Skoči na vsebino

Sanje


Priporočene objave

Vedno ko sanjam (dandanes bolj poredko, premalo spim :( :( ), pa lahko sanjam karkoli, pridem na koncu sanj pred prepad, v katerega padem in padam in padam in padam, dokler se ne zbudim z povisano dozo adrenalina v krvi. V glavnem mam ql sanje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnje sanje katerih se spomnim, je bilo da sem z jahto želel pristati na Slovenski pred Namo, pa noben od kolegov ni znal zavezat strikov za tiste ušive količke.

Druge sanje so pa bolj osebne narave. B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js ce se cesa iz sanj spomnim, je to zagotovo pomembno zame. se pa redko cesa spomnim. enkrat recimo se mi je sanjal kam mi je bratranc vrgu RV avto, ki je bil 3 dni nazaj "izgubljen", in sm ga dobu nazaj. pol se 1x sm se spomnu sanj, da me je en zgazu z avtom - vsi resilci pa kapsi na mestu, itd., naslednji dan sm se pelu s piciklom (takrat sm mel se BMXa), pa slisim kok en tera svojo kisto (Yugo), pa skocim s picikla pa na plocnik. tipa je zabrisal ovinka, da se je plocnika izognu za majn ko 20 cm, mene bi pa zihr zgazu z zadnim koncem da ne vem ce bi prezvel. 2x al 3x se mi je sanjal ka me bo prfoksa vprasala ko sn oceno popravlal/visal. vedno je neki. skoda d se vsak dan ne spomnim svojih sanj. :hmm: :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh, pol bi blo ze brezveze, k bi vedu vse kar se bo zgodil... :D

fajnbiblopress :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.. skoda d se vsak dan ne spomnim svojih sanj. :hmm:  :)

to se da natrenirat & pol se spomniš

B)

Kako pa izgleda ta trening ?? :mellow:

Ja sanje so res neki posebnega...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sanjal naj bi o dogodkih ki si jih počel čez dan, ki se jih spomniš, itd. Sam se svojih sanj bolj poredko spomnim. Včasih se poskušam spomniti kaj sem sanjal in vidim odlomke sanj vendar se ne morm spomnit nič. Meni se zdi da so sanje nakašna zabava za čez noč, tko kt televizija. Enim se pa zdi da jim nekdo nekaj sporoča. V našem primeru Zok dobiva božja znamenja. Ker pa v Boga ne verjame je to zdej cela štala :? ;)

"Vsak človk' na svetu bi rad prišel v sanje" :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sanje???

ka te vem dolgo že nisn sanjal!!Včasih se jih spolnim včasi pa ne!!!Včasih so lepe včasih ne!!Včasih so kratke včasi dolge!!...........itd!!!

saj mi je ful glavno sanjat ker lahk delam kaj hočem!!!!šlatam pa take reči!!! :o :o :friend2: :friend2: :friend2: :friend2:

aja pa še nesmrten sn!!! :P :P :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako pa izgleda ta trening ?? :mellow:

Ja sanje so res neki posebnega...

Pri men deluje tko da prec ko se zbudis, ampak res tisti trenutek pomislis kaj si sanjal in takrat se se vse spomnis, saj jaz se. pri men deluje 100% vsak dan

Popravljeno . Popravil Unknown
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A govorimo samo o sanjah ponoči, v nezavestnem stanju, ali tudi o sanjah čez dan?

Tistih ponoči se bolj redko spomnim. Mogoče niso tako silno pomembne.

Tiste tadnevne so pa....ohoho :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni se dostikrat zgodi, da sanjam v eni noči več nepovezanih stvari. Najbolj se sanj zavedam tik preden se zbudim, potem pa se jih največkrat ne spomnim več, ali pa le bežno. Sem ugotovil, da je 'aktivnost' sanjanja odvisna tudi od tega kje sem. Na morju sem recimo sanjal stalno in se vsako jutro spomnil vsega, doma pa se bolj redko spomnim sanj. Verjetno bo kaj na podnebju ali zraku. :huh:

A kdo ve, kje bi lahko videl kaj kakšne sanje pomenijo? Jaz sem recimo prejšnji teden 3 dni zaporedoma sanjal, da sem se zaletel z avtomobilom in to sploh niso bile nedolžne sanje, ampak so bile nesreče grozne, z mrtvimi, predvsem pa zelo 'žive'. :cry: :unsure: Do sedaj še nisem doživel kakšne hujše nesreče, videl sem jih nekaj, pa sem vseeno mislil, da to ne vpliva na sanje, ali pač?

Popravljeno . Popravil Dirkac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene je pa enkrat tlačla mora da sm imeu pred hišo 10 hard endurc in krosov, samo se nism smeu pelat z njimi ker niso bli moji pa vsi sami novi modeli :mellow: :D :D fak še en hud jeep sm meu pred hišo pa tud tega nism mogu vozit ker ni biu moj...

