fossil Objavljeno April 21, 2008 Deli Objavljeno April 21, 2008 :kva2: :grrr :whistle: airbagy . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno April 22, 2008 Deli Objavljeno April 22, 2008 Pizdarija ZZR.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno April 22, 2008 Deli Objavljeno April 22, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno April 22, 2008 Deli Objavljeno April 22, 2008 Alice with Valentino Rossi on Yamaha Spot_Alice_with_Valentino_Rossi_on_Yamaha_R6.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno April 22, 2008 Deli Objavljeno April 22, 2008 (popravljeno) Prava bajkerka Popravljeno April 22, 2008. Popravil tihii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 ni ravno moto, a vseeno bolj spada sem. Führerschein :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno April 26, 2008 Deli Objavljeno April 26, 2008 LEGENDARNO: http://www.afnegunca.com/vici/246/ (za ogled videota pritisnite >>) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 :D :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tpo Objavljeno Maj 9, 2008 Deli Objavljeno Maj 9, 2008 Za BMW GSoljubce http://www.youtube.com/watch?v=ukAhlxl4hmM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Maj 12, 2008 Deli Objavljeno Maj 12, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Monkey.wmv Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Srečkoti :blink: http://www.youtube.com/watch?v=rhWedWgdhtg&NR=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Tole mi je dons Tanjuška poslala :lol1: Run, fat boy.... run :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 Zgodba motorista in blondinke Motorist se hvali kolegom: Včeraj sem v diskaču spoznal krasno blondinko. Kolegi: Ooh! Malo sva zaplesala, plačal sem ji pijačo, nato pa sva se začela muckat. Kolegi: Oooooh! Ker je bilo preveč folka, sem ji predlagal, da jo pospremim domov. Odšla sva... Oooooooh! Na parkingu se privije k meni in mi reče: "Sleci me!" Oooooooooh! Slečem ji tangice, jo dvignem, položim na sedež mojega motorja... Kolegi: Uuuuaaaauuuuuu, motor imaš? Katerega? Koliko leti? A ma dobre pospeške? Ista zgodba, vendar jo pripoveduje blondinka: Blondinka svojim kolegicam: Včeraj sem spoznala pravega motorista. Kolegice: Oooh! Plačal mi je pijačo, začela sem ga poljubljati. Oooooh! Predlagal je, da me pospremi domov, pa vsa šla ven. Oooooooh! Na parkingu sem mu rekla, naj me sleče. Oooooooooh! Slekel mi je hlačke... Kvaaaaaa? A hlačke nosiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 udari japonc slovenca,pa vpraša slovenec kaj je blo to,pa reče japonc-karate!pa še enkrat udari japonc slovenca,pa vpraša slovenc,kaj je blo pa to-pa reče japonc judo!pol pa slovenc udari japonca,pa vpraša japonc,kaj je blo pa tole,pa reče slovenc-ketna od kawasakija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 :hmm: Kaj je blo tu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 opica :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 Še vedno vredno ogleda... LP Rafael Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 to pa je navezanost na motor... http://www.youtube.com/watch?v=NM1K_FMKJxA...feature=related "this fella just sounds like Tasmanian devil" :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 mojster.. ni kaj... :worship: Mojster_strojnik.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 :worship: Rider_Chases_MotoGP_Bike_on_Foot__from_www.metacafe.com_.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Že predebatirano.. Sicer pa je to tako očiten fejk, da res ne moreš zgrešit :) Zakaj bi sploh kar padel na lepem z motorja? In seveda bi motor sam speljal zavoj do konca, on bi ga pa peš ujel, čeprav ima motor pri izhodu iz še tako zaprtega zavoja verjetno najmanj 60-70km/h not :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se