Sanda7 Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 večer ki se počasi prebuja v jutro :D
klimbra Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Kaj ima 9mm z "magnumom"? :naughty: (.357 in .44) ;) Magnum.................sladoled 9mm......................reklama obljublja minimalno 9mm obojestranske temne čokolade čokolada.................popravi razpoloženje sladoled..................ohladi prevroče glave Torej.......čas je za Magnum!!!!!!
AlterMann Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Torej.......čas je za Magnum!!!!!! Že res, ampak ne prej kot nocoj, ko bo en tak lep večer.... ;)
Nata Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Smrt je legla na moje srce, ogenj pod skalo pa ni zamrl; ubijaj, kriči, zatiraj me, jaz se bom uprl. Srečko Kosovel :004
Alla Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Bil je lep dan......in bil je lep večer. Danes. :) Alla B)
SiR Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 tut moj vecer lep.... pa v ful prijetni in cedni druzbi... easy muzka.... lepo
Alla Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Ne bit. Jutri bo nov dan. Alla
kekec III Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Luno so vprašali: Kakšna je tvoja največja želja? Odgovori: Da bi bilo sonce vedno zakrito z oblaki ali bi v celoti izginilo!
bubamara Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 Smrt je legla na moje srce, ogenj pod skalo pa ni zamrl; ubijaj, kriči, zatiraj me, jaz se bom uprl. Srečko Kosovel :004 ko bi si želela, da bi mi tale pesmica malo pomagala, pa se nikakor ne morem pripravit do tega..... :cry: ehhhhhh :cry: ......upam, da se odpovedovanje kdaj poplača....zakaj nisem spet neumna najstnica, ki ve, da nima nobene odgovornosti in lahko dela kar hoče, ker za njo posledic ni.... :cry: :cry:
gebre Objavljeno September 8, 2004 Opozori Objavljeno September 8, 2004 ko bi si želela, da bi mi tale pesmica malo pomagala " Today loves smile on me, And took away my pain, said please. Oh let your ride be free. You gotta let it be, Oh yeah. " :004
marijan Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 nisem žalosten sploh, je prav lep večer (dan) :D
Avatar Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 ko bi si želela, da bi mi tale pesmica malo pomagala, pa se nikakor ne morem pripravit do tega..... :cry: Eh buba, saj Srečko se je upiral, pa je bil na koncu vseeno pogubljen. Da, poguba je tista lepša prihodnost, ki čaka človeka.
bubamara Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Eh buba, saj Srečko se je upiral, pa je bil na koncu vseeno pogubljen. Da, poguba je tista lepša prihodnost, ki čaka človeka. odvisno kako gledaš.... :P pies: dobr da mi ni Srečko/a ime... ;)
SiR Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 nocoj bo zihr lep večer. :afro1:
Wobewt Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 nocoj bo zihr lep večer. :afro1: Upam, da boste mel dež na oceanu. :P Dobr jadrejte. :grim :grim
Avatar Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 odvisno kako gledaš.... :P pies: dobr da mi ni Srečko/a ime... ;) Schwester von dem ersten Licht, Bild der Zartlichkeit in Trauer, Nebel schwimmt mit Silberschauer Um dein reizendes Gesicht. Deines leisen Fusses Lauf Weckt aus tagverschlossnen Hohlen Traurig abgeschiedne Seelen, Mich, und nacht ge Vogel auf. :004 :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se