Alla Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 Ampak nocoj je blo pa vseeno full lepo.....čeprav malo mrzlo..... :rolleyes: Gostitelju :004 :004 :004 Alla B)
Filip111 Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 nocoj pa ne bo ratalo it tako zgodej spat :xx:
Pravokotar Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ...čeprav malo mrzlo..... Ma ni blo mraz spljoh! B) Sem si (avto)amputiral samo 3 zmrznjene prste. Mogoče bi jih lahko celo rešil, če bi pravočasno prišel k vraču.
Manu Objavljeno April 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 30, 2004 Nocoj (mislim) da bo blo fajn. :D
Mustang Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Nocoj je res en čudovit večer... Kapljice se nežno odbijajo od strešnega okna in tam nekje nad dežnimi oblaki se skriva lunin mrk... Gore-tex se počasi suši od blagoslova, ki ga je prejel iz neba in tam nekje spodaj v garaži se na boku naslonjena črna lepotica počasi ohlaja v simfoniji prijetnega klikanja trde kovine... Drevesa in trate zunaj šelestijo v rahlem vetrčku in se nagibajo pod znova in znova padajočimi solzami iz nebes... Mah, koga zajebavam... jebemti dež pa tako uscano vreme! :angry:
bubamara Objavljeno Avgust 25, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2004 (popravljeno) jeba....-mi je žal za izraz, ampak....-.... :cry: :cry: :cry: :cry: Popravljeno Avgust 25, 2004. Popravil bubamara
Avatar Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 No pa se malo poigrajmo z "baročnim slogovnim predrkavanjem". Danes sem jo videl, črno prikazen, kako jezdi v vrtincu kapljic. Podoba nje jeklenega konja je odsevala z mokrega asfalta. Vedel sem, kaj moram storiti. Jo videti, se vsaj enkrat ozreti v tiste skrivnostne oči, katerih lepota je bila skrita pod vizirjem. Spodbodel sem zver, ki me je tisti dan nesla in odhitel za plenom. Ali pa sem bil jaz plen in ona lovec? Tega mi ni vedeti, vse se je zgodilo tako hitro. Kljub oklepu iz kordure je hladen veter rezal v kosti, še bolj morda v dušo. Bila je tako elegantna, enduro princeska. In kot po čudežu je žarek nebeške svetlobe predrl temni oblak, obsijal cesto, obdano z mogočnimi drevesi, vrh katerih so se v mogoti krošenj lesketale kaplje, podobne biserom. Njena podoba ni bila več človeška, to bitje ni moglo biti od tega sveta. Življenje je izgubilo pomen, veselje in strah, le spomin preteklosti. Hrepenel sem po njej. A bila je kot veter, tako hitra in divja. Nikdar več niso moje oči zrle v nje podobo. P.S. Okej, gotovo bi dobil v srednji šoli kar dobro oceno. Ljudstvo ima rado okrasne pridevke. Več kot jih je, bolje. Kot novoletna smrekica. Kič. No ja, nekaj podobnega se je res zgodilo v enem izmed zadnjih dni, le da sem vse skupaj močno idealiziral in začinil.
