-baSe- Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Hmm newem kako nej povem to deluje tako da ti na omejevalcu naštimaš zeljene obrate in potem to ko ga vklopiš omeji obrate na cdi enoti in zato se motor nemore vrteti hitreje! Deluje kot nekaka elektronska blokada kot jo imajo nekateri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Omejevalec deluje tako: Ti si tam nastaviš na kolko obratov se lahko največ vrti in ko doseže te obrate začne iskro prekinjat, za to pa je to bol tak ko trokira pa vse jebe, meni je ogenj na auspuh vun sekal ko sem mel vkloplen omejevalec (aprilia rs50). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Ja pr meni je tko naštiman morm popravt da negre več k 25 :D :D Pr 25 zaćne iz izpuha tko pokat da je veselica :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 Omejevalec deluje tako: Ti si tam nastaviš na kolko obratov se lahko največ vrti in ko doseže te obrate začne iskro prekinjat, za to pa je to bol tak ko trokira pa vse jebe, meni je ogenj na auspuh vun sekal ko sem mel vkloplen omejevalec (aprilia rs50). pol to ni lih najbol priporočljivo če bi dau js na tzr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 sej tega ti ne dela non stop to ti dela le ko ga imaš vklopljenega(omejevalec) to se rabi 1x na leto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 sej tega ti ne dela non stop to ti dela le ko ga imaš vklopljenega(omejevalec) to se rabi 1x na leto Odvisn kolkrat te policaj ustav + tehnični Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 pa kok to kej košta za na tzr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 pa kok to kej košta za na tzr? Jest sm dov 28evrov z poštnino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 a pride to isti omejevalc za skuterje in za mopede? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 Ja mislm da za use 50ccm newem pomojm bi tud na tvojo tzr pasu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 tm se mi zdi da so po 25 eu razn za morinijeve motorje 50 al neki tazga Js mam pa glih moped z morinijevo mašino :( Ma mogoče gdo kake skice, kako se to zveže na mopedu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hado Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Jaz pa ima problem! Priklopil sem ze use 3 kable , razen tistega ki gre na (pick-up) cin špulo. Kje naj najdem kabel na katerega moram priklopit še zadnji 4 kabel? Kakršenkoli nasvet bi bil dobrodošel Motor je Sym jet 50ccm pa gre prehitro za cez tehničnega. Lahko tudi na Pm: hado007@gmail.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 mene pa zanima kam si namontirate testikala....pa slike bi blie ZELO dobrodšle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 čisto enostavno jaz nism imel pojma pa sm sestavu u 5 min zdravn so priložena navodila rdeči kabl od omejevalnika daš pred CDI na rjav kabl, črnega pa na maso(na grušt) tisto škatlco nekam skriješ in stikale tudi. to je vsa umetnost lahko ju3 dam slike ker danes je že tema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hado Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 3 kable ki so 100% pravilno priključeni sem priklopil : 1. na kontakt stop lampe 2. na kontakt ključa 3. na maso 4. pa moram na (pick-up) cin spula ampak nevem kam Tam iz svecke ko gre kabel sta 2 priljučka in sem na oba dal pa nic ne dela tko da to pomoje ni to mora biti kaj drugega? Prosim za pomoc :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hado Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Ce ima kdo sym jet-a naj mi prosim pokaze sliko kje je tale (pick-up) :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 na rdečega ali rjavega NE NA DRUGEGA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hado Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 ker so mi rekl da je pick-up na zeleno-črno *? a mogoce kdo ve :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Nebi vedu ker si ga nism jaz montiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 navodila so priložena :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 pa še jest sm slikco gor pastu z el shemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 na forumu sem že prebral da se ga da naročit na scooterkitu...da košta 25€.........zanimajo me samo še taprave informacije(pa keri so drbi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 kolkr jst vem obstaja samo 1 znamka za to in že če jih je več jih dela ista tovarna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 kolkr jst vem obstaja samo 1 znamka za to in že če jih je več jih dela ista tovarna aha...kje pa se da to kupit? na scoterkit.com??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 pa še jest sm slikco gor pastu z el shemo a si uzel na stikalo al na kodo??? pa ce si uzeu na stikalo kam si ga skril?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se