gandi Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 No, evo, da še "uradno" predstavim mojo Smrketo...R1, l.2008, Akrapovič, športne stopalke, zatemnjen športni vizir ...včeraj sva se skor ceu dan spoznavala v garaži Strupena, strupena! :notworthy: K boš šel na probno vožnjo, me poklič, da grem zraven.
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 Poklič nas vse pa da naredimo zbor hi hi trebor 1
trebor Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 Jap, kdaj bo zbor ? Sem že zraven :grim . LP Robert
aselak Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 hahaha, ima se može se Sj drgac je huda, sam moti me ker je še nedolžna:)
trebor Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 Sj drgac je huda, sam moti me ker je še nedolžna:) Kaj bi jo moral tako krstiti, da bi jo po tleh vrgel ? Nehaj, to je tako hudo za srce, ko vidiš svojo lubico v horizontali, da je groza . Tega nikomur ne želi(m), pa je popolnoma vseeno kdo kaj vozi. LP Robert Andro82 1
Andro82 Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 Sj drgac je huda, sam moti me ker je še nedolžna:) Sm lansko leto že eno ORNK razdeviču, tko da nej tale kr nedolžna ostane :grim trebor in gasperX 2
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 Jap, kdaj bo zbor ? Sem že zraven :grim . LP Robert javim nč bat, pa da vas vidim koliko vas pride ha ha ha Andro82 in trebor 2
aselak Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 Sm lansko leto že eno ORNK razdeviču, tko da nej tale kr nedolžna ostane :grim Bivsi lastnik tocno ve kaj mislim s tem razdevicu:)ni fora v padcu:):) trebor 1
Andro82 Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 Bivsi lastnik tocno ve kaj mislim s tem razdevicu:)ni fora v padcu:) :) zdej nej pa tuhtam... aselak 1
Bremzer Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 zdej nej pa tuhtam... Razdeviču ??? Naredil luknjo v : bat,v glušnik al pa sam v pnevmatiko ! ! trebor 1
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 kakšen nasvet katero verigo in zobnika nabaviti za mojo enkico 2004, DID ali DID GOLD, naj piše made in japan al je lahk tud made in italy, baje je velika razlika, kje se da dobiti ugodno varijanto , hvala
Andro82 Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Razdeviču ??? Naredil luknjo v : bat,v glušnik al pa sam v pnevmatiko ! ! hehe, nič od tega ni...sm pa že zvedu in je prou ena zabavna finta
HyperJack Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 hehe, nič od tega ni...sm pa že zvedu in je prou ena zabavna finta Po dveg minutah prostega tega so izpušne luknje prav gotovo prijetno tople :xx:
BIZIXXX Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 kakšen nasvet katero verigo in zobnika nabaviti za mojo enkico 2004, DID ali DID GOLD, naj piše made in japan al je lahk tud made in italy, baje je velika razlika, kje se da dobiti ugodno varijanto , hvala Jest sem imel na moji R1 verigo znamke RK GXW 525. Isto vozim na Dučeju, že 3 sezone, in dobrih 25 tisoč km, ko nova. Pri nas jo dobiš pri Pilkotu, firma Promotor. SANJIN-MIXON 1
exclan Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 kakšen nasvet katero verigo in zobnika nabaviti za mojo enkico 2004, DID ali DID GOLD, naj piše made in japan al je lahk tud made in italy, baje je velika razlika, kje se da dobiti ugodno varijanto , hvala jaz sem poleti narpču DID (kupljen v IT venadr je made in japan) sptrdnji sem purtil isti zadaj za 1 zob več prej sem imel pa 2 zoba spredaj manj in zadaj isto se je poznalo ampak ne tako drastično tudi zdaj ko imam en zob zadaj več se ne pozna dosti.. No poznalo se je ker je pri 10000rpm hotel kar vzletet brez da dem hotu je kar silila na zadnje
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 kakšen nasvet katero verigo in zobnika nabaviti za mojo enkico 2004, DID ali DID GOLD, naj piše made in japan al je lahk tud made in italy, baje je velika razlika, kje se da dobiti ugodno varijanto , hvala Ti bodi samo pozoren na to, katero oznako ima veriga. ZVMX, VM ali V. So različnih kvalitetah, od najboljše (najvzdržljivejše) do najslabše. več tu ali tu. Meni je na (sicer na 600tki) zdržala "tahuda-original" DID 36.000km vključno s preganjanjem po pisti in precej vožnje v dežju. SANJIN-MIXON 1
RVT Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Ena najboljših in najbolj uporabljenih verig v motošportu DID ERV 3 !!
MihaJ Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Ena najboljših in najbolj uporabljenih verig v motošportu DID ERV 3 !! Za cestno uporabo ni potrebe po tej ketni, ker zdrži premalo kilometrov in je draga ko pes. SANJIN-MIXON 1
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 13, 2012 Opozori Objavljeno Februar 13, 2012 Za cestno uporabo ni potrebe po tej ketni, ker zdrži premalo kilometrov in je draga ko pes. Zdejle sva sicer , ampak načeloma ima ERV3, če jo primerjaš z ostalimi 520 verigami čisto dostojni index obrabe 3,1; za primerjavo ZVMX 3,5; VM 3,22 in V 3,06. Cena pa sitnih 135€ iz italije 120 členov, oz pri nas 225€ za set s poljubnimi zobniki. Kar se meni ne zdi drago. Trenutno jih ima moja okroglih 10.000 km zlorabe izklučno na pisti, vsaj do 15.000 bi morala zdržat brez problema, naprej bomo pa vidli
RVT Objavljeno Februar 13, 2012 Opozori Objavljeno Februar 13, 2012 Za cestno uporabo ni potrebe po tej ketni, ker zdrži premalo kilometrov in je draga ko pes. Res je da za cestno uporabo ni potrebe po njej, sam jest jo mam gor že tretjo sezono in za cestno uporabo, cena je bla pa 125 dolarjev (manj kot 100 evrov) svobodnaptica01 in malakai 2
Andro82 Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 A kdo ve mogoče, če akumulator od letnika 2005 ustreza in deluje tudi na letniku 2008 Mam še od moje prejšnje R1 doma, pa bi rad vedu če mi bo lahko koristen
r1polzek Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 Po katalogu je baterija enaka (model YTZ10S, 12V, 8,6A) Srečno vožnjo z novim motorjem. Je leto mlajša sesterca od moje lubice. Nimam kaj drugega za povedat kot : SUUUUPER MOTOR! Andro82 in trebor 2
Andro82 Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 Po katalogu je baterija enaka (model YTZ10S, 12V, 8,6A) Srečno vožnjo z novim motorjem. Je leto mlajša sesterca od moje lubice. Nimam kaj drugega za povedat kot : SUUUUPER MOTOR! o, fajn...tnx motor je pa itak stroj trebor in SANJIN-MIXON 2
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 Mater še mal pa bo zbor, enk, če pa glede na številčnost r-1 nk ne pridemo v središče motosveta , naj gre vse k vragu ))))))))))))). Verjemite nisem pozabil kar sem si zamislil, pa upam da res pridete vsi trebor in Andro82 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se