Nagaya Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Brrrrrrr :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Brrrrrrr :blink: Ni drame, pritovoril bo sod amontilada :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 To ni nič takega. Pomeni samo, da bo na večerjo prišel Edgar Allan Poe. B) verjetn zato, ker sem pred spanjem 2 uri bluzil o mojem sodelovanju s Timom Burtonom :P no, dons pa projekt že zaganjamo :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Imel mokre sanje... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 verjetn zato, ker sem pred spanjem 2 uri bluzil o mojem sodelovanju s Timom Burtonom :P no, dons pa projekt že zaganjamo :D :devil: :alien1: :ninja: :fight1: dolžan si mi za tole...neki.. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 :alien1: :ninja: :fight1: dolžan si mi za tole...neki.. :doze: stransko vlogo v filmu zate in za oba psa? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 no, vsaj v pravem topicu smo...sanje :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 dns zutri sem pa neki Manu sanjala in njene otročke,sam kej dost se pa ne spomnem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Sanjal sem, da sem šel na pot v Split. Peš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Držim pesti, da se ti sanje uresničijo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Držim pesti, da se ti sanje uresničijo. B) Za to ne rabim sanj. Oblečem se. Zaklenem vrata. In grem. Samo ne zdaj v januarju. Aprila. Z motorjem. Pa ne v split ampak v Budvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Držim pesti, da se ti sanje uresničijo. B) he he :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Jst sem pa dans sanju v sanjah :blink: Sem sanju v sanjah, da sme razbil, od bivše avto, in pol sem se v sanjah zbudu in si oddahnil, da so bile vse samo sanje. Pol je pa še telefon zazvonu pa sem se dejansko zbudu. Kr neki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Jst sem pa dans sanju v sanjah :blink: Sem sanju v sanjah, da sme razbil, od bivše avto, in pol sem se v sanjah zbudu in si oddahnil, da so bile vse samo sanje. Pol je pa še telefon zazvonu pa sem se dejansko zbudu. Kr neki. V tem primeru ti fantje ne bodo držali pesti, da se ti sanje uresničijo. He, he, he... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 :zzz: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :yawn: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Danes ponoči se mi je sanjalo, da sem "pritiskal" blondino, ki mi je bila precej časa všeč. A prehitro poročena. Vsaj v sanjah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Nabiral gobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 .......da sm popeštala žabo velikanko :blink: ,ampak sm se ful ustrašla in zbudila....pa sm vidla da sm psa prtegnla :blink: :hmm: :unsure: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 vem da so ble čudne...nesmiselne...kot vedno...kaj se je pa dogajalo, sm pa pozabu :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 O ja, se jih. In to zelo, zelo dobro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 K sem prsu v garažo ni bilo vec mojega motorja cakala me je R1(sanje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2007 No, kar napiši kaj si sanjal. Tule je kar nekaj mostrov, ki ti jih bodo razložili :naughty: Jaz sem danes sanjala, da sem tekala. No, to verjetno zato, ker sem včeraj nabavila tako lepo novo opremo za tekanje. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Danes sem kupoval ribe na tržnici. Kupil kilo trilj, pet ušat in pol ugorja... svašta :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Ušate so najboljše če jih pripraviš na žaru ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 No, kar napiši kaj si sanjal. Tule je kar nekaj mostrov, ki ti jih bodo razložili :naughty: Ne potrebujejo razlage. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se