Noise Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 (popravljeno) Novi DUKE 950... Popravljeno September 6, 2003. Popravil Gost
Ice Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 v bistvu je KTM duke 950; ne dvojka in ne trojka. :wink: dober opis je v novem "der reitwagen".
suzuki Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Prej v starem topicu je nekdo spraševal, koliko je cena novega Duka 950: na KTMjevem štantu na Intermotu so mi rekli, da cena še ni določena, saj bo prišel v prodajo šele enkrat leta 2004, bo pa Duke med dva in tri kEUR dražji od Adventurja 950 (ki stane 12.500 EUR :shock: :shock: :shock:)... SharpNinja in freya 2
Ice Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 to bo tipičen motor za šminkeraj, velik dnarja, velik zvoka, velik moči, slabša vodljivost...(sklepam) khem..... dobro,da si napisal,da sklepas.preberi clanek v der reitwagen o 950 duke; mogoce si se premislis.v kolikor poznas KTM ves,da delajo vse najprej za max.speed in sele potem za sminkerijo.
Ales Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Moji pogledi na Duke950: - Oblika je nekak čudna, podobno kot nova Kawa Z1000. + Podatki mašine so kr dobri. - Cena: :shock: preveč!
billy Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Mofa je čisti streetfighter in takšne naj bi ble tud karakteristike(kul),glede na tip motorja(dvovaljnik)mi je še bolj všeč :D :D :D :evil: :evil: 8) :idea:
Lindau Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Fantje v novem PS magazinu je test te posasti in moram rect, da sem pozitivno presenecen :D 20 konjev vec in 20 kg manj kot monster S4! :shock: Zaenkrat kaze da bo KTM resno posegel tudi na cesto :twisted: :arrow:
SiR Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 kaj pa tiste govorice o nekem cestnem superšportniku iz fabrike KTM? :blink:
Noise Objavljeno Avgust 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 kaj pa tiste govorice o nekem cestnem superšportniku iz fabrike KTM? :blink: Prihaja v 2005. Naslednje leto (2004) pride - kot že lani najavljeno - LC8 950 Duke. Fantastično...
enduraš Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 duke 950 je eden mojih sanjskih motorjev... mogoče.... mogoče nekega dne :devil: :devil:
Noise Objavljeno September 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2003 Fotka 1 iz Intermota 2002 (Muenchen)...
corser Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Ko slišim ime Duke, imam v mislih lahko vodljivo mašino, primerno za vsako neumnost. Tole na slikah se mi pa zdi prav neokretna, težka gara. Seveda se motim, a zdi se mi, da bodo tisti pravi dečkoti, ki obvladajo Duka, raje posegali po že obstoječi verziji. Verjamem in vem, da KTM dela najprej športne motorje in šele nato šminkerijo a tu se mi zdi, da se je vrstni red zamenjal.
Ice Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 hvala bogu,da se ti samo zdi. ;) po dosedanjih pricanjih so vozne lastnosti .....hmmm.... "flickable & steady". :naughty:
Noise Objavljeno September 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2003 Če bi ga prodajali že letos, moram rečt, da bi se kar težko odločil med 950 Adventure in 950 Duke. Tisti, ki pa sanjate o "težkem" in "neokretnem" motociklu, pa po moje živite v hudi zmoti. Zadeva bo nora.
Noise Objavljeno September 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2003 Cena bo po moje okrog 2,5-2,8mio...
marem Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Hmmm nekaj mi ni jasno na enih slikav ga vidim z enim auspuhom na eni pa z dvema??? Kako je zdej s tem ?
cyc Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Stvar je nadvse preprosta. Ce gledas motor z desne, bos zelo tezko videl levi auspuh :devil: :lol1: ;) Kar se pa cene, ki jo Noise pricakuje tice ... meni se zdi cisto razumna za litrsko mrcino, tako da dvomim da bo to kaka eksotika na cesti, ne bo tako redka, ker bo zelo verjetno - zelo dobra stvar.
marem Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Tudi sam mislim da je KTM vedno težil k uporabnosti svojih motorjev in ne "šminkiranju",...pa kaj če je lep !! Še ne pomen da je "šmek" ! :P
ceco Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Eksotov? Zakaj - a bo cena 6mio SIT tako kot pri Brutale ali koliko je ze? :blink: Meni se to zdi zelo dobra konkurenca monstru ... ce bo cena normalna ... :? Cena bo, hja .. do 3, 5 mio Sit. Cena Brutale "normale" je hudo različna od cene "Oro", Cyc. Eksot bo po številu izdelanih in prodanih motorjev in nenazadnje, tole nima ravno kakšne hude povezave (valence) z Monstrom.
bobokrajnc Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Resno vprašanje, v kakšen razred sodi "big Duke"???? "Super supermoto, križanec med naked in enduro???? Mislim da spada v "koktejl" razred skupaj z Multistrado in recimo TDM. Cena, težko pod 3 mio.SIT, saj stane že Adventure 2,7mio. LP Bobo B)
SiR Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 funbike, naked, streetfighter, cafe-racer, musclebike
Noise Objavljeno September 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2003 Cena, težko pod 3 mio SIT, saj stane že Adventure 2,7mio. No saj, po moje ne bo dražji kot Adventure...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se