vuca77 Objavljeno September 2, 2003 Deli Objavljeno September 2, 2003 Pozdravljeni! Dobri stari _Aerox_ je nazaj z svojim lepim malim hitrim skuterjem :D. In že so problemi tukaj.Dans ko sem hotel na bencinsko postajo po benz sem dal kanto pod sedež in malo na silo zaprl in stisno sedež in je zaprl.Se priipeljem na bencinsko pa hočem odpret pa ne gre pa da se ubiješ odpret.Se mi je že zgodilo da sem kdaj preveč naložo sedež pa sem samo stisno zic pa je šlo odpret sedaj pa ne gre nič.Prosim vas skuter freke če veste kaj naj naredim. Prosim čim več uporbnih odgovorjev LP Vsem in se v naprej zahvaljujem za pomoč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 probi sedet na sedezu pa obrnat kljuc (zgleda da ga kanta gor tisci, ce pa se bos gor vsedu pa jo bos nazaj dol tiscal). no, to bi js prvo piskusil. aja, kljuc se obrne normalno?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno September 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2003 Ja kluj se obrne normalno pa sem pobal tiščat sedež dol pa ne gre, nimam pojma kak se je to lahko zgodilo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 najbrž se ti je feder v tistmu sistemu k pride zatič od sedeža not odlomu.ne vem pa kaj bi v tem primeru lahk naredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 pri meni se, če dam dol plastiko okol zadnje luči, vid ta mehanizem.. probej mal pošraufat kr lahko, pa boš mogoč kej opazu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 al pa spodej pod prtljažnikom majo eni (typhoon) plastično loputo k se jo lahk not boksne in tko vn dobiš kkšne dragocene predmete če jh maš not. drgač pa probej nekak zdic odšraufat B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Cau! Jst vem da ko se je men to zgodil da sm bil isto cist zmeden! Pol sm pa u ibr mocno potisnu sedez dol pa s kljucem odpru in se je odprl! Probi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Sedez je ze odprt.....ker sn se vozo z aeroxom danes ze....pa dela vse ok :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 problem solved in to mn k v 1 strani B) k bi blo le več takih.. a bo klonk :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luka15 Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 ZANIMA ME ČE BI SE DA KUPT SEDEŽ ZA AEROXA ZADNGA ZA SOVOZNIKA K JE ČIST U PIZDI ZADN ZIC IN ME ZANIMA ČE SE PRODAJA TAK ZIC KOD GA MA APRILIA? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 Istega kot ima Aprilia ali pa istega materiala nevem če boš dobil, edino če bi se dalo to gobo, ki je original nekak preoblečt. Drugače se za Aeroxa dobi tudi taka trda plastika, namesto tega zadnjega sedeža, samo pol ga bistvo nimaš, pa nemoreš nobenega zadaj vozit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se