Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

miting je mimo, blo ns je kr dost (okrog 20) sam le kakšna polovica skuterjev. smo pa spet naredl fešto s trobljenjem ;) :OK:

upam da bojo kkšne slike kmal gor. bOnZy????

Objavljeno

ja, okol 23 motorjev je blo (ce stejemo kolesa pa aute pa 30) :D

sam k je blo sam okol 10 skutrjev. slike pa hmal pridejo :D

Objavljeno

ja no za prvič še vseen bolš kot v lj :OK: tm je blo 6 skuterjov tle je blo pa pomoje ene 15 skutrjov :hmm:

Objavljeno

tiste slike niso taprave, tanove slike bo dau b0nzy enkat gor. pomoje smi bli mi dost izenačeni ljubljančanom po kubičnh centimetrh.. bla je ena husquarna 610, pa ene par 125k, pa ena 80ka.. :OK:

Objavljeno

fantje tko je an...blo nas je 20 za slikce pa za filmcke ksmo jh snemal pa se pa morm z Orkoo zment da bo on to gor pometov an :) :) oblubm pa da bojo v kratkem, ce pa kdo zeli slikce ze prej v RARu nej mi pa na pm kontaktira email pa dobi RAR velk 27,7MB :)

Objavljeno

no ja za tiste z vec zivci pa sm orki sendov mail in bomo jutr objavl url, pa si bote lahko ogledal filmcke :OK: :yea2:

Objavljeno

jaaaaaaaa, pa mene z mojo husqvarno 610 nesmete pozabt gor dat!!! :004 :004 :OK: :yea2: :notworthy: :notworthy: :yea2: :004

Objavljeno

ja važn da bo slika od mojega potovanja čez puščavo peskovnik :lol1: :OK:

Objavljeno

hehe, ja pa enkrat mormo z uno kroslo k smo se vozil mal na polu posnet ksn filmck pa mal poslikat :OK:

Objavljeno

un film od dendzija bo dobr k smo ga že na digitalcu gledal k se je ene 15m po tapru pelov :OK:

Objavljeno
Sam une slike so pa bl švoh! :doze:

Cak da filmcke vids. K je en norc (tacnek,šlajmar,šotor <-- negovi vzdevki :D ) z apn-m skakov pomoje okol 3 metre visok (al pa se vec) ... :OK:

Objavljeno

ja takrat je bil glavna zvezda vecera, je vec skocu kokr edn s husqvarno wre 125 pa yamaho dt 125!!!

@beno: zakaj pa sotor?

Objavljeno

ah toti bonzi je nek na treningu.

digitalca bo treba kupt!!!!!

Objavljeno

fantje situacija je taka toji pa tko, se en dan trplenja bote mel, k orka zgleda rab mal vec casa :) :D se opravicujem za nevšečnosti :(

Objavljeno

a ne morte maaaalo manjsih slik dat ?

ne pa da je ena sama slika vec kot pol mega velika!?! ste spihoti al kaj? mislite da mamo vsi adsl?:(

Objavljeno

lej ce ti kaj ne odgovarja, pa ne glej slik!toj najslabsa resolucija, lahko ti pa zrihtam, da bo ena slikca velka 3MB?? (5.0 Mega Pxels) :P

Objavljeno (popravljeno)

najslabsa ja:) lol..

1280 je najslabsa resolucija?:)

lahko ti pa jaz zrihtam dos, pa ne bos mogo svojega ljubljenega warez filma dol posnet? :rolleyes:

Popravljeno . Popravil KKS
Objavljeno

no kks, ti pa oblubm dam jutr na novo naloz iste slikce, samo da jih bom skrcu, zej pa nima casa :) do jutr pocakte :) :D

Objavljeno

To je moj server in se oproščam zaradi počasnosti :D Niso krive slike ampak moj adsl! Sčasoma bom vse prenesu na en bolj zmoglijv server, da se ne boste več pritoževali :P :P

Objavljeno

men sploh udpret noce, dej nej mi edn na email poslje :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!