SiR Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 Preveč verbalne navlake... odvečnih besed... so zgolj ovira pri branju in goltanju bolj ali manj mojstrsko zastavljene vsebine... :) namesto "videl sem jo, kako jezdi" --> "videl sem jo jezditi" "z mokrega asfalta" --> "v mokrem asfaltu" (tudi "v ogledalu" in ne "z ogledala", tako kot je sladkor v škatli in ne - vsaj običajno - na škatli) "tiste skrivnostne oči" --> "skrivnostne oči" (jasno je, da njene, torej _tiste_) "kot veter, tako hitra in divja" --> "kot veter, hitra in divja" ali "hitra in divja, kot veter" "Bila je tako elegantna" --> "Bila je elegantna" uf, čist sm de-kreativn :) barok pač, v vseh pogledih :)
Avatar Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 (popravljeno) He he. No, kaj čmo. Vaja dela mojstra, še sreča, da je čas za moji strani. Sicer pa, če nekaj napišem enostavno, dobim očitke, da je slog sveta preproščina. Lahko bi rekel: Videl sem eno pičko na enduri, se v dežju vozil za njo, a mi je ušla :) Aja...pa odlomke, ki sem ti jih poslal, zdaj so krepko prenovljeni. Pet dni trdega dela na slogu(manj preproščine). Verjetno ne kaže dobro okrog založnikov, kaj? P.S. Se opravičujem, ker je tole off topic. Ne bom več :) P.P.S. Sym: tovrstnim popravkom sem hvaležen, saj so res zelo na mestu. Hmm...da nisi slučajno pisatelj?:) Tako, zdaj bom imel pa mentorja na forumu :OK: Popravljeno Avgust 26, 2004. Popravil Avatar
Shargo Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 "videl sem jo jezditi"..."vogledalu" ......tiste skrivnostne oči"..."hitra in divja, kot veter" Dobrodosla in prijetna asociacija za drevisnji zakljucek dneva!
bubamara Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Lepotička z neverjetno energijo…blede polti kot sneguljčica in črnih vranjih las….videvala sem jo le redkokdaj…pozdrav iz avta ali s sosednje mize v baru…čutila nisem nič…takrat..le simpatijo…. Polna luna…sobota popoldan….mravljinci…NE!!!....ni ona….vaške govorice…..pizde, spet govorijo nekaj, kar jih ne briga!!!!.....dve uri kasneje….življenje res ni fer….vprašaš se zakaj?!....ne, danes ne razumem in NOČEM RAZUMET!!!! Nina…. :cry: :wub:
Manu Objavljeno September 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2004 ne, danes ne razumem in NOČEM RAZUMET!!!! Nina…. :cry: :wub: ...buba... :huh: :unsure: :( :cry: :friend1:
kekec III Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Lepotička z neverjetno energijo…blede polti kot sneguljčica in črnih vranjih las….videvala sem jo le redkokdaj…pozdrav iz avta ali s sosednje mize v baru…čutila nisem nič…takrat..le simpatijo…. Polna luna…sobota popoldan….mravljinci…NE!!!....ni ona….vaške govorice…..pizde, spet govorijo nekaj, kar jih ne briga!!!!.....dve uri kasneje….življenje res ni fer….vprašaš se zakaj?!....ne, danes ne razumem in NOČEM RAZUMET!!!! Nina…. :cry: :wub: So krive z usodo napolnjene puščice Amorja? Ali pa močan koktejl?
cirkusdirektor Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 ne eno ne drugo...žal... get a life ! or Dr. Rugel :devil: :devil: :blink:
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 ne eno ne drugo...žal... Čas je za nakup Magnuma minimalno 9mm!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
bubamara Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 get a life ! or Dr. Rugel :devil: :devil: :blink: srčece drago, ne vmešavaj se v temah v katerih je več kot očitno, da nimaš pojma zakaj se gre.... :devil: rajši pejd na kak pir...
bubamara Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Čas je za nakup Magnuma minimalno 9mm!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: 9mm :doze:
gebre Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: 9mm :doze: .44 :naughty: :004
SiR Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 .44 :naughty: :004 Da si nauš kaj naredu ...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2004 Da si nauš kaj naredu ... Yest tut kej nardila..... :yea2: :yea2: :yea2: sama seb :) :OK: :notworthy: Buba.... :004
cyc Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Čas je za nakup Magnuma minimalno 9mm!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Kaj ima 9mm z "magnumom"? :naughty: (.357 in .44) ;)
bubamara Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Buba.... :004 hvala... :004 :wub: :004
BC Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Kaj ima 9mm z "magnumom"? :naughty: (.357 in .44) ;) http://popularmechanics.com/outdoors/firea...gun/index.phtml :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se