Petzl Objavljeno Oktober 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 kaksne pa so to? dej ksne slikce gor rukn..
beno Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 http://www.bridgestone-eu.com/upload/Album/AP_1228.jpg <-- takle profil
Petzl Objavljeno Oktober 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 bl dezna zgleda al kako bi reku?
gas gas Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 @beno Ti bi mogu met tazga skuterj k ga matvoj fotr na sten ubesenga u delavnc (kao rally) za po zimi!!! pa bi loh hodu na Stol!! :P :D :lol1:
Jerry_exc Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Ce bo pa letos velik snega (v kar močno dvomm) bom pa u ene stare gume nekak bodice naredu... zima ni ovira :naughty: a boš ketne gor dav :lol1:
beno Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 bl dezna zgleda al kako bi reku? Glih taprava za zimo :OK: Sej na stalkerja bl pase tak profil k je bl ... tak pč :) Bom pa vidu kuko se bodo obnesle, treba probat :doze: :) Jerry ... nam ketn gor dav ampak bom šravbe v gumo našravbov (ampak to u eno staro, ce se mi bo sploh lubil z temu ubadat :hmm: )
beno Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 @beno Ti bi mogu met tazga skuterj k ga matvoj fotr na sten ubesenga u delavnc (kao rally) za po zimi!!! pa bi loh hodu na Stol!! :P :D :lol1: Tist bi trgal gate ja ... z tistmu bi pa ze mal vm konkurenco delov k se po cist usmo živmu vozte :D Jerry kr peskovnik zriv :OK: :OK: :OK:
bOnZy Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Tist bi trgal gate ja ... z tistmu bi pa ze mal vm konkurenco delov k se po cist usmo živmu vozte :D Jerry kr peskovnik zriv :OK: :OK: :OK: ??? Beno tega skutrja mi pa mors pokazat, kga sploh nism vidu an :)
Petzl Objavljeno Oktober 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 aja am...se ena glede vrema, dons zutri sm radio poslusov pa so rekl da bo do petka dez v soboto in nedeljo pa razjasnitve, tko da upejmo da nam bo vreme naklonjeno :OK:
Petzl Objavljeno Oktober 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 ja...sam se krizaju mormo rect pol bo pa cel show... Beno a bos prasu mal da nm nau spet kam spizdu.
gas gas Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Vreme :notworthy: :D Pa sneg bo en dan prej! :unsure:
Petzl Objavljeno Oktober 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Ups? ce bo pa tkole v soboto pa mene nebo
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 (popravljeno) seveda boš pršu, če bojo pa že hude razmere, pa do doma nimaš več k 500m :OK: btw, mene na mitingu spoznate po skutrju k ga mam tud v podpisu :naughty: Popravljeno Oktober 22, 2003. Popravil BinLaden
bOnZy Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 jao jao, 500m od doma ti pa ne mors pridt na meeting???
Jerry_exc Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 ja nč bomo pa smučal a koko :? :D
Petzl Objavljeno Oktober 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 jao jao, 500m od doma ti pa ne mors pridt na meeting??? no ja v snegu lih ne bom hodu, v najslabsem primeru mi pa ostane se kolo, alpa da me kdo pele :D
Jerry_exc Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 ne ne to pa ne vela :nono: če bi biv becikl zbor poj že sam v našmu primeru pa ne ;)
[rain] Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 optimisti, a res mislite, da bo toliko snega, da se bo prijel ?
bOnZy Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 no ja v snegu lih ne bom hodu, v najslabsem primeru mi pa ostane se kolo, alpa da me kdo pele :D lool tebe da bo kdo pelov? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: spomnm se 1x kokr si me klicu ksi šu čez pole peš domov, ksi me klicu nej ti pridem nasprot pa sm pršu, pa sm reku dej se used na skutrja tem odpelu, si pa vs usran govoru, kao da ne da morš mal hodt pa kondicijo nabirat, pa take neumne izgovore :P :P :lol1: :lol1: :lol1:
beno Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Ce gre toča, dž, sneg al pa use ob enem ... jes pridem :OK:
[rain] Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Ce gre toča, dž, sneg al pa use ob enem ... jes pridem :OK: zate itak ne dvomim :D
Petzl Objavljeno Oktober 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 lool tebe da bo kdo pelov? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: spomnm se 1x kokr si me klicu ksi šu čez pole peš domov, ksi me klicu nej ti pridem nasprot pa sm pršu, pa sm reku dej se used na skutrja tem odpelu, si pa vs usran govoru, kao da ne da morš mal hodt pa kondicijo nabirat, pa take neumne izgovore :P :P :lol1: :lol1: :lol1: s takmu norcm kokr si pa ti se pa sigurn nam vozu, pelem se pa s takm, k vem da ne divjajo brezglavo pa se ne delajo "frajarja" tko k se ga ti. itak si ti najvecji car kle okol :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se