husaberga al pa ktm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
staher Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 No pa bom moral Yamaho odmisliti ???? Kr ne morem verjet da se kaj takega dogaja za motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se