vapotek Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 BTW: Plut nima in nikoli ne bo imel sina niti hčerke Kak te ne? :blink: Moj sosed Plut ma 2 sina in 1 hčerko. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Kak te ne? :blink: Moj sosed Plut ma 2 sina in 1 hčerko. :P pa si prepričan, da otroci niso poštarjevi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 pa si prepričan, da otroci niso poštarjevi? 100% so Plutovi, ker je lokalni poštar njegov brat .) . Tak da bilo kak obrneš...... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 (popravljeno) 100% so Plutovi, ker je lokalni poštar njegov brat .) . Tak da bilo kak obrneš...... :whistle: heh ... ampak kolko vem, se ti ne pišeš Plut. :grrr :devil: Popravljeno Maj 9, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Sem sanjala, da se je dal kolega klonirat! Ločila sem jih pa po barvi las! En je imel zgoraj lase fluorustentno rumeno, drugi pa spodaj! Odfukano totalno! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 100% so Plutovi, ker je lokalni poštar njegov brat .) . Tak da bilo kak obrneš...... :whistle: yesss .. pa sosedje so vsi tudi Plutovi, pa smetarji, pometači ceste ... skratka sami Plutovinarji - Plutovo se pa reče vasi, kenede, kenede ? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 men se pa vsako noč sana,da vozim avtobus :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 ....Plutovo se pa reče vasi, kenede, kenede ? :lol1: Ne, ampak Pluterje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Ne, ampak Pluterje. Pleterje je boljše :grim Viljamovka in šljivovic rulz :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Pleterje je boljše :grim Viljamovka in šljivovic rulz :yea2: Še bolje Plutndorf. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Khm.......sanjate? O drinki sanjajte v uni Symrujevi pivnici, tlele pa sam sanje opisujte in razlagajte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Sanjao sam nočas da te nemam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2006 :eek: Preroške sanje?! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 :eek: Preroške sanje?! :kva2: Moj vsakdan :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Khm.......sanjate? O drinki sanjajte v uni Symrujevi pivnici, tlele pa sam sanje opisujte in razlagajte! pivnica je že tvoja ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Sedaj pa ena konkretna o vizionarskih sanjah moje Kraljice. BTW ys sem sebi zaradi groznih sanj v meditaciji prepovedal sanjati in od takrat se sanj ne spomnim - samo toliko, da se ve. Torej: SANJE Kraljica je danes proti jutru sanjala, da hodi po ljubljanski obvoznici, kjer je bila strašna gneča, avtomobili so se prerivali, en drugega poizkušali izriniti iz ceste, ležali prevrnjeni v jarku, policija je divjala za ubežniki in Kraljica se je komaj umikala drvečim norcem ... v tem se je zbudila. DOGODKI Hčerko vozi zjutraj v šolo in za pot porabi kakih deset minut tja in deset nazaj. Danes je pa bila Vodnikova zaprta na nekaj mestih, ker celo prekopavajo, strašna gneča avtomobilov, ki so vsi obračali in se prerivali. Ko se Kraljica poizkuša izmotati, se za njo znajde smetarski tovornjak, v katerega se skoraj zaleti .. skratka totalna norišnica brez vseh opozorilnih prometnih znakov. Na robu živčnega zloma mi telefonira iz šole, da je za pot danes rabila skoraj uro. Težave so se nadaljevale na pošti, kjer je hotela kupiti 100€, blagajnik pod tablo "menjalnica" jih je imel pa samo deset ... v Kärntner Sparkasse poleg Mercatorja na Celovški, ji niso hoteli zamenjati denarja, ker ni njihov komintent (peesda kakšne banke in menjalnice - ali je to sploh mogoče razen v BRoSLO) in končno je v Mercatorju v neki mini menjalnici naletela na neprijazno, deprtesivno ali zadrogirano osebo, ki ji je z veliiiko muko zamenjala denar. No, sedaj je doma in oba upava, da je "dostsranjazadons". Njene sanje so tako zgovorne, da pri razlagi človek ne rabi nobene knjige ali simbolnega dnevnika. Kraljica sanja vedno zelo konkretno. Za tiste, ki bi radi "videli" skozi svoje sanje nekoliko naprej: začnite voditi dnevnik, v katerega zjutraj na kratko opišete jutranje sanje, ki so vam najbolj ostale v spominu, zvečer pa dnevne dogodke. Mogoče boste sčasoma našli povezavo. Povdariti je treba, da te povezave veljajo izključno za vas osebno in jih ne moremo generalizirati, kot to počnejo sanjske knjige. Je pa dejstvo, da take info potem ne pomagajo kaj dosti v poteku dneva, zato se meni zdi malo brezveze vse skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 WTF is Kraljica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 WTF is Kraljica? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 WTF is Kraljica? Figura pri šahu, katera se lahko giblje na vse načine ostalih figur, z izjemo konja. Z drugimi besedami, skoraj nepogrešljiva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 še vedno sanjam o turbini za mojo buso :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 WTF is Kraljica? To je vrsta ženske, katera tebe niti opazi ne .. ................ moja Kraljica :wub: Figura pri šahu .. Zate ne bi bilo odveč obnoviti znanje slovenskega jezika, da bi ločil med "kraljico" in "Kraljico" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 ................ moja Kraljica ah, mati potem...kul... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 ah, mati potem...kul... :P :D a tebe tudi mati ni opazila :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 si imel v življenju več Kraljic? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se