aerox Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Se vidi da gre v Leji ja...ze mislis .. .... :wub: :wub: :OK: samo lea nima povešenih, lea ma super joškice O:-) :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Pero to ti nam govor ko bomo na samem ne pa tu.....ni primerni prostor to.....na đabiriju v soboto vecer nam bos lahko to pravo :P :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 samo lea nima povešenih, lea ma super joškice O:-) :wub: :lol1: :lol1: :lol1: pa pero ne no jaz te v šoli moram poslušati cele ure ko mi ti predavaš o lei kaka je pa to :naughty: ne še zdaj tu no :wacko: :wacko: joke :D :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Dejte še kakšno slikco od te leje gor prlimat k skos o njej govorite pa jo je že cel forum povhn :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Caki...bom mu ja sliko opalo 1x zdaj ce ne prej v soboto :) :) Bom skeniral pa dal gor :) :) pa prvo kaj bote rekli bote vprasali ce je 18 stara :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Caki...bom mu ja sliko opalo 1x zdaj ce ne prej v soboto :) :) Bom skeniral pa dal gor :) :) pa prvo kaj bote rekli bote vprasali ce je 18 stara :) ja to pa je moja lea :004 :OK: :kva1: ;) :K :wub: O:-) :notworthy: samo roba, slike pa vseeno neš dobo ne :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 samo roba, slike pa vseeno neš dobo ne :P :D Ne boj se..... :) :) :) Bom jo pac po nasilni poti dobil :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 hehe, roba kak si br00talen :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 hehe, roba kak si br00talen :D treba bit ... cene se nkamr ne pride :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 takšen je pa moj pokrov variatorja pa tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 nice :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 nice :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 takšen je pa moj pokrov variatorja pa tega uu poggy idealno super leopo :) :) lepo si prebarvu deklc an. jest gam tut zej prebarv na črno kmi je siv (popraskan prou bedn an :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 to deli - SAVA!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 sam SAVA so res zakon an!! odzadej mam heidenau odspred pa savo in je full huda kombinacija :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 sam to sm s sprejom barvo, sam so neki ful dobri spreji an. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 kak se pa rece spreju oz. ime? k mam doma 2 crna spreja:) pa a si to pobrusu mal akuko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 (popravljeno) sava so za skuterje ene izmed najboljsih dirkalnih gum. tud za na cesto niso slabe! B) aja, a vete da majo aprilie RS 50 '03 v prvi vgradnji SAVINE gume!! B) Popravljeno September 14, 2003. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2003 ampak so te sava res dobre sm bil uzanc pr enmu vulkanizerju k ga poznam pa mi je reku da je mc16 najbol guma po testih jst jo mam zadi pa je res huda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Aprilia daje na vse 50ccm skuterje/motorje Savine gume. od leta 2002 dalje sigurno, za prej pa nisem ziher. Stvar je pač , da jim ljudje ne zaupajo, ker je to pač SAVA iz SLOvenije :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 kak se pa rece spreju oz. ime? k mam doma 2 crna spreja:) pa a si to pobrusu mal akuko? KENDA Color so najbolsi spreji za mene......Jaz sem si vse z njimi pobarval ze prejsne motore pa ni bolsega....5 let jih ze uporablam pa me nikoli niso razocarali :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 KENDA Color so najbolsi spreji za mene......Jaz sem si vse z njimi pobarval ze prejsne motore pa ni bolsega....5 let jih ze uporablam pa me nikoli niso razocarali :) :) Ki si pa kupo KENDA color spreje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Aja. Zdaj sem se spomnil. A mogoče kdo proda kakšen kurbl, ki paše na Typhoona??? O piaggijev al pa giler paše se mi zdi :hmm: Jaz sem mojga zgubo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2003 ja kolk pa das jst mam in od tph in od runnerce sj sta ista se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Ki si pa kupo KENDA color spreje? Avto sprin,Merkur Mojster,Barvit na teznem :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se