romans1 Objavljeno Avgust 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 (popravljeno) zok scuterji so mi res mal cudni nap.. men sr leti 115km/h in to komaj drugim pa gre bolj kot men. motor je bil kupljen nov star je pa stiri mesce.glede olj sem pa zdej res v dvomih.cena mi pa itak ne pomen dost. Hude_ta....._17__1_ Popravljeno Avgust 31, 2003. Popravil romans1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 tele dve aprilie sta pa kr zanimive.kr lepe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 evo ta je lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 PuBeC, sem iz okolice lj tko da mi tole ne pride v poštev. A res noben ne ve kje jih prodajajo v bližini lj po kaksni normalni ceni?(3500 je zame prevec, ce pokurim 2 na teden) V LJ je vse dražje kot v MB :) Pridi k nam pa si nakupi olja, da boš še pomfri lahko peko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 ja ce pa zraven prištejem še bencin ki bi ga porabu do tja bi bil pa še na slabšem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 +raznice pa cevapcice :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Jest kurem tts-a na svojem skuterju od samega začetka. Naredu sem že 16.ooo km in zaenkrat vse dela vredu. Morm pa res najdet eno cenej verjanto ker se mi zdi drag ko prasica :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Ce rabi kdo tts-a ga lahko za 1500 zrihtam :) :) To smo se mi tudi krizali ko sn za kroslo 3000cuke mogo dat....Pol pa mi kolega rece da ga ma za 1500....tak da ce rabi kdo ga je zadosti... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 ja ce pa zraven prištejem še bencin ki bi ga porabu do tja bi bil pa še na slabšem :) Peš pridi, kaj kompliciraš :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Ce rabi kdo tts-a ga lahko za 1500 zrihtam :) :) To smo se mi tudi krizali ko sn za kroslo 3000cuke mogo dat....Pol pa mi kolega rece da ga ma za 1500....tak da ce rabi kdo ga je zadosti... :) Kaj praviš? Res ga dobiš tko pocen? A mi lahko pol zrihtaš kej tega ola? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Vs da se da dobit nekaj ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Hm, zanmivo, bi se priporoču za kekšen liter tega če je že tko ugodno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Na PM napisi ce se te kaj zanima... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 2, 2003 Deli Objavljeno September 2, 2003 Kje bi se dal v NM dobit motul olje za prenose ? :unsure: A kdo ve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Kje bi se dal v NM dobit motul olje za prenose ? :unsure: A kdo ve? kaj ga nimaš? saj pa tomaž ga je vedno mel notri če misliš da ti zobniki ružijo zaradi olja, ni res, to je tak, ker so ravno ozobleni :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Ja poglej ker olje priporočajo v tovarni pa kupi. Če ga pa ne boš dobu pa kup pač druzga. To se pa pozanimi ker je vredu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Ma kaj vem kaj vocejo v fabriki :ph34r: Neke cudne oznake. Mah, zdele to no vazno. Bom sam olje za mesanco nabavu. Motul dvotaktol :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 Kaj pa men priporočate???Jaz sn mislo kupit motorex croos power 2t!!Sam ga nisn nikjer dobil!!! zaj pa sn se odločo za motul 600?!!???A je ta vredu??? kaj bolj priporočate tts ali motul 600???? aja picikl pa je: kawa kmx 125-odblokiran okol 25-26 konjev!!! B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 jst sm iz LJ pa me zanima kje bi se dal dobit IP olje če sploh obstaja za skuterje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 :? :? hihi...lej vsako dvotaktno olje je za skuterje, samo eni so mal bolsi eni pa mal mn. Ti pejt samo na bencinsko pa rec tm da ti dajo Castrol TTS ole (je mal drazji, ampk je edn bolšh olj) in to je to :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Ja, sam kokr jst vem, motul scooter power pusca saje? Jst tankam motul dvotaktol za skuterje, pa je cist ok... Da ti bo slo 10km vec, pa dvomim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 _jezus_: sej sm napsiv da ni to sam zarat ola, jest tankam se po priporocilu serviserja 98 (daj bogatejsa mesanca) pa se on dobr skutr nastela :D in to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Hm, kok se pa pozna ce 98 tankas? Sam jst na svojmu nebi glih mesal, ker je do zdaj bil skos 95... Pa se vec natankam za jurja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 ja na zabokiranih skuterjih se ne pozna nic! na takih navitih se pa kr dost pozna :D :D samo mors 2x-3x natankat pouhn tank da un 95 cist zgine! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 ja na zabokiranih skuterjih se ne pozna nic! na takih navitih se pa kr dost pozna :D :D samo mors 2x-3x natankat pouhn tank da un 95 cist zgine! :D zx-a maš pa misliš da maš newem kak sfriziranega :D hehehe... se lahko eni samo smejimo :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se