Sanda7 Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 neki se mi je od šihta sanjalao pa goli moški so bli povsod okol mene :blink: seveda na kartonu k smo jih tiskali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 današnje so ble pa prov mora sem sanjala da je star ata od fanta umrl,bojda mu s tem sanjam podaljšam življenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 današnje so ble pa prov mora sem sanjala da je star ata od fanta umrl,bojda mu s tem sanjam podaljšam življenje bojda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 današnje so ble pa prov mora sem sanjala da je star ata od fanta umrl,bojda mu s tem sanjam podaljšam življenje dokler on tebe ne sanja je vse ok ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Sanjal sem opico vali. Vljudno prosim za obrazložitev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 dons sm sanjov, da sm pač šu na eno turco, pol sm pa tko pustu ob cesti na postajališču motor pa kluč v klučavnici, jst sm šu pa scat, pol pa pride en frend mim pa sva šla mal naukol u en kafič neki spit, pol sm se pa spovnu d sm pozabu kluč v klučavnici pa nism mogu najdet postajališča kjer sm pustu motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
extr3m3 Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 JaRaNe: Zajeban bi blo to :glare: Jst sm dons sanju, da sm se čist ustrigu, neme zakaj in kako? :eek: In pol k se zju3 zbudim, čist na glavo, sm se prou za glavu prjeu, sm mislu da sm se res. kr neki... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 današnje sanje pa so bile povezane z vremenom glede na to da je grmelo in bliskalo sem še sanjala da nam je vsa drevesa izruvali,sam to niso bila navadna drevesa pač pa ogromna predvsem pa debela :slap: kr neki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Jst mam vsako leto, 1x na leto sanje, da me napade drakula :blink: Včeri je bila ta noč :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 to noč sem se pa kr z marelo po zraku vozila :slap: sam je blo pa odpuleno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 jz pa nč ne sanjam :cry: al se pa ne spomnim :hmm: nevem če to dobr al slabo, :hmm: vem samo, da mi je vsaj ko spim lepo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 Tud jaz se nikol ne spomnim. Včasih, kakšno malenkost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 Js se pa velikokrat spomnim, kaj sanjam, Ravno danes sem nekaj sanjal, sam raje ne bi o tem. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 Vceraj sem dobil modro kuverto. Na prvi strani znamke in datum 14.1.2005. (zame pomemben datum) Brez povratnega naslova, moj je bil pa izpisan z grskimi crkami. Pismo pravtako. Prebrati sem znal, razumel pa nisem. Se ne znam grsko. Bi mogoce kaj uganil, ce bi bilo v latinscini. Vem pa, kaj pomenijo modre kuverte. Ponavadi nic dobrega. Uradne zadeve. (Da bi dobil podkupnino, se ni za bati. Da bi jo sprejel(ce bi jo dobil).... .?) Hvala, ne bi. Ker vidim, da ima ex neke namene (da ne recem nacrte) v zvezi z mano in frocom.... ampak....ne , niti za ceno otroka. Je bilo prevec sranja vmes. + se nekaj drugih stvari, ki sem jih ze pozabil do zdaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 Jaz se skoraj vedno spomnim svojih sanj. Večinoma so moje sanje o dveh stvareh - bolj 'ljubezenske' :blush: al pa o tem, da so vsi proti meni :angry2: Teh tadrugih res ne maram, ker se zarad njih občasno tudi zbudim, iz tistih taprvih pa včasih dobim kako idejo :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 Jst sm pa že dvakrat sanju de sm fuknu z mojim motorjem. Sanje so ble tko ful resnične da zdej ko grem skozi tista dva ovinka sm ful previden. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 ufff sploh se ne spomnem kdaj sm nazadne sanju ka sele kaj sm :D B) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 Pa se ene "sanje", ki so se mi vklesale v spomin lansko poletje.... Bil sem v cirkusu. Na "štantu", kjer se je merilo, kdo bolj bruhne cokolado v daljavo. In okoli mene cel kup crnih "prikazni", ki so me spodbujale...hkrati pa so se mi smejale in skakale okoli mene.....da naj bruhnem...in sem bil ze cisto popacan okoli ust, ker sem se tako basal s cokolado. Da bi jim ustregel.... in da bi lahko bruhal ... (BTW, lansko leto sem abstiniral in se basal s cokolado. Milke z drobljenimi lešniki so bile moja priljubljena tarča, ker so bile najcenejse; 169 tolarjev za 100 gramov.... na zacetku leta tudi tiste s celimi lesniki, potem so se pa podrazile. Pozrl sem pa vsak vecer vsaj 2. Se raje 3, vcasih pa tudi 4i :) ) In ko nisem mogel bruhati, so me vedno glasneje spodbujali..... In jazst sem si ze skoraj v obupu zacel tlaciti prste v grlo, samo, da bi bruhnil....potem me je pa neka, prav tako crna postava (ne vem, s kapuco, v dolgem plascu mogoce?), zacela prepricevati, da naj ga neham srat..... Njene besede, ki so se mi vzgale v spomin..... in zaradi katerih sem si sanje zapomnil:"Ne se truditi, ti nisi kakor oni...." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
extr3m3 Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Ma dons sm kr neki sanju... da sm mu en huud mutor, nbenga ni blo doma, brez benza. Pol sm fotru uzeu benz (mešanco) in se šu pelat z motorjm, no... na konc sm se pa razbu. Temu bi se lahko rekl... boh me je štrafov :) Upam da bom dons kej lepšga sanju :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Jaz sem se pa dans z nekim morilcem lovila :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Jaz sem se pa dans z nekim morilcem lovila :wacko: Približujejo se ti male smrti. Veliko njih. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 k pravte da že douk niste sanjal al pa da se ne spomnite... sanje ki jih sanjamo prvo polovico noči se do jutra razblinjijo - ne spomnemo se jih več! tiste sanje k pa se jih zjutri spomnemo se pa odvijajo drugo polovico noči, torej proti jutru! sanje sicer prihajajo iz malih možganov! so pa tud povezane s tem kaj ste tuhtal predn ste šli spat (zavestno al pozzavestno) - sanje so naša podzavest! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 Mene so spet lovili dans v sanjah :angry: Tolk je blo na bad, da sem se zbudla in čez čas nazaj zaspala. Pol so me pa spet lovili :angry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 oh ja sanje full sanjam,kr preveč,pa same neumnosti opažam da se mi kr neki uresničujejo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 spet sm jo sanjala :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se