-baSe- Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Na stikalo stikalo mam pa spredi med nogam k mam pokrov do seriske številke pod balanco če tist odpreš mam no3 omejevalc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 iznajdlivo :OK: dej še kej sliki,,,kje si ga pa kupu p kok si daw zanga?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Bom k ga bom kej sliku kupu sm na scooter kitu dov sm pa 28 eurov s poštnino samo se mi ga še ni dal naštimal zato mam zablokiran na 25 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 meni niti ne štarta z vklopljenim omejevalcem.hehe na valčkih bo že štartal (upam) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 malce vam bom olajšal zadevo. samo za vas sem razdrl motor da boste vsi razumeli kako vgraditi omejevalnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 ne znam dat več slik na en opis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 ne znam dat več slik na en opis si že pogruntal??k zdej bi hmaw že rabu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 evo malo slikc boste dobili če boste kaj videli: tako zgleda omejevalnik stikalo pa montirate na poljubno mesto in omejevalnik nastavite na željene obrate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 tukaj pa rdeč kabl na CDI na oranžen kabl to je namontirano na apriliji sr minarelli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 dej plis če se ti da sliki še kam si namestil stikalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sTaSh Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 ki se da ta omejevalnik obratov kupiit? pa je ress to tak cool pa to?? :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 tam kjer so neke reže tam no3 sm dal stikalo. samo na levi strani tako sem imel prej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 dej plis če se ti da sliki še kam si namestil stikalo ja on ma pa drugacen motor kot mi!! jebaca prasi!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 (popravljeno) Na stikalo stikalo mam pa spredi med nogam k mam pokrov do seriske številke pod balanco če tist odpreš mam no3 omejevalc ja in kako pol ti to kliknes?? dej prilepi eno slikco!!plis Popravljeno Junij 27, 2007. Popravil the_boss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 kaksen omejevalc pa priporocate in zakaj?? na stikalo al na kodo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 priporočam stikalo ker je lažja vgradnja...... in kaj delaš toloko problemou boš že videl ko boš kupil to napravo bo use 123 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 JS sm dau za svojga 25€ na scooterkitu (na stikalo ) pa ga še nisn gor dau morem zrihtat pol vam pa kej poročam =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ThePunisher Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Neki sm slišu da se priklopi na CDI. Kje se nahaja ta CDI ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 pod desno nogo pojdi po kablu od svečke in prva škatlica ki je to je cdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 v bistvu je druga škatlica-----> svečka, cinšpula, CDI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Ma kdo za prodat omejevalca da bo na runnerci delu tanovi (rst) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xSimonx Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Hej... Jez mam runnerco (letnik 2005) pa me zanima če bi ta omejevalec obratov deloval na mojem skuterju??? In pa ali se po zvoku sliši, da je v skuterju vkloplen omejevalec??? (da mu vzeme in da gas????) Lp. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 mooo omejevalec dela na vsakem motorju!!!!!!!!! na glasu se zelo sliši zače pokati trokirati..... to je samo za na tehničnem uporabit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) evo dns smo dali omejevalce na aprilio sr 50 r (2007) sr(99) in speeed fighterja(2007) in stvar deluje k urca--<pr apriliah normalno pr peguotu je pa pokalo aja pa še to!!!!!!!!!!!!!(ČE ŠE NEVESTE) MA APRILIA SR 50 R MAŠINO UD PIGOTA ZTO SE VEŽE OMEJEVALEC POD RDEČO ŽICO(in ne pod redeče-belo kot piše za aprilie) Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil nixons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budracing Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 zanima me ce bi mi kdo od vas majstrov z temi omejevalci ga znal nastimat na sf2 2007 letnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se