Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
UUuuu to so bli cajti ja ...

A se spomns k je biv led pred eno bajto pr enmu tastarmu ... pol sva se pa po unmu ledu ganjala je pa tastar z puško vn prpiču :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

jaja, looool... sam kva sva takt s frcotm delala, tist bi mogl posnet ja... to bi biu hud filmck :>

Objavljeno

Čak da vam js pokažem kaj že vse znam s kolesam! :lol1:

Objavljeno

Aja glede pjače pa loh js kej prnesem!! mamo dost doma! :)

Objavljeno

gas gas poj bova pa ze 2 hehe. bova uno sceno izvedla k je en na zdicu en pa na belanc :>>... no zj pa dost glede kolesa, sj bo skutr meeting ne kolo meeting ::>>

Objavljeno (popravljeno)

Ja to bova tud loh s tvojmu ATXam probala al pa frčotam če boš hotu js sm koj zato!

PS: ma se bova pobila! :lol1:

Popravljeno . Popravil gas gas
Objavljeno

jaja loool, to bo sele hudo, ma sj se nava u taprvo razbila :>

Objavljeno
Aja glede pjače pa loh js kej prnesem!! mamo dost doma! :)

teb je lahko govort k te bom mogu jest dam pelat ;)

Objavljeno
teb je lahko govort k te bom mogu jest dam pelat ;)

Ni blema te bom js pelov na tvojmu! :D :lol1:

Objavljeno

to bi se ti zdel :P :rolleyes:

Objavljeno

Torej, pri nas je vse belo, ceste pa so še kar zmerne (nič snega, samo mokre so. )

Kako je kaj v zirovnici ?

Objavljeno

hehe, poj mate isto kukr pr ns...sicer zarad mene je meeting kamot jutr mene sneg pa to nc ne mot, ce pa vs mot pa povjte ksn drug datum

Objavljeno
hehe, poj mate isto kukr pr ns...sicer zarad mene je meeting kamot jutr mene sneg pa to nc ne mot, ce pa vs mot pa povjte ksn drug datum

Ja zame je stvar podobna. Ce bo jutr pridem jutr an :OK:

Objavljeno

damn, jez pa vrjetn ne pridem, k sm mau bovn ratov <_< :cry:

Objavljeno

Peesda mene tud ne bo.. Le od kod se je vzela tale gripa, mogoce iz starsevskih ust?? :rolleyes: :P :)

lp

Objavljeno

jutr je fak. Tam kjer grem jazst je bojda ne- oziroma zelo slabo spluženo, tako da ne bo ne mene ne Jack_assa (razn ce bo sel sam, sam ne vrjamem). Mam preveč rad plastiko na skuterju. Majkemi.

DAJTE DRUG DATUM !

Objavljeno

ja, jest bi bil tut za drug datum. prestavmo na kdaj drugič med počitncam. sicer je za jutr napovedan sončn ureme, ampak bi blo dobr mal počakat da sneg mal skopni. Predlagam kkšn ponedeljek ;)

Objavljeno

mene tut ne bo ker sem si s5 gleženj zvil na treningu, priporočam pa torek ali pa sredo, prej ne bo dobr! :unsure: :unsure:

Objavljeno

jest sm za torek :hmm: jutr se baje nehajo padavine poj pa da se mav usuši pa da sneg spravji iz ceste pa bo :)

Objavljeno

sam da naute poj reklamiral k bo full mrz! :rolleyes:

Objavljeno

ja če hočte se loh tud jutr dobimo sam k nav skor nč folka. men ni problem pridt do ke tud če bo sneg po cest

Objavljeno

Ja ti ja! sam skutrji so pa bogi po snegu! :mellow:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!