Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
beno a bi tvoj oce znal naresti tak izpuh katerega ima dna k mi je ful vsec rabim za 180ccm gilero runner ampak me neki zanima ce lahk nardi tazga da se ne bo bl dru k original k mi ni vsec da se ful dere

pomoje bi se dalo ustimat (se je enmu ze neki podobnga delalo ... dru se je pa full mn ker je mu pc dva dusilca, 2x mn zvoka an) ... pm mu posli ... on je "profi"

Objavljeno
Učinek gor al pa dol zgleda pa še zmeri hudo! Še posebi mi je všeč k sta oba kromana!!

Enim se gre za to da skutr leti enim pa da samo zgleda dobr ... pa pač delajo različne stvari, da kupujejo oboji

Objavljeno
Ucinka pa dobenega :lol1: :lol1:

nažalost ja........drgač pa so tu dvojni full hudi, sam rajš mam enojnega pa več moči

Objavljeno (popravljeno)
beno a bi tvoj oce znal naresti tak izpuh katerega ima dna k mi je ful vsec rabim za 180ccm gilero runner ampak me neki zanima ce lahk nardi tazga da se ne bo bl dru k original k mi ni vsec da se ful dere

Sej original je dokaj tih ;) A ti si zdaj že tudi 180ccm nabavo? :yea2:

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Objavljeno

ja nabavu sm jo pa k gledam te rore me ful mika da bi ga mel enga tasnga sam men gre sam za styling

Objavljeno

Sam z policaji zna bit je** <_<

Objavljeno
ja nabavu sm jo pa k gledam te rore me ful mika da bi ga mel enga tasnga sam men gre sam za styling

Ja sej pomoje bi mu kr pasalo. Enkrat sem gledal, da se dobi en ror za Runnerja 180, ampak je stal 70.000sit! :wacko: Za kolko si pa Runnerja kupo?

Objavljeno

za 250000 ampak mam plastike od svoje 50tke gor 50tko sm pa za isti dnar prodal s tistimi plastikami k so ble prej tle gor!

Objavljeno
za 250000 ampak mam plastike od svoje 50tke gor 50tko sm pa za isti dnar prodal s tistimi plastikami k so ble prej tle gor!

Heh :) To je pa fajn pri Runnerjih, da so cene nekonkurenčne ;)

Objavljeno
ja itak da runner je zakon pa se pocen deli so

to je en velik + za runnerco, k za aprilio so tok drage plastike :angry:

Objavljeno
na tle mate še eno dobro slikco: :D :D :D

odspredaj bi mogl met blatnik gor, bi bil dost boljš

Objavljeno
na tle mate še eno dobro slikco: :D :D :D

Barbie-Scoot?? :D

Objavljeno
pr nas-to misliš pr motosvetu ali :hmm: :?

Pr njih v fabriki de la Ferrari :D

Objavljeno
Pr njih v fabriki de la Ferrari :D

LOL.

Pri nas v Trzinu. <_< :)

Objavljeno

Kaj zaj, si že kupo Energya? :hmm: :)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Hudo a ne?? ce pads si vsaj plastike ne poskodujes B)

post-18-1079730183.jpg

Objavljeno

grdo, ampak praktično :D ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!