Še ena taka huda je bla ko sm se u sanjah tepu z enimi 5mi čapci, k sm jih tehnično sicer zjebu (maloznanjakickboxingapress) sam sm tko enmu z nogo nabiu u glavo unga pa je samo malo neslo nazaj in mu ni blo neč in se je pršu nazaj tepst :o ...

pol na koncu pa se mi zdi da sm se spotaknu in padu u globino in se zbodu iz sanj :hmm: :zzz: :BUA: :SS

Ful mi težijo tudi take sanje k npr. narediš pizdarjo in k te začnejo lovit imaš tako težke noge in tečeš ku kaka babica pol pa te ulovijo in se zbudiš :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...a se dostikrat spomnete svojih sanj?

...niti ne..če pa že so pa dostkrat nejasne (slaba slika)

Pa a še kdo čisto nelogično sanja?

...večina je takih..nelogičnih..(mogoč zato potem slaba slika)

Skratka.....

..sanje..še eno zanimivo in nepojasnjeno dogajanje v našem življenju.. :zzz:

škoda časa se preveč poglabljat..boljš da skočmo na :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz upam da sanje nic ne pomenijo k mi je dons ponoc v sanjah k sem se vozu s kroslo bat prebil cilinder pa zobnike mi je iz masine zmetal. Men se velikrat kej tazga sanja, v glavnem od motorja. Al pa de se peljem po klancu navzgor pa morm dol saltat namest gor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnjič enkrat sem zasledila debato o tem, če se sanja v barvah.. Naslednjih nekaj noči sem bila pozorna na to in odkrila, da jaz sanjam v barvah.. O čem? O marsičem. Popoln nesmisel.. Največja finta glede sanj, ki jo včasih izvajam je pa to, da, ko eno noč sanjam kaj lepega, hočem to sanjat tudi naslednjo noč.. In zaradi mam tega, ker se tako trudim sanjati že izsanjane sanje, včasih zjutraj tudi podočnjake. B)

Zanimiva stvar- te sanje.. ;) Ampak kontrolirana dnevna sanjarjenja.. Lepa človeška zmožnost. :)

Želim vam veliko sladkih in uresničljivih sanj. :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi je pa 1x uspelo, med sanjami, dopovedat si, da so to sanje! Dosežek!! :OK:

to men vedno rata.

ubistvu k sanjam si recem ma kva je to kr neki, to sigurn sanjam in pol se prov namenoma zbudim, ce so pa lepe pa pustim da tece dalje.

matr mam jes cudno sposobnost :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sanje so definitivno zelo osebna stvar in so tako ednistvene kot je vsak človek edinstven

pogruntati kaj sanje pomenijo je dolg projekt, ki traja nekaj let

1 natrenirati "zapominjanje" JUTRANJIH SANJ - prejšnje nočne sanje so razbremenjevanje ega od obremenilnih dnevnih dogodkov

2 pisati dnevnik z ugotavlanjem simbolov:

recimo

pri meni pomeni, če dobim drobiž od kakega človeka v sanjah, da lahko računam z manjšim poslom v teku 3h tednov

tj zapišeš kaj se ti je sanjalo in po dnevnih dogodkih ugotoviš simboliko

3 tako počasi sestaviš svojo sanjsko knjigo, ki pa za razliko od splošnih drži

splošne so pisane za množico in večkrat ne drže kot drže

:)

sysenbenmunebodalopress

Popravljeno . Popravil 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi je pa 1x uspelo, med sanjami, dopovedat si, da so to sanje! Dosežek!!  :OK:

men se pa to tud dostikrat zgodi... :) če so grde, si mislim "sej so sanje", ampak zanimivo je, da jih podoživljam še naprej kot da ne bi ble - vem, sam ne upoštevam.. karneki :hmm: če so pa lepe sanje, in se mi to zgodi, al pa me zanima kako se bojo končale, si prow mislim: "dej dej spi še malo, samo da vidm kaj se bo zgodilo - spet jih dojemam kot da se res dogaja in moram videt nadaljevanje... :) se zgodi ;)

drgač pa dns so me sanje spravle mal u slabo voljo, k.... sm sanjala, da sm si kupla motor!! Ninjo, plavo... letnik 93, sam oblike letnika 2003 :D :P k za 2003 nism mela dnarja... :) uglavnem je bla tkoooo lepa :( no in pol sm šla na prvi giro in sm se v enem ovinku skor ubila... :huh: sm šla ful gas in ob cesti na ovinku je blo neko kamnje in sm skor not zapeljala... ben pol ko sm se ustavla, sm se učila speljavat :? očitno sm prej kr znala... in sm vidla da je ta ninja ku skuter pod nogami (tako ravno, ma ni za dat noge gor ku na skuterju) in pol maš neko bunko k jo moraš prtisnt preden spelješ k je kao en del gasa... mislm.. najprej to, pol pališ, pol še gas... bwoo...

ah jst bi uglavnem motor :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!