sesir Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Mi lahko še kdo pove kam se vgradi ta omejevalec v APRILIO rs 50 ? Glej brez zamere ampak se ti ze vceri napisal pri rokavicah pri rs50 se mi ni dalo!Zakaj sprašuješ stvari,ki so že 1000000000000000000krat napisane!Daj si prvo čitaj!Sam sem imel tudi neki vprašanj ampak verjemi,če si boš vzel čas boš zvedel še več kot le to kar te zanima! P.S Velik vedel,marsikaj novega zvedel :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 (popravljeno) kam naj pa jst omejevalc prklopm k nimam rjave žice na cdi-ju? motor je 4t kitajc GY6 50cc motor evo prlagam načrt cdi-ja Popravljeno November 5, 2008. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Mislim da na črno/rumeno, sam nisem 100%. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 thx bom probov ko dobim omejevalc. še kaka ideja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quiin Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 thx bom probov ko dobim omejevalc. še kaka ideja? Na omejevaucu mas crno/rdeč kabla. Črnega ko ma ko eno podložko daš na maso, Rdečega pa vežeš na rumenga, al rdečga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 ok omejeval je gorej in deluje. samo se mo vklop šelej pr 65km/h (po števcu) pa mam na potenciometru na 1. kako bi zrihtov d bi se še prej vklopu. pa kaj su pa une črke na potenciometru. pa če se pelm začne omejevalc trokerat pol ga pa prebije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quiin Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 ok omejeval je gorej in deluje. samo se mo vklop šelej pr 65km/h (po števcu) pa mam na potenciometru na 1. kako bi zrihtov d bi se še prej vklopu. pa kaj su pa une črke na potenciometru. pa če se pelm začne omejevalc trokerat pol ga pa prebije. Lej ti sm tm k mas crke tistu premikej pa je. Noben ti nemora povedat kje pa kako mora bit nastauleno ker ma sak drgac(setup).Tk da une crke prepikej po 1mm u use smeri. enkrat bo ze prslu na 50:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 lej bom dans probov, če bo še kej benza :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quiin Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 lej bom dans probov, če bo še kej benza :whistle: Mu off! Ju3 ti ga dm u ritko :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 nabijalčk :whistle: dej jutr v šolo prnes litr benza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quiin Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 nabijalčk :whistle: dej jutr v šolo prnes litr benza. Ja kaj? sej sm napisou malo off topikou:D. Ja pa kaj se! Ju dubim yasunija pa fedrce wiiuui :naughty: Sm tkole bo naredlo na centru ziiiiiiiiiiiiiiu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) Ja kaj? sej sm napisou malo off topikou:D. Ja pa kaj se! Ju dubim yasunija pa fedrce wiiuui :naughty: Sm tkole bo naredlo na centru ziiiiiiiiiiiiiiu dejmo raj v temi 50,75 80 javite se smetit :whistle: k drgač bo roky metla ponoru. že taku ma tardečo :fredy: Popravljeno November 24, 2008. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 ej kaj ma gdo kaj pojma ker omejevalc bi pasal na mojo aprilio sx aaaa :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 ej kaj ma gdo kaj pojma ker omejevalc bi pasal na mojo aprilio sx aaaa :winkiss: :winkiss: :winkiss: mislm da vsak :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 kaj se da kje nabavit kakšen omejevalec za aprilie pa kje :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 kukr vem so vsi univerzalni :rolleyes: ali pač ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Aprilaš al si ti tak "zabit" da ne vidiš kar ti je bilo že prej napisano da omejevalci pašejo na vsak 50ccm motor! Če pa si misliš sam nabijat objave z brezveznimi izjavami neboš neč dosegel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 nabijalčk :whistle: dej jutr v šolo prnes litr benza. Sm pogledu v torbo je meu bencin. Sm reku tis pa sigurn požigalc :headbang: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quiin Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 kukr vem so vsi univerzalni :rolleyes: ali pač ne? Pase na usak motor! 50ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 (popravljeno) Najprej Lep pozdrav vsem ! .) Mene zanima glede omejevalca obratov če gre na tomos alpino letnik: 2007. Motor je od frenda ma technigasa 5 prestav dellorto uplinjač in ma brušen cilinder. Misli nabavit tale omejevalec obratov ( http://trgovina.cilinder.si/product_info.p...1d1933dd4a49d40 ) Zanima ga pa še če se bi dal na alpinota dati še omejevalec obratov? :hmm: Hvala za odgovore! :worship: Še ena slikca če bo kej pomagal :naughty: : Lp! Rok! :P Popravljeno December 15, 2008. Popravil cvilaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Najprej Lep pozdrav vsem ! .) Mene zanima glede omejevalca obratov če gre na tomos alpino letnik: 2007. Motor je od frenda ma technigasa 5 prestav dellorto uplinjač in ma brušen cilinder. Misli nabavit tale omejevalec obratov ( http://trgovina.cilinder.si/product_info.p...1d1933dd4a49d40 ) Zanima ga pa še če se bi dal na alpinota dati še omejevalec obratov? :hmm: Hvala za odgovore Lp! Rok! E Rok, ko se bil jaz toliko star kot ti, sem žulil eno staro tomosko in študiral kaj vse bi ji naredil, da bi se kam premaknila, pa četudi sem menjaval ležaje na gredi vsaki teden. lp pa veliko uspeha pri montaži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 In kaj bi to pomenil da se da al da se ne faq sam poste si neki naberaš dej drugič raj kej povej ne pa neki mlatit. LoL ker odgovor še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quiin Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 In kaj bi to pomenil da se da al da se ne faq sam poste si neki naberaš dej drugič raj kej povej ne pa neki mlatit. LoL ker odgovor še kdo? omejevauc pase na vse 50ccm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 ja sm zasledu nism vidu prej sry vsem xP Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 (popravljeno) Jaz sm pa našel te tri omejevalnike pa neznam ni9ti ke je razlika med njih in kater bi delal na moji aprili sx50 : -klik -klik -klik Prosim odgovorite!!! lp Popravljeno Marec 1, 2009. Popravil pkoco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se