aerox Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 evo zaj pa vam prilagam še moj "picikl" :D hehe več slik si pa lahko ogledate na My Webpage Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 pa še ena, kjer sma oba gori :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 kje´s pa ročke kupu? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 kje´s pa ročke kupu? B) Golob mu jih ej dal al prodal se nevem vec.... Dobis pa jih v Stupitu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 UUUUUuuuu pero kaka verizica.....se vemo da si to htel pokazat ne pa motora pa tebe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Ful hudo, ni kej. Vidm da si gume zamenu :) Sam si pa ves v ketnah, za vratom, na rokah, še čudn da kam skuter gre k maš tolk balasta gor :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Ja ne hehe....dodatna teza :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Kaj in kje je stupit..majo homepage? :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Stupit je tem, izkot je moj aerox :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Aja, drugace pa tvoj aerox zgleda dokaj kičasto (beri: i hate nalepke) pa tudi srebrn zx ne pase... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 kje´s pa ročke kupu? B) jst mam tud take rocke-sm d mam nezga hudicka gor :devil: pr jeršinu sm jih kupu-so pa okol 4k. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 pa si to kej posebej naročvau, al ma on take stvari tm? aja, k ve kdo, ma on še kake nalepke tm? druge..pač..motiv kakšen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 pr jeršinu sm jih kupu-so pa okol 4k. :) Drago drago....jaz jih za 3k dobim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Roba, kaj ti ne dobis ceneje? :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Roba, kaj ti ne dobis ceneje? :afro1: Bencina :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 (popravljeno) evo zaj pa vam prilagam še moj "picikl" :D hehe več slik si pa lahko ogledate na My Webpage Lep lep ... samo una malossi nalepka ne pase glih gor k mas cevga v polini barvah :unsure: Popravljeno September 16, 2003. Popravil beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 ja to se z benotm strinajam, pa se ZX (saj po mojem mnenju) je lepš originaln, ampak ce je tebi tako ušeč pa tut prav, drgac je pa luštna zadevca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Ful hudo, ni kej. Vidm da si gume zamenu :) Sam si pa ves v ketnah, za vratom, na rokah, še čudn da kam skuter gre k maš tolk balasta gor :lol1: eh če je keš pičak :lol1: joke pa to mu je vse lea kupla :OK: :notworthy: :004 :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 to je pa nas pero ;). sam a nimas ti kao 80% skutrja "popraskanga", vsaj tak sm sliso? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 to je pa nas pero ;). sam a nimas ti kao 80% skutrja "popraskanga", vsaj tak sm sliso? saj je ja, samo sn naredo na slikah fotomontažo in skril praske :D hehe saj ne, poglej tam doli je oni vlki napis yamaha, tam je najhujše beno: vem da malossi nalepka glih ne paše, ker je vse v polini barvah in nalepkah, ampak treba biti ena nalepka črna ovca :D :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 That's Pero the Knight Rider :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 sam en question a ni topic SLIKE :? :? :angry: :angry: :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 je topic slike ja zato bom dal gor še eno sliko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Tipa B) . MALOSSI ni kaj :devil: . jaz komaj čakam da kupik kakšen dober kit ampak ne vem kako fotra prepričat da izda dovoljenje. Itaq plačam jaz:( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Pero kaj ti jaz moj cilinder gor butnem da vidis kaj je gusnati cilinder v pravem pkmenu besede?? :) :D :P :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se