aerox R replica rossi Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Pa še to, a bi omejevalc delu če maš kit 70cc notr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Da :) . Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 mrbrdo ti si men k en policaj k hoče zvedt kje ma folk stikala pa to da jih bo lah pol jebu u glavo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HaRkO Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 mrbrdo je policaj .) .) dons sm se dobil z njim, tak da pazte mal kaj pišete :grim :grim joke ni on 'modri' pač skuterit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ThePunisher Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Omejevalec se da dat na ditecha z 70ccm kitom ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 hehe ja pač sem n00b skuterist pa me zanima kam ste ga dali :) sej nekam ga bom že dal, če ne druzga mi bo harko mal pomagu izbrat ;) sam ideje bi vseen pomagale.. smrkec pa ni noben v družini tak da se ne bojte :nono: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mykind Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Ok. Se blokado odpravi tako, da zamenjas zeleno in crno zico. Kaj pace so zice druge barve? Plis help me, ce ve kdo katero zico od teh na sliki naj zamenjem, da bo blokada obratov odpravljena! THX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 fantje zdj pa resno a je ze kdo dal omejevalnik na 4t motor ala kitajcek yingying..zongshen wind itd...oz ce ne kdo bi mi to lahko montiral na kksnem servisu ali kje..?=* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 a res ne poznate nobenga serviserja k i bi to spedenal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 maš dejte raj neko palčko k jo loh zasučeš, da ne morš dat več k tok gasa da gre 45, pa je zastonj pa učinkovito :D LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 maš dejte raj neko palčko k jo loh zasučeš, da ne morš dat več k tok gasa da gre 45, pa je zastonj pa učinkovito :D LP ti mi sam dj nacrt pa bom magar 2 palcke notr utaknu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alen4b Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Moj frend ga ma, ful nora stvarca. Kupiš ga pa itaq v vsaki specilizirani trgovini za motorje!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Ja hod gasa nekako zmanjšaš. Vse se da, če si vzameš čas da pogledaš, pa to nebi smelo bit prekomplicirano ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
QUAD-er Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Lejte ka je glede tega omejevalca. Pred 15min em govoril s serviserjem, ki mi je rekel da to na skuterjih ne pride v poštev, ker imajo v vseh hitrostih iste obrate. (ko spelješ imaš isto število obratov, kot takrat ko dosežeš končno hitrost). Potem sem mu rekel da sem na forumu prebral, da nakaterim fantom dela. pa mi je odvrnil da je to nemogoče oz. če vse že prav zvežeš pol ali nebo spreljal, ali bo crknil, ali bo trokiral, tak da zdej newem kdo ma prav, vi ali serviser. KAJ VI MISLITE???????????????, tudi sam sem nameraval kupiti omejevalec, a zdej po tem pogovoru s serviserjem sem v dilemi... :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ts007 Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) To pomojem sam potrdi trditev, da večina serviserjev nima pojma in da je veliko boljše/cenejše motor sam rihtat. Če so obrati manjši bo tut hitrost manjša kokerkol gledaš... Popravljeno December 8, 2006. Popravil ts007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Dej ovej nam ker serviser je to rek da neb ki ker k njemu motor pelov. Pa ka si ti nor skos iste obrate. Ka to z 0.5 gramskimi valčkami?? Pa omejevalnik obratov ti že samo ime pomeni da omeji obrate . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
QUAD-er Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 lej to je men tist serviser reku jest sm sm na forum prenesu pa vas majsre uprašu kak s tem. pa še neki bi prašu, pa nebom nove teme odpiru. vprašanje: Kolk velko dizo dat no na orginal fergi, polini sport (8hp), pa špOrtn izpuh tecnigas. OKVIRNO Huh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Ja ker ferg pa maš?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Lejte ka je glede tega omejevalca. Pred 15min em govoril s serviserjem, ki mi je rekel da to na skuterjih ne pride v poštev, ker imajo v vseh hitrostih iste obrate. (ko spelješ imaš isto število obratov, kot takrat ko dosežeš končno hitrost). Potem sem mu rekel da sem na forumu prebral, da nakaterim fantom dela. pa mi je odvrnil da je to nemogoče oz. če vse že prav zvežeš pol ali nebo spreljal, ali bo crknil, ali bo trokiral, tak da zdej newem kdo ma prav, vi ali serviser. KAJ VI MISLITE???????????????, tudi sam sem nameraval kupiti omejevalec, a zdej po tem pogovoru s serviserjem sem v dilemi... :? :? v teoriji to drži, v praksi na srečo ne :D če omejiš obrate bo skuter speljal z manj obrati, in bo sklopka dalj časa grabila v prazno v zvonec (drsela), zato če greš ravno na tehnični, je dobro dat noter še mehkejše fedrce ( zgolj zaradi tega, da se skuter pri speljevanju kolikor toliko normalno obnaša) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
QUAD-er Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Amam original fergazar mislm da je 12mm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 7, 2007 Deli Objavljeno Januar 7, 2007 Kaj mi lahko da kdo načrt za omejevalec da si ga naredim sam, ker mi je šel pc v Kur** in nimam nič podatkov... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 FOlk zaka je ta tema čist zamrla ??? a bi kdo vedu če bi se to kok dal zmontiran na piaggio zip ? pa če bi to kje v celju kak avtomehanik zmontiru gor k se ne mislim sam jebat... pa zanima me tut če bi se dol zmontirat na yamaho aerox k jo bom najbrz kupu tak d za oboje vem =) LP Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 na vse se da samo na einšpricarje ne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Ne še :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Najboljši omejevalnik obratov je v GLAVI pa še gratis :